• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Merhaba kizlar

Bugün esim icin toplandık Kuran okundu.. hayirlisi Allahtan .. bundan sonraki surecte Allah yardımcımız olsun :31:

Allah yardımcınız olsun sabrınız bol olsun inşallah rabbim askerlerimize kaldıramıycak yükler vermesin hiçbirzaman amin:nazar: az zamanınız kaldı ama inşallah başlayınca düşünce iyki başlanmış düşülmüş diyceksiniz zor ama geçiyor rabbime şükürler olsun geçeçek elbette hep söylerim yarenler orda herşeyi engelleyebilirler ama güneşin doğuşunu engelleyemezler güneş dogacak ve hepimiz bu askerligi yemiş bitirmiş askerlerimize kavuşmuş olacagız inşallah:nazar: buraya yazınca rahatlıyor insan biz bunca zamanı böyle geçirdik burası olmasaydı napardım bilmiyorum dışardaki insana anlatamıyorsun anlatsanda anlamıyorlarki seni anlıyoruz diyorlar sadece sayılı gün çabuk geçer lafınada bir okadar sinir oluyorsun :106: burda hepimiz birbirimizi anlıyoruz çünkü aynı duyguları sıkıntıları üzüntüyü hissediyoruz bizim güzel arkadaşlıklarımız oldu dertleşerek dahada sarıldık birbirimize inşallah sizinde güzel dostuklarınız olur bu topikle sizi rahatlatan zamanı geçirebileceginiz dostuklar:16:

351 Yarenler zaman sizler içinde çabucak akıp gider inşallah askerleriniz göz açıp kapanıncaya kadar gelir , daha dün gibi sanki burağı askere gönderişim şimdiyse 40 günümüz kaldı

349, 347, 345 .. dönem kızları sizin desteğinizi bilmek o kadar rahatlatıyo ki bizleri.. Allah kavuştursun hepimizi inşallah..
Onlar gitmeden iyice bi hazırlığımızı yapalım. Mesela bu giydikleri postallar ayaklarını acıtmasın diye ne yapılabilir acaba? bir de acemi birliğine telefon hatlarını götürsünler mi? belki ordan telefon bulurlar veya uyduruk bi telefon alırlar konuşma imkanımız olur.. veya acemide götürmeyip sadece ustada mı götürsünler hatları?

Bi de benimki çok zayıf askerde kilo alır falan diyolar düzenli yemek yiyince.. ama yemekler çok kötüymüş bazı yerlerde. iyice kilo vermesinden korkuyorum:(

349, 347, 345 .. dönem kızları sizin desteğinizi bilmek o kadar rahatlatıyo ki bizleri.. Allah kavuştursun hepimizi inşallah..
Onlar gitmeden iyice bi hazırlığımızı yapalım. Mesela bu giydikleri postallar ayaklarını acıtmasın diye ne yapılabilir acaba? bir de acemi birliğine telefon hatlarını götürsünler mi? belki ordan telefon bulurlar veya uyduruk bi telefon alırlar konuşma imkanımız olur.. veya acemide götürmeyip sadece ustada mı götürsünler hatları?

selam canım... benim askerim şırnakta yapıyor usta birliğini, acemi birliğinde de kaastamonudaydı dolayısıyla çok soğuk geçmişti ve verilen botlar çok rahatsızdı ayakları mahvolmuştu. ben istanbulda ikamet ediyorum, ona karaköyde YDS diye bir mağaza var askeriyenin botları da oradan temin ediliyormuş, yurtdışınada yollanan kaliteli botlar. sitelerine girersen görürsün. ama komutanların izin vermesine bağlı canım, o zaman benimki sormuştu, ilk başta izin vermemişlerdi sonradan düz sade modelinden olabilir demişler. bende bir numara büyük olanından alıp yolladım, onunla oldukça rahat etmiş canım, belki bir süre sonra öyle birşey yapılabilir sanırım... umarım yardımcı olurum..

