351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kızlar bende 1 kış o kadar çok yaptımki etimek tatlısı artık kimse yemiyo evde bende çok severim şeymacım..

Ben bayramdan bayrama yapıyorum
Heh bizde bennurlar gibi kavga ettik sonunda
Beni çok sinirlendirdi, adamın yolunu gözlüyoruz bi de azar işitiyoruz ya
Şaka yapıyoruz terslenmeye ne gerek var!
Ses yükseltmeyi kaldıramıyorum ben ama en sonunda bende bağırdım, arama beni böyle arayacaksan dedim. :95:
Öyle mi dedi öyle dedim helal olsun sana dedi. asıl ona helal olsun!
Bayram yakını benim canımı sıkıyor
Aramasın bayramda da istemiyorum

Kocaeli ve balıkesir arası kaç saat acaba.:44: birde izin alma durumu var tabi işten
canım 3.30 saat filan kocaeli balıkesir arası

yazdıklarını okudum şimdi toplayıp yazmak istedi canım...çok üzüldüm...allah sana hepimizinkinden daha çok sabır versin ama oradaki psikololojisine bağa bu durumu..sıkma canını daha fazla yıpratma kendini..elbet konuşlulacaktır bu durum.gelmelerine az kaldı bak.üzülme lütfen.
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım:26:

sen bide ters çıkmışsın cnm ben onu da yapmamıştım halbuki sakin ol cnm birşeye kızmıştır sana patlamıştır anlattığın kadarıyla alttan da almayı biliyor nişanlın bi dahaki aramanız da gönlünü alır kuzum üzme hiç kendini sen

ya gayet keyifli konuşuyorduk şafak 42 imi 43 nü ben 42 dedim, şirinlik yaptım ama lütfen 42 sayalım dedim güldü falan yok dedi olmaz 43 nolurki 42 olsun ne zaman doğan güneş diyeceğiz dedim ama her zamanki gibi yaramaz çocuk tavrımla,yani şirinlik yaparak güleriz diye yaptım başladı bağırmaya, kendi bildiğini diretmeye çalışıyorsun falan dedi.Şaka yapıyorum ne azarlıyosun dedim
Canim sakin ol, saka yaptigini farkedememis demekki :44:
Ya hiç sevmiyorum bu huyunu şaka yaparız, güleriz, ben şakasına inat ederim ama espri yani, bazen azarlıyor, yani şöyle 'ne 42 si 43 bugün diye vurgulu ve ses tonu yüksek, neymiş azarlamıyomuş kabul etmiyo ağzıma lafı tıkadı şaka yaparken patladım bende.
derin derin nefes al cnm şurda bayrama ne kaldı ztn herşey gzel olucak son zamanları ya artık şafak sıkıştırıyr heralde onları da kime patlayacaklar her daim yanlarında olan bize :26:

Valla gelemiyorum ben böyle şeylere ya yükseltmesin ses tonunu, ha bi de azarlıyor kabul etme gittikçe sert konuşuyor altta kalmıyorum bendeha bi de lan dedi bana 2.defaaaa ciddi şekilde uyarmıştım, iyi dinle lan demedim 'la' dedim diyor ayy sinirden gülesim var ne fark varsa aramaz kuzum bunun üstüne bi iki gün bende aramıycam o lan lafına çok sinirlendim.bayramdada ararsa açmıycam

Son düzenleme:

al işte bir sudan bir sebep daha sanırım erkeklerle kala kala bize nasıl davranmaları gerektiğini unutuyorlar... az kaldı kuzum biraz daha idare edelim sonra geliyorlar cnm bitiyor hasret gerginlikler bu günlerin acısını çıkartırız: :)

Aynen...Ben ona hatırlatıcam ama bana nasıl davranması gerektiğini bana 2.oldu lan dediği ciddi bir derse ihtiyacı var bu güne kadar 1-2 gün bile birbirimizi küs olsak da aramadığımız etmediğimiz konuşmadığımız olmamıştır, kısmet bu zamanaymış

canım yaaa bu kadar sinirlenme bak sen de biliyosun şu an normal davranmıyolar sana daha önce lan demiş miydi askerden önce... ağzından çıkanı kulakları duymuyor şu an. dönünce hesaplaşırsınız illa hesaplaşacaksan. idare et ,az kaldı ..bu kadar sabrettik azcık daha idare edelim

Canim artık sona yaklasiyoruz.. belkide safak sıkıştırmasi dedikleri bu oluyordur:26:

Canım asker die herşeyi söyleyemez bana hele lan hiç diyemez bi daha demiycem demişti, söz vermişti özür dilemişti.
Canim artık sona yaklasiyoruz.. belkide safak sıkıştırmasi dedikleri bu oluyordur:26:

Ay bu nasıl şey ya işte geleceklerini akılları kesiyor artık daha rahat olmaları gerekmiyor mu:44:

bunu hatırlatmak için doğru zaman değil şeymacım bunu biliyorsun dimi şimdi inatlaşmanın ikinize de faydası yok daha fazla geriliceksiniz:26: tamam arayıp sorma tavrını göster ama ararsa açmamazlık yapma cnm o da biraz düşününce naptığını farkedicek hem onları en zor zamanları artık ordan sıkıldılar bir an önce kurtulma derdindeler biraz daha anlayış ve sabır kuzum sonrası çok güzel olucak

Artik mutlu sonu gorebiliyorlar, o yuzden de daha da cabuk ulasmak istiyorlar, buda onlari geriyor olabilir:44: ama ben nisanlin hakli demek istemiyorum caaim, ne kadar gerilirse gerilsin konusma tarzini bozmamali sinirlenebilir, tripde yapabilir ama "lan" deme hakkini vermez bu

Aynen, geçen seferde kızmıştım ama etkili olmamış anlaşılan.Hem tersliyor hem de lan diyor Kimim ben ya

Bilmiyorum bennurcum, şu an bu sinirle açmam gibi geliyor, inadımı kaldırdı çünküüüü lan falan demeseydi bu kadar olmuycaktı

Bilmiyorum bennurcum, şu an bu sinirle açmam gibi geliyor, inadımı kaldırdı çünküüüü lan falan demeