• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Merhaba canım:KK3:

Evlilik nasıl gidiyor:KK31:
Hamileyim evet, bi oğluşum olacak ekim başında :KK49::KK16:
Benimde puanım düşük geldi:44:hayırlısı olsun..hemen atanmak gibi bi derdim yok..2016 haziran atamalatında bile atansam olur yani ama bakalım olacak mı..

şeyma hoşgeldinn cnmm :KK66: zaman cidden çok hızlı geçiyorrr ben de diorumm evlendm kaç ay geçti die:KK66: neler yapıosun ne var ne yokk? buralar çok sessiz kalmış ben de uzun bir süre hiç gelemedim..

ilkaycımm cnmm benm çok sevndmmm artık az zaman kaldı dimi doğuma da inş sağ salim kucağına alıcaksın:KK66: oğluş geliyormuşş, isim düşündünz mü?
şeyma hoşgeldinn cnmm :KK66: zaman cidden çok hızlı geçiyorrr ben de diorumm evlendm kaç ay geçti die:KK66: neler yapıosun ne var ne yokk? buralar çok sessiz kalmış ben de uzun bir süre hiç gelemedim..

ilkaycımm cnmm benm çok sevndmmm artık az zaman kaldı dimi doğuma da inş sağ salim kucağına alıcaksın:KK66: oğluş geliyormuşş, isim düşündünz mü?

İlkaycım çook sevindim hayırlısı ile kucagınıza alırsınız inşallah

İlkay tebrik ederimmmm :) Hayırlısı ile kucagına al İnş. bebek seni baya meşgul eder iş atama falan aklına gelmez :) :)
İsmi merak ettim bende

Bukeeet :) nasılsın tatlımmm iyiyim evdeyim kpss olmazsa iş bakıcam sen nasılsın çalışıyosun sanırım bebiş yok mu :D

İlkaycım çook sevindim hayırlısı ile kucagınıza alırsınız inşallah

İlkay tebrik ederimmmm :KK66: Hayırlısı ile kucagına al İnş. bebek seni baya meşgul eder iş atama falan aklına gelmez :KK66: :KK66:
İsmi merak ettim bende

Bukeeet :KK66: nasılsın tatlımmm iyiyim evdeyim kpss olmazsa iş bakıcam sen nasılsın çalışıyosun sanırım bebiş yok mu :D
Merhaba seymacim:KK51:Bebegimin adi Ediz olacak .. evde geciyor gunlerim, sicaktan bi yere cikamiyorum:KK51: heyecanla ekimi bekliyorum, ben yine safak sayiyorum yani :KK48: sennapiyosun, bebek var mi:KK22:

Merhaba seymacim:KK51:Bebegimin adi Ediz olacak .. evde geciyor gunlerim, sicaktan bi yere cikamiyorum:KK51: heyecanla ekimi bekliyorum, ben yine safak sayiyorum yani :KK48: sennapiyosun, bebek var mi:KK22:
İsmi çok güzelmiş :KK36: ayy cok heyecanlıdır ya bu sürecc bu şafak çok tatlı şafak:KK46: bende daha bebek yok nisandan beridir olmaması için bir önlem almadık, olması için de uğraşmıyoruz ama :KK48::KK48: garip bişey yani:KK48:

[QUOTG351, post: 36514584, member: 469533"]İsmi çok güzelmiş :KK36: ayy cok heyecanlıdır ya bu sürecc bu şafak çok tatlı şafak:KK46: bende daha bebek yok nisandan beridir olmaması için bir önlem almadık, olması için de uğraşmıyoruz ama :KK48::KK48: garip bişey yani:KK48:[/QUOTE]
Olur hayirlisiyla canim en hayirli zamanda :KK51: cok guzel bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin :KK68:

kızlar merhabaa ;
yok şeymacım daha bebek :) babamın yanında çalışmaya devam ediorummm.. sen nasılsın nasıl gidiyor evlilik

kızlar merhabaa ;
yok şeymacım daha bebek :) babamın yanında çalışmaya devam ediorummm.. sen nasılsın nasıl gidiyor evlilik

