- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
349, 347, 345 .. dönem kızları sizin desteğinizi bilmek o kadar rahatlatıyo ki bizleri.. Allah kavuştursun hepimizi inşallah..
Onlar gitmeden iyice bi hazırlığımızı yapalım. Mesela bu giydikleri postallar ayaklarını acıtmasın diye ne yapılabilir acaba? bir de acemi birliğine telefon hatlarını götürsünler mi? belki ordan telefon bulurlar veya uyduruk bi telefon alırlar konuşma imkanımız olur.. veya acemide götürmeyip sadece ustada mı götürsünler hatları?
telefon hattını yanına alsın canım biz çantanın biryerine koymuştuk rahatlayınca ordan birinden kullanabilme ihtimali var gerçi ordaki ustaların telinden çagrı atardı askerim ben arardım ama herhalukarda bol bol telefon kartı götürsün pttden alsın canım kantindede varda ilk günler zor bulabilir zorluk olur herkes sırada oluyor birde heryerin kantini aynı değil.biz ayakkabılar için tabanlık almıştık eczanelerdede var askeriye malzeme satan yerlerdede arkalarını vurmasın diye süngerli vatka almıştık sonra mantar kremi ve pudra bulundurabilir bizim kış oldugu için olmadı ama yaza denk geliyor askerleriniz sıcakta ihtiyaçları olabilir ben hep tembihledim yatarken ayaklarını sabunla yıka pudrala yumuşatıyor ünkü sabah kalktıgındada pudrala öyle çorabını giy ayakkabını giy diye böyle yapsınlar çok rahat ederler.güneş kreminide unutmayın canım sizin için çok önemli.kendi telefonlarını yada uyduruk telefonlarını ustada almaları daha rahat olur tavsiyem.inşallah çabucak bu sıkıntılarıda atlatırsınız canım rabbim yardımcınız olsun349, 347, 345 .. dönem kızları sizin desteğinizi bilmek o kadar rahatlatıyo ki bizleri.. Allah kavuştursun hepimizi inşallah..
Onlar gitmeden iyice bi hazırlığımızı yapalım. Mesela bu giydikleri postallar ayaklarını acıtmasın diye ne yapılabilir acaba? bir de acemi birliğine telefon hatlarını götürsünler mi? belki ordan telefon bulurlar veya uyduruk bi telefon alırlar konuşma imkanımız olur.. veya acemide götürmeyip sadece ustada mı götürsünler hatları?
Bi de benimki çok zayıf askerde kilo alır falan diyolar düzenli yemek yiyince.. ama yemekler çok kötüymüş bazı yerlerde. iyice kilo vermesinden korkuyorum
Her anımi depresif gecirmiyorum ben. Esimle de bu konuyu konusmuyoruz.. ben ozellikle bu hafta (günü yaklaştığı icin) Üzgünüm. . Geziyoruz, sinemaya yemege gidiyoruz, arkadaslarimizla piknige gidiyoruz, onlar icin supriz dogum gunu planliyoruz, kucuk haftasonu tatilleri yapiyoruz.. yani hayat fiilen her zaman yaptigimiz gibi devam ediyor..
Son gunlerde duygu durumum bu4ada yazdigim sekilde.. bunu da sadece burada yazıyorum. . Günlük tutuyormus gibi yaziyorum aslinda..
Neyse belkide duygularimi burada yazmamaliiyim.. negatifi yuklemeyi sevmem insanlara ..
Kızlar yarın gece 12 den sonra belli olacak allahım nolur kısa çıksın ya lütfennnn-(((
bu dönem gidecek asker sayısı azmış .. umarım kısa dönem olur kızlar
gi
decek asker az olunca kısa dönem ihtimali artıyo mu? hiç bilmediğimden soruyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?