- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.841
Gunaydin seyma, nasilsin
İyiyiz canımm sen nasılsın, pazartesi sendromundayımkızlarrr günaydınn nasılsnzzzzz
İyiyim İlkay çalışıyorum sen nasılsın
Bende iyiyim canimuykuluyum yinee her sabah oldugu gibi
İyiyiz canımm sen nasılsın, pazartesi sendromundayım
Bende aynen bayram için kişisel hazırlık yapayım dedim dün akşam , her seferki gibi bir işkenceydi
Evet tatlım en azından şu iş stresinden bikaç gün uzaklaşırım, askerimiin belki çift çarşısı olabilirmişcnmm benn dee hazırlıkkk yapırumm çarşamba sabah yola çıkcazzz :) neysee snrr bir kaç günlük tatil var, onu düşünnn
gecmis olsun
Evet tatlım en azından şu iş stresinden bikaç gün uzaklaşırım, askerimiin belki çift çarşısı olabilirmişSize de hayırlı yolculuklar memlekete dimi
teşekkürler :111:
inşşş olurrr cnmmm rahatt rahatt konuşursnzzz, biz de evt memlekete gtczz, brzdan daa kuaföree gideymm işlerimi halledeymm bndee
Herkes bayram hazırlığındamı
Yok valla calisiyorum bendaha hazirliklara gecemedim is cikisi kurabiye yapacagim sonra kayinvalideye iftara gidecegim annemlerde gelecek bu kez yarin akşam uzeride otobüsüm var tam 15 saat sonra esime kavusacagim
Ohh ne mutlu sana eşini göreceksinBende ne kadar isterdim görmeyi
Evet inşallah bir ayın altına bi düşseydik ya:26:Evet cok şükür
Sende goreceksin canim artik az kaldi
selam kızlar.. bakıyorum herkes hazırlıkta.. bu hazırlıklar birde eylül ortası olcak sanırım.. bende yarın akşam memleket yolcusuyum :)
selam kızlar.. bakıyorum herkes hazırlıkta.. bu hazırlıklar birde eylül ortası olcak sanırım.. bende yarın akşam memleket yolcusuyum :)
Evet inşallah bir ayın altına bi düşseydik ya:26:
Hayırlı yolculuklar tatlım, o eylül ortası hazırlıkları biran önce olsun artık
Evet inşallah bir ayın altına bi düşseydik ya:26:
Hayırlı yolculuklar tatlım, o eylül ortası hazırlıkları biran önce olsun artık
İnşallah canımmm, çok özledik artık sabırlar azalıyorcanım sıkma canını .. bayram hızlı geçer merak etme ondan sonrası da 1 ayyy
Bayram günü 39 a düşüyoruz kibayramdan sonraki pazartesi de 35 ayyy daha güzel safaklarimiz artik bizim sonrada gelecekler
Aaaah karnimdaki minik kelebekler yeniden benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?