telefon hattını yanına alsın canım biz çantanın biryerine koymuştuk rahatlayınca ordan birinden kullanabilme ihtimali var gerçi ordaki ustaların telinden çagrı atardı askerim ben arardım ama herhalukarda bol bol telefon kartı götürsün pttden alsın canım kantindede varda ilk günler zor bulabilir zorluk olur herkes sırada oluyor birde heryerin kantini aynı değil.biz ayakkabılar için tabanlık almıştık eczanelerdede var askeriye malzeme satan yerlerdede arkalarını vurmasın diye süngerli vatka almıştık sonra mantar kremi ve pudra bulundurabilir bizim kış oldugu için olmadı ama yaza denk geliyor askerleriniz sıcakta ihtiyaçları olabilir ben hep tembihledim yatarken ayaklarını sabunla yıka pudrala yumuşatıyor ünkü sabah kalktıgındada pudrala öyle çorabını giy ayakkabını giy diye böyle yapsınlar çok rahat ederler.güneş kreminide unutmayın canım sizin için çok önemli.kendi telefonlarını yada uyduruk telefonlarını ustada almaları daha rahat olur tavsiyem.inşallah çabucak bu sıkıntılarıda atlatırsınız canım rabbim yardımcınız olsun:nazar:
Bi de benimki çok zayıf askerde kilo alır falan diyolar düzenli yemek yiyince.. ama yemekler çok kötüymüş bazı yerlerde. iyice kilo vermesinden korkuyorum:(

Benim askerim hafif aldı ama çok hafif onunda yapısı o fazla kilo almaz askeriyede düzenli yedikleri için alabiliyorlar ama buda herşeydeki gibi gittiklere yere bağlı tatlım inşallah hayırlı rahat edicek biryere gider bütün askerlerimiz:nazar::72:

kızlar ben d buraya asker konusundan dolayı bulup ta üye olmuştuum iyikide olmuşuumm yaniiii.ilk zamanar zorluyorr yalan değill ama sonra bi hızlı geçiyor biyavaş derken hepppgeçiyoorr zamannn ...biz sizi beklemiştikk sizde sizden sonraki asker grubunun sayfası açılsın diye bekleyeceksinniz derkenn o günler geleceekkkk..ALLAH ımm hepimizi kavuştursunn sağ saliimm..

Okulumu astım geldim bu hafta son haftamız çünkü:43:
Beraber doya doya vakit geçirmek için sabahtan akşama dışarlardayız,sürekli eşin dostun yemeğe çağırması bi yandan... Herkesin "Ayy kıyamam asker yolu mu bekliceksinnnn" demesi bi yandan..Ben gibi ultra duygusal bi insan nasıl atlatıcak bu dönemi bakalım :43::43: Şurda son günler kaldı artık belli olucak sevdiğimin askerlik yeri..İNŞALLAH hayırlısıyla yaparlar ve gelirler..Allahım şu zamanlar çok hızlı geçsin bi an önce eylül olsun allahım :5:

Telefon hattını biz usta birliğinde kullanmaya başladık acemisi izmir gaziemirde olmasna ragmen bazı günler konuşamıyorduk ankesörlüyle bile artık rahatız

merhabalar herkese 347 yareniyim bende zaman ne çabuk geçmiş bizimkler gelmiş 349 dönemkler gelicek ve siz gidiyorsunuz gerçekten beklemek zordu ama zaman bir şekilde geçmiş arkadaşlar içinizdeki acıyı tuaflığı burnun sızlaması ne varsa acıya dair bende bekleyenlerde yaşadık metanetli olup kırıp üzmeden bekleyin askerlik süresince hiç bir sorun yaşamadım tek bir kırgınlığım bir karakter değişmesi olmadı ama yaşanılmıcak demek değil yaşayanlarda oldu olucakalrda en az hasarla atlatın ben benmki için derdim sabır 0 die ama askerlikte büyük sabrını gördüm sabırlı olanlar sabırsız oldular felan filan karakter değişiyor mantık 0 karşınızdaki ki arkadaşım yaşadı karşıdaki sevgilisi seni seviyorum bile diyemedi garip şekidle psikolojisi bozuldu ama sabretti bekledi

acınızı gözyaşnızı telefonda yansıtmayın hep mutlu açın bir şekilde geçicek gidicek diyin kızsanızda gerekirse yazın günlük tutun gelince okusun ona yansıtmayın 5 ayı bir şekilde atlatacaksınız

inşalllah herkes için hayırlı güzel yerler çıkar ve beklemek acısız olur ben günübirlik istanbuldan ankaraya uçakla gittim onu görmeye bir şekilde ayda 1 görmeye alışcanız gerekirse 5 ay göremiceniz o yüzden sabır arkadaşlar

iyi değerlendirin şu günlerinizi Allah güzel bir şekilde geri dönmeyi nasip etsin herkese şimdiden hayırlı tezkereler :72::72::72:

