351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Her iste bi zorluk oluyor tatlim, sevdigin icin üstesinden gelmen cok kolay

Canım inan bazen o kadar da kolay olmuyor, derginin çıkmasına 10 gün kalmış, ben onayladığım tasarımı değiştirmek istiyorum diyor firma Dergiye reklam alıyoruz ya...Aklınız neredeydi 1 aydır? Bu ve bunun gibi onlarca şey...İşçiler bedenen çok yoruluyor ama biz stres kat sayısında öndeyiz diye düşünüyorum

inş canım ya 3 gün oluyo bugün teli de kapalı anlamadım ki ne oldu bana inat mı yapıyo bi şey mi oldu çok merak ettim

inş canım ya 3 gün oluyo bugün teli de kapalı anlamadım ki ne oldu bana inat mı yapıyo bi şey mi oldu çok merak ettim

Umarim halledilemeyecek bir sonunuz yoktur canim telefonuda seni merakta birakmak icin kapalidir.. zira bunu yapabilecegi en uygun yer orasi:26: insallah yakin zamanda eskisi gibi olursunuz

İyiyim canım, inşallah çabuk biter sonra patronumla beraber kuaföre gideceğiz malum bayram geliyor, kaşlarımı bırakmıştım dolsun boşluklar diye, kaptan mağara adamı gibiyim şu an
kuaför hemenyapar bir operasyon cnm ne güzel kız kıza bayram hazırlığı :)

inatçı bir yapısı varsa inatta yapıyor olabilir cnm birşey olmaıştır kötü düşünme cnm düzelicek herşey

Umarim halledilemeyecek bir sonunuz yoktur canim telefonuda seni merakta birakmak icin kapalidir.. zira bunu yapabilecegi en uygun yer orasi:26: insallah yakin zamanda eskisi gibi olursunuz

inş ilkaycım inş ters bi durum yoktur orda çok meraktayım annesini aradı mı onu mu arasam diyorum :26: bilmiyorum moralim çok bozuk artık açılsa şu telefon çatlıycam resmen:85:

selam kızlar

çarşıdayız bugün komutan çarşılarını iptal etmiş bazı askerler yüzünden bekledim bekledim deliye döndüm gelmeyince sonra geldi.
Zor ikna etmişler izinleri geri almışlar

Şükür konuşuyoruz aşkımlaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…