351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmm benn dee hazırlıkkk yapırumm çarşamba sabah yola çıkcazzz :) neysee snrr bir kaç günlük tatil var, onu düşünnn
Evet tatlım en azından şu iş stresinden bikaç gün uzaklaşırım, askerimiin belki çift çarşısı olabilirmiş Size de hayırlı yolculuklar memlekete dimi

teşekkürler :111:

Evet tatlım en azından şu iş stresinden bikaç gün uzaklaşırım, askerimiin belki çift çarşısı olabilirmiş Size de hayırlı yolculuklar memlekete dimi

teşekkürler :111:

inşşş olurrr cnmmm rahatt rahatt konuşursnzzz, biz de evt memlekete gtczz, brzdan daa kuaföree gideymm işlerimi halledeymm bndee

Herkes bayram hazırlığındamı

Yok valla calisiyorum ben daha hazirliklara gecemedim is cikisi kurabiye yapacagim sonra kayinvalideye iftara gidecegim annemlerde gelecek bu kez yarin akşam uzeride otobüsüm var tam 15 saat sonra esime kavusacagim

Yok valla calisiyorum ben daha hazirliklara gecemedim is cikisi kurabiye yapacagim sonra kayinvalideye iftara gidecegim annemlerde gelecek bu kez yarin akşam uzeride otobüsüm var tam 15 saat sonra esime kavusacagim

Ohh ne mutlu sana eşini göreceksin Bende ne kadar isterdim görmeyi

selam kızlar.. bakıyorum herkes hazırlıkta.. bu hazırlıklar birde eylül ortası olcak sanırım.. bende yarın akşam memleket yolcusuyum :)

günaydın/tünaydın kızlar
nasılsıınız her şey yolunda mı
ne oldu nüfusumuz azaldı bizim galiba ya:26:
ben de bayram için askerimin yanına bilet bakmaya çalışıyorum ama yolların kalabalığı trafik fln düşününce , acaba diyorum gitmesem mi:44: zaten biletler de tükendi nerdeyse. hala belli değil bnm askerimn izin günleri

Evet cok şükür
Sende goreceksin canim artik az kaldi
Evet inşallah bir ayın altına bi düşseydik ya:26:
selam kızlar.. bakıyorum herkes hazırlıkta.. bu hazırlıklar birde eylül ortası olcak sanırım.. bende yarın akşam memleket yolcusuyum :)

Hayırlı yolculuklar tatlım, o eylül ortası hazırlıkları biran önce olsun artık

ay ben bayramda ne tatlısı yapsam diye düşünüyorum. çok misafir geleceği de yok ya herkes memleketine gidiyor senin gibi ya da tatile.. askerini görmeye gidecek msin canım

Evet inşallah bir ayın altına bi düşseydik ya:26:

Hayırlı yolculuklar tatlım, o eylül ortası hazırlıkları biran önce olsun artık

Bayram günü 39 a düşüyoruz ki bayramdan sonraki pazartesi de 35 ayyy daha güzel safaklarimiz artik bizim sonrada gelecekler
Aaaah karnimdaki minik kelebekler yeniden benimle

canım sıkma canını .. bayram hızlı geçer merak etme ondan sonrası da 1 ayyy
İnşallah canımmm, çok özledik artık sabırlar azalıyor
Bayram günü 39 a düşüyoruz ki bayramdan sonraki pazartesi de 35 ayyy daha güzel safaklarimiz artik bizim sonrada gelecekler
Aaaah karnimdaki minik kelebekler yeniden benimle

Evet 40 larda bitecek artıkkkkk 1 eylülde balıkesire gideceğiz inş biz babamın çok yakın arkadaşının oğlunun sünnet düğünü var, dönerken ben yalnız döneceğim annemlerden önce, ordan sevdiğimin yanına gecip öyle mi dönsem annemler ne derki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…