• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kıyamamm canım benim Allah yardımcın olsun... Seni dinledikçe bende ağlıyorum; sanki kendi yaşadıklarımı dile getiriyorsun. İnşallah sana yakın bir yere düşer sık sık gidersin yanına dualarım sizlerle

Duygular hep ayni.. oyle bi durumki ne elden bisey geliyor nede teselli edecek bi soz akla geliyor. Burada konustukca bende agliyorum:14:
Ama baska yerde de konusamiyorum bu konuyu. . Bizi bizden baska kim anlayabilir ki:26: Insallah bi an once kavusun sizde:31:

Dün dayanamadım üzüldüm ağladım.o beni teselli etti. Pişman oldum keşke kendimi tutabilseydim dedim, o yüzden bugün rol yapmaya çalıştım üzülmemişim normal bî olaymış gibi, bu kez de o " dün seni öyle görünce ben üzülmüyor muyum sanıyorsun , askere gitmek değil senden ayrılmak üzüyo beni" dedi. Kızlar ne yapın edin mutlu uğurlayın onları.. Benim yaptığımı yapmayın üzülmesinler

Dün dayanamadım üzüldüm ağladım.o beni teselli etti. Pişman oldum keşke kendimi tutabilseydim dedim, o yüzden bugün rol yapmaya çalıştım üzülmemişim normal bî olaymış gibi, bu kez de o " dün seni öyle görünce ben üzülmüyor muyum sanıyorsun , askere gitmek değil senden ayrılmak üzüyo beni" dedi. Kızlar ne yapın edin mutlu uğurlayın onları.. Benim yaptığımı yapmayın üzülmesinler

Ben daha hic karsisinda aglamadim :26: gecen gece komik bisey olmustu birlikte dakikalarca kahkaha attik sonra bogazima bisey düğümlendi gulmeye devam ettim caktirmadan gozlerimi sildim. O cok güldugum icin gözümden yaş geldi sandı:25:
Sanırım gideceği gün beni ağlarken görür sadece:26:
Dediğin gibi karşılarında aglarsak daha da zor gelir onlara :26:

Benim sevgilim de bugün sınava girdi... Zamanın gittikçe azalıyo olması içimi yakıyo. İnşallah askere gittiklerinde zaman böyle akar geçer :43:

kızlar sevdıklerınız nısan 1 ıtıbarıyle asker sayılıyorlar.
12nısanda da teslım olacaklar....

ben eşim giderken yolcu ederken dahı aglamadım kı cok sülü gözümdür..
kal geldı bana dondum kaldımm....
aglamadımmm

sonra eve geldım yataga gırdım uyudum...
sabah uyamdım işe gıtmek ıcın bır fasıl işte orda agladım..
bir fasılda araba kullanırken ıse gıderken yıne orda agladım.......
işe geldım bırde arkadaslar allah kavustrusun dedıı bıde orda boşalttım

Hergün aglamamicam diye kendime iskence ediyorum kendime ama kolay degil. En cok canimi acitan da yurtdisinda olmam, 2 hafta önce yanindaydim diyip kendimi avutuyorum. Havaalaninda ayrilirken bile aglamamak onu üzmemek icin zor tuttum kendimi, ucaga bindigimde koyverdim kendimi. Her gece webcam acik uyuyoruz sirf biraz daha yüzünü fazla görebilmek icin o uykuya dalinca ben basliyorum yine aglamaya offff :( Neyse kizlar son günlerinizi iyi degerlendirin ve onlari bol bol güldürmeye calisin moraleri yüksek olsun ve hayirlisi ile dönüpte gelsinler insAllah dua edelim bol bol

merhaba kızlar,

benimde sözlüm gidicek askere ve şuan sınavda. 2 ay öncesindede ağlıyodum ama şu son 3 gündür günde 5 posta ağlıyorum. 8 yıllık bi ilişkim var ve halen ona sakın beni unutma olurmu? hep beni düşün olurmu diye saçma sapan şeylerle zorlaştırıyorum işi.. halen ağlıyorum :(....

