terlik, tırnak makası, kişisel bakım ürünler, traş bıçağı, köpük, diş fırçası, macunu, iğne iplik artık neye ihtiyacı varsa. yaz olduğu için roll on falan da koyarsın. şampuan, lif vs. şimdi tam hatırlamıyorum. kabus gibiydi zaten. ikimiz de saf saf dolanıyorduk. ben bir de mektup yazıp sıkıştırmıştım en küçük göze. çok zordu her şey o gün.
ilaç almamıştı eşim yasak diye. kantin var zaten. acil bir ihtiyacı olursa alır oradan. iyi traş bıçağı koymadık. bazı yerlerde hırsızlık oluyormuş. yemin törenine gidince iyisinden almıştık çünkü bulunduğu yerde hırsızlık falan olmamıştı.
ilk başta bunlar yeter. sonrasını da yemin törenine giderken götürürsün. tabi yeşil çamaşır ve atlet almayı unutmasın. yaz olduğu için içlik falan almaz. bizimkiler kış olduğu için yün içlik almışlardı. bol bol da çorap koymuştum. bir de spor ayakkabısı götürsün o da lazım. cuma eşimin yanına gideceğim sorarım ona tekrar.
bir de bu önemli, sizinkiler yazın çalışma yapacakları için güneş kremi alsınlar mutlaka. hep güneş altında çalışacaklar. tabi erkekler kabul eder mi bilmem de :)