- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.801
Bayram hangii gün:44:
Persembe gunu canimgunaydin bu arada.. Tüm gün mu calisacaksin :26:
3 de cıkacağım canım dergi baskıya girene kadar yoğunluğum olacak biraz sonra yine 2-3 ay rahatımher sayıda böyle
Olsun canim, zaten gecen hafta tatil yapmistin bi kac gün, oncesinde dinlenmis oldunAllah kolaylik versin
Evet tatlım, firmalar zorlamasa işimi seviyorum
Her iste bi zorluk oluyor tatlim, sevdigin icin üstesinden gelmen cok kolay
Nasılsın tatlım
iyiyim şekerim sen nasılsın :) yoğunmuşsun bugün kolay gelsin çabuk bitsin işin
cnm bizim de öyleydi biraz kendi haline bırak belki bu çare olur size ben hiç bırakmadım kendi haline diyebilirim o dönmesede msj attım aradım sonunda döndü çok iyi değiliz ama kötü de değiliz sizinkide düzelir cnm biraz zaman ve sabır...
inş canım ya 3 gün oluyo bugün teli de kapalı anlamadım ki ne oldu bana inat mı yapıyo bi şey mi oldu çok merak ettim
İyiyim canım, inşallah çabuk biter sonra patronumla beraber kuaföre gideceğiz malum bayram geliyor, kaşlarımı bırakmıştım dolsun boşluklar diye, kaptan mağara adamı gibiyim şu an
inş canım ya 3 gün oluyo bugün teli de kapalı anlamadım ki ne oldu bana inat mı yapıyo bi şey mi oldu çok merak ettim
Umarim halledilemeyecek bir sonunuz yoktur canimtelefonuda seni merakta birakmak icin kapalidir.. zira bunu yapabilecegi en uygun yer orasi:26: insallah yakin zamanda eskisi gibi olursunuz
kuaför hemenyapar bir operasyon cnm ne güzel kız kıza bayram hazırlığı :)
inatçı bir yapısı varsa inatta yapıyor olabilir cnm birşey olmaıştır kötü düşünme cnm düzelicek herşey
Hiiiihi taam gel yazarım tabiiii
Twitter var mı sende ?
kimse yok ve ben cooookkkk sıkıldımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?