Son düzenleme:
sabah 6 da evden uğurladım eşimi. arkadaşı otogara bıraktı ben gitmedim. ağlamamak için sarılamadım bile doğru düzgün. çıktı, kapıyı kapattım. o an ağlamaya başladım. saatlerce ağladım. sonra yorgunluktan uyuya kalmıştım. ne aralık ayını ne de ocak ayını hatırlamak istemiyorum. evim, yuvam buz kesti resmen... geceleri yalnız uyumak öyle acı verdi ki... ama geçiyor kızlar... allahın izniyle bitecek...

sabah 6 da evden uğurladım eşimi. arkadaşı otogara bıraktı ben gitmedim. ağlamamak için sarılamadım bile doğru düzgün. çıktı, kapıyı kapattım. o an ağlamaya başladım. saatlerce ağladım. sonra yorgunluktan uyuya kalmıştım. ne aralık ayını ne de ocak ayını hatırlamak istemiyorum. evim, yuvam buz kesti resmen... geceleri yalnız uyumak öyle acı verdi ki... ama geçiyor kızlar... allahın izniyle bitecek...

canım benim.. yazdıklarını okurken gözyaşlarımı tutamadım gene.. çok mu sulugözüm yoksa bu gerçekten acı verici bişey mi? o kadar teselli edildim, kendi kendimi de telkin etmeye çalıştım olmuyor. giderim yanına bi ara dedim, telefonla konuşuruz bi şekilde dedim, hemen gidip gelicek vatan borcu dedim. olmuyor olmuyor

Sınavlar bitti hepinize hayırlı olsun... Ben bu sınavla sonuçların açıklanacağı tarih arasını inanılmaz gergin ve üzgün geçirmiştim gecem gündüzüme karışmıştı bisürü felaket senaryosu yazmıştım kafamda... En kötüsüde sonuçların açıklandığı gece çünkü o gece o lanet site çöküyor binlerce deneme yapıyorsun sabaha kadar ama bir türlü açılmıyor. Bu arada sonuçlarına şans eseri bakabilenler oluyor düştükleri yerleri söyledikçe içinden bişeyler kopup kopup gidiyor sakinliğini sabrını koruyamıyorsun :(( Kızlarr her ne olursa olsun askerinize gerginliğinizi belli etmemeye çalışın onlara yanınızdaki son günlerinde güçlü olacağınızı hissettirin... Allah askerimize zeval vermesin; asker yarenlerimize de sabır versin.

Sınavlar bitti hepinize hayırlı olsun... Ben bu sınavla sonuçların açıklanacağı tarih arasını inanılmaz gergin ve üzgün geçirmiştim gecem gündüzüme karışmıştı bisürü felaket senaryosu yazmıştım kafamda... En kötüsüde sonuçların açıklandığı gece çünkü o gece o lanet site çöküyor binlerce deneme yapıyorsun sabaha kadar ama bir türlü açılmıyor. Bu arada sonuçlarına şans eseri bakabilenler oluyor düştükleri yerleri söyledikçe içinden bişeyler kopup kopup gidiyor sakinliğini sabrını koruyamıyorsun :(( Kızlarr her ne olursa olsun askerinize gerginliğinizi belli etmemeye çalışın onlara yanınızdaki son günlerinde güçlü olacağınızı hissettirin... Allah askerimize zeval vermesin; asker yarenlerimize de sabır versin.

o gece sabah 4 e kadar aralıksız iki bilgisayardan sayfa yenile yaptık. o nasıl gergin bir bekleyişti allahım. o günün ve birkaç günün daha sabahı olmadı benim için. benden size tavsiye kızlar: gece 12 de açıklanacak diyorlar 11 buçukta denemeye başlayın. ilk öğrenenler o saatte öğrenmişler. allah yardımcınız olsun. kimsenin tesellisi fayda vermez. sayılı gün çabuk geçer vs. insan gönlüne dinletemez. sizi bir tek biz anlarız. emin olun geçiyor. bir süre sonra günlerin nasıl geçtiğini bile anlamıyorsunuz. sadece evli olup, benim gibi yalnız kalacaksanız biraz daha zor olabilir durum. ben bile alıştım. şimdi 41 günüm var. 100den fazla günü geçirdik. ömürler geçiyor, bu günler mi geçmeyecek? hem bu ayrılık evliler için güzel de olabiliyor. sık sık balayı yaşıyorsunuz :16: ilk gün nasıl aşık olduysam aşkım hala aynı. bağlılığım, sevgim, şefkatim daha da arttı. geçer gider kızlar. bir bakarsınız 353. dönemlerin başlığı açılır. siz onları teselli edersiniz.