Valla nasıl olsun güzel tabi ayrılık zamanları bitti bi daha da ayırmasın Allah. Evlendikten 2 ay sonra benim çalıştıgım iş yeri kapandı, bende bu bir işaret olabilir diyerekten KPSS deneyim dedim tabi sınav, sınavdan cok herseye benzediği için puanım kötü, bizden zaten 40 kişi civarı atanıyor benim sıralamam 45 :KK53: yani kontenjana bağlı her şey kızlar :KK51: onun dışında evdeyim eşimi işe yolladıktan sonra öğlene kadar uyuyorum:rolleyes: sonra temizlik yemek derken vakit geçiyor:KK69: pek birşey yaptıgım yok acıkcası buketcim. KPSS olmazsa iş bakıcam ki aramaya başladım pek umut bağlamak istemiyorum:KK55:

kızlar merhaba,

çok özledim sizi.. hayırlı olsun bebeğin ilkaycım.. son sorduğumda bebek yok demişsin ama bunu öğrenince çok sevindim.
şeyma evlenmiş ve bayağı geçmiş üzerinden..buketcenden aynı durumda...aynı dönemdi sanırım düğünleri.
dorada az kalmış sanırım düğüne.. hadi Allah yardımcın olsun..

bende evleneli 3 ay oldu sayılır. tuzlaya taşındım çok zor geldi. bana bu evlilik işi :( ailemden, arkadaşlarımdan ve işyerimden ayrıldı.. buralarda işe başladım ama çok uzun sürmücek gibi.. bebiş olayını çook uzatmak istemiyoruz çünkü..

öpüyorum sizi...

kızlar merhaba,

çok özledim sizi.. hayırlı olsun bebeğin ilkaycım.. son sorduğumda bebek yok demişsin ama bunu öğrenince çok sevindim.
şeyma evlenmiş ve bayağı geçmiş üzerinden..buketcenden aynı durumda...aynı dönemdi sanırım düğünleri.
dorada az kalmış sanırım düğüne.. hadi Allah yardımcın olsun..

bende evleneli 3 ay oldu sayılır. tuzlaya taşındım çok zor geldi. bana bu evlilik işi :KK43: ailemden, arkadaşlarımdan ve işyerimden ayrıldı.. buralarda işe başladım ama çok uzun sürmücek gibi.. bebiş olayını çook uzatmak istemiyoruz çünkü..

öpüyorum sizi...
canım hayırlı olsun çok mutlu olun inşallahhhh :KK36: evet biz evleneli baya oldu çocuk olayında da hayırlısı olsun allah en hayırlı zamanda nasip etsin, yaşadığın yere alışmak için zaman tanı kendine sonuçta bir anda olmaz yaşadıkça sever alışırsın
kendine dikkat et :KK19:

Kızlar Merhaba;
Şeymacım inş atanırsın, atanamazsan da başka gönlündn geçen işe kavuşursun:) bu aralar yoğun geçti, misafirlerim vardı zaman çok hızlı geçiyor nerdeyse düğün olalı bir yıl olucak:) Kalimero şeymanın da dediği gibi zaman gerekiyor bazı şeyler için, zamanla her şey oturuyor, tüm düzen kuruluyor.. ilk zamanlar ben şehir dışına gitmediğim halde zorlandım, zamanla ev düzenini de oturttum.. senin de öyle olucak.. vakit buldukça gelin, bizim sayfamız boş kalmasın:) öpüyorum hepnizi

selam taze gelinler.

artık asker beklemek yok ne güzel diye düşünürken birden kardeşimin 3 haftalık asker olduğu aklıma geldi. bu hafta yemin töreni var inş.. buralarada alışmaya çalışıyorum.. ailemle aynı ildeyim ama aramızda 1 saat mesafe var :).. otobüsle 2 saatte gidene helal olsun :) neler yapıyosunuz kızlar buketcenin dediği gibi uğrayalım artık buralara...

Canım Allah kavustursun askerine sağ sağlim gelsin inşallah:KK51: ben evdeyim kpss sonucunu bekliyorum. Eşimin iş değiştirme durumu var olursa şehir değiştirme durumumuz var bakalım şu on gün içinde herşey belli olucak:KK51: Benim atama onun işi falan kafalar karışık bu aralar ama iyi olur inşallah.:KK37: Canım çalışıyor musun sen şimdi evdemisin yoksa:KK64:

Back