ankara mamak çıkıcak arkadaşlara yardımcı olurum

Son düzenleme:
Her anımi depresif gecirmiyorum ben. Esimle de bu konuyu konusmuyoruz.. ben ozellikle bu hafta (günü yaklaştığı icin) Üzgünüm. . Geziyoruz, sinemaya yemege gidiyoruz, arkadaslarimizla piknige gidiyoruz, onlar icin supriz dogum gunu planliyoruz, kucuk haftasonu tatilleri yapiyoruz.. yani hayat fiilen her zaman yaptigimiz gibi devam ediyor..

Son gunlerde duygu durumum bu4ada yazdigim sekilde.. bunu da sadece burada yazıyorum. . Günlük tutuyormus gibi yaziyorum aslinda..

Neyse belkide duygularimi burada yazmamaliiyim.. negatifi yuklemeyi sevmem insanlara ..

Sıkma canını İlkay.. Seni çok iyi anlıyorum. Zaten dediğin gibi de bizi bizden başka anlayan kimse yok gerçekten. Ben arkadaşlarıma o kadar kırgınım ki.. Kimse gelip bana halimi hatrımı sormuyor. Kimse bana "nasılsın,moralin nasıl,bişeye ihtiyacın varmı?" demiyo. Bişeye ihtiyacım olduğundan değil sadece manevi desteğe ihtiyacım var çünkü. Çok boşluktayım. Sen bide eşini gönderiyosun ben sevgilimi gönderiyorum :43: Her türlü zor tabikide bizim de 4 yıl oldu ilişkimiz ve o sadece sevgilim değil aynı zamanda aileden biri artık. Bugün buluştuk ayrıldık bütün eş dost yemeğe götürüyo,yediriyo içiriyo.Eve erken geldim bu vesileyle biraz. O kadar boşluğa düştüm ki. Bi arkadaşımı aradım dertleşiriz belki diye başka bi arkadaşıyla birlikteymiş. Ekti beni. Nasıl moralim bozuldu. Çöktüm resmen. O kadar yalnızım o kadar boşluktayım ki. Kimse anlamıyo ne yaşadığımı. Sorma gereği bile duymuyo. Salı günü gelicek diye ödüm kopuyo... Anca derdimi sıkıntımı burda atmaya çalışıyorum.:43: Destek olalım hepimiz birbrimize. Gerçekten benim çok ihtiyacım var :43:

Kizlar..

Ben suanda bu belirsiz zamanlarin en zor gunler oldugunu dusunmeye basladim.. yerleri belli olduktan sonra bence biraz daha rahatlayacagiz :31:
İnşallah gittikleri yerde rahat ederler.. sonra geri sayimlar baslayacak..zor anlarimiz olacak ama günler geciyor oldugu icinde bir taraftan mutlu olacagiz:31:

Giderken ve gittiktensonra bi sure daha zorlanacagim evde biliyorum.. ama gelecegi günün hayaliyle gecirecegim gunlerimi.. bi taraftanda yanina gitmek icin planlar yapacagim.. arkadaslariminda yanimda olacaklarini sik sık evde benimle kalacaklarini soyluyorlar.. bilemiyorum ne kadar yaparlar bunu ama onemli degil benim icin.. Bunu da atlatiriz kizlar:34: biz 11 yildir birlikteyiz bugünlere geldik 5 ayı mi geciremeyecegiz..

Ve son olarak murat bozdan korkma'yi dinleyin:31:

iki gündür durup durup agliyorum sonra da kendime kiziyorum :20: zaten alisigiz mesafelere diyip kendi kendimi teselli edip ona bisey belli etmemeye calisiyorum. Yaninda olamayisim hazirligini yapmayisim icimi acitiyor birde onun keske burda olsaydin daha kolay olurdu demesi :/. Is yerinde de duramaz oldum, bi an önce eve gidip onunla konusmak istiyorum sebek gibi gülümsüyorum ona karsi hissetmesin üzünütmü diye. Son günlerde onun da üzerinde bi gerginlik var hissediyorum. Ayin 10 gelsede belli olsa nereye gidecekleri en azindan biraz da olsa hafifler belki endiselerimiz :14:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar şafak saymaya az kaldı bende merakla bekliyorum sizlerin haberlerinizi.hayırlısı olur inşallah:72:

Back