:14::14::14::14::14::14:

Olumlu düşünmek lazım her zaman, hem çevremizi hem kendimizi mutlu edebilmek için.. Hayırlısı buymuş demek lazım bir de. Birbirimizi seviyoruz, bi problemimiz yok ama kader ayırıyor şu an değil mi. Ya tam tersi olsaydı.. Ya birlikte olup her gün kavga etseydik, birbirimizi kırsaydık, mutsuz edip mutsuz olsaydık .. Çok şükür böyle bir şey yok. Belki de aramızdaki sevgi daha da güçlenecek bu sayede.. Erkekler de belli bir olgunluğa erişecek belki bu süreçte.. dua edelim, bakalım her şeyin hayırlısı olsun..

Son zamanlarda sabahlari telefonumun alarmini herzamankinden 10 dakika oncesine kuruyorum. Uyaniyorum ve 10 dakika sadece esime sariliyorum o ani yasamaya calisiyorum.. artik iyice zorlanmaya basladim yani sinavdan beri..

Gun icinde gozlerim doluyo is yerinde. Toparliyorum ama ansizin tekrarliyor yine.

Esime hep 'sen yokken ben basimin caresine bakarim' mesaji veriyorum..araba kullanmasini ogreniyorum buyuk bi cabayla. O gittiginde en azindan benim hayatimin devamiyla ilgili bi sikintisi olmasin icinde:25:

Son zamanlarda sabahlari telefonumun alarmini herzamankinden 10 dakika oncesine kuruyorum. Uyaniyorum ve 10 dakika sadece esime sariliyorum o ani yasamaya calisiyorum.. artik iyice zorlanmaya basladim yani sinavdan beri..

Gun icinde gozlerim doluyo is yerinde. Toparliyorum ama ansizin tekrarliyor yine.

Esime hep 'sen yokken ben basimin caresine bakarim' mesaji veriyorum..araba kullanmasini ogreniyorum buyuk bi cabayla. O gittiginde en azindan benim hayatimin devamiyla ilgili bi sikintisi olmasin icinde:25:

kendini çok üzüyorsun ilkay. sadece askere gidiyor. 5 ay... çok şükür ki özlüyoruz çünkü seviyoruz. gitsin de bi kurtulayım demiyoruz en azından. gidene kadar da sarılsan bir saniye ayrılmasan da bu gittiği an hissedeceğin hiçbir şeyi değiştirmez. gitmeyecekmiş gibi davran. o gün gelene kadar çok normalmiş gibi davran. şimdiden bu kadar yıpratma kendini. birlikte gezin tozun, ayrılacağınızı düşünmeden yapın ama bunları. biz sinema, tiyatro konser derken zaman nasıl geçti anlamadık. bir gün geldi ve gitti. şimdi ise 40 günümüz kaldı. sadece gidecek ve gelecek diye düşünün. 15 ay gitselerdi ne yapardık. :26:

mutlaka araba kullanmayı öğren. benim çok işime yaradı kimseye muhtaç olmadım. her istediğim yere gittim. kafam bozulsa gezdim geldim. alışveriş yaptım, taşıyamayacağım şeyler için çok iyi oldu araba. kimseden beni bir yere bırakmasını istemedim. biz geçtiğimiz yaz tamamen bunun için çalıştık. çok şükür iyi de öğrendim. birçok erkek şoförden daha iyi sürüyorum. kesinlikle en büyük rahatlık...

kendini çok üzüyorsun ilkay. sadece askere gidiyor. 5 ay... çok şükür ki özlüyoruz çünkü seviyoruz. gitsin de bi kurtulayım demiyoruz en azından. gidene kadar da sarılsan bir saniye ayrılmasan da bu gittiği an hissedeceğin hiçbir şeyi değiştirmez. gitmeyecekmiş gibi davran. o gün gelene kadar çok normalmiş gibi davran. şimdiden bu kadar yıpratma kendini. birlikte gezin tozun, ayrılacağınızı düşünmeden yapın ama bunları. biz sinema, tiyatro konser derken zaman nasıl geçti anlamadık. bir gün geldi ve gitti. şimdi ise 40 günümüz kaldı. sadece gidecek ve gelecek diye düşünün. 15 ay gitselerdi ne yapardık. :26:

mutlaka araba kullanmayı öğren. benim çok işime yaradı kimseye muhtaç olmadım. her istediğim yere gittim. kafam bozulsa gezdim geldim. alışveriş yaptım, taşıyamayacağım şeyler için çok iyi oldu araba. kimseden beni bir yere bırakmasını istemedim. biz geçtiğimiz yaz tamamen bunun için çalıştık. çok şükür iyi de öğrendim. birçok erkek şoförden daha iyi sürüyorum. kesinlikle en büyük rahatlık...

Her anımi depresif gecirmiyorum ben. Esimle de bu konuyu konusmuyoruz.. ben ozellikle bu hafta (günü yaklaştığı icin) Üzgünüm. . Geziyoruz, sinemaya yemege gidiyoruz, arkadaslarimizla piknige gidiyoruz, onlar icin supriz dogum gunu planliyoruz, kucuk haftasonu tatilleri yapiyoruz.. yani hayat fiilen her zaman yaptigimiz gibi devam ediyor..

Son gunlerde duygu durumum bu4ada yazdigim sekilde.. bunu da sadece burada yazıyorum. . Günlük tutuyormus gibi yaziyorum aslinda..

Neyse belkide duygularimi burada yazmamaliiyim.. negatifi yuklemeyi sevmem insanlara ..

Her anımi depresif gecirmiyorum ben. Esimle de bu konuyu konusmuyoruz.. ben ozellikle bu hafta (günü yaklaştığı icin) Üzgünüm. . Geziyoruz, sinemaya yemege gidiyoruz, arkadaslarimizla piknige gidiyoruz, onlar icin supriz dogum gunu planliyoruz, kucuk haftasonu tatilleri yapiyoruz.. yani hayat fiilen her zaman yaptigimiz gibi devam ediyor..

Son gunlerde duygu durumum bu4ada yazdigim sekilde.. bunu da sadece burada yazıyorum. . Günlük tutuyormus gibi yaziyorum aslinda..

Neyse belkide duygularimi burada yazmamaliiyim.. negatifi yuklemeyi sevmem insanlara ..

hüzünler paylaşıldıkça azalır. aynı şeyleri yaşamış bir insan olarak ne yaşayacağını, yaptıklarımı ve yapmasaydım dediklerimi yazdım. son zamanlarda hiç gitmeyecekmiş ya da gidip hemen gelecekmiş gibi davranmak insanı rahatlatıyor. daha çok sarılmak, ağlamak vs. o gün hissedilen hüznü azaltmıyor. aksine geçirdiğimiz vakitte bizi daha da geriyor.

insan o kadar çok dert ediyor ki bunun sadece 5 ay olduğunu göremiyor. hatırlatmak, aslında 15 aydan daha kolay olduğunu söylemek istedim. şükür edilecek bir şey bu bizim için ve katlanma şansımızı artıran bir durum. ilk günler zor geçiyor, sonra insan normal hayatına dönüyor. gittikten sonraki süreç, gitmeden önceki yaşanan stresten daha iyidir. en azından ayrı kalınan günler azalıyor.

normalde evli olan çiftlerden daha farklı, yoğun bir bağlılığımız vardı bizim eşimizle. çevremde gördüğüm en aşık çiftiz belki de, herkesin söylediği de bu...imrenilen, gıpta edilen bir çiftiz şükür ki... ama bu kadar yoğun bir bağlılık yaşarken bile yapayalnız kalmaya alıştım ve şafağı şükür ki 40 güne indirdim ben de... hep yardımcı olmaya çalıştım. çünkü sizde kendimizi görüyoruz biz.

ama anlaşılan yardım etmeye çalışmaktansa birilerini duygularını paylaştıkları için pişman ediyorum. iyilikten maraz doğarmış zaten. herkesin acısı, özlemi kendine... neyi paylaşmaya çalıştım ki zaten? neyse allah yardımcınız olsun. bu konularda yardımcı olmaya çalışmamalı belki de... günlük gibi rahat rahat yazmaya devam et. benden yorum yok artık. :34:

Son düzenleme:
Yanlis anlasilmasin .. kendini cok uzuyosun dediginde oz elestiri yaptim sadece.. disardan nasi gorundugumu dusundum.. ben insanlara sikintilarimdan bahsetmem kisiligim geregi.. en yakin arkadasim bile sormadikca 'ya basimda soyle bi durum var'demem.. sen yazdiktan sonra dedim ki napiyorum ben.. bu kadar insan burayi okuyacak ve istemeden onlara negatifi yukleyecegim..belki bazilariin gunlerini yada gecelerini kötü bitmesine neden olacagim.. bu kesinlikle istemem..

Sen dusuncelerini mutlaka paylas.. eminim kendini daha hisseden arkadaslarim vardir.. sahsimla ilgiliydi yukarida yazdiklarim.. ozur dilerim yanlis anlasildim:25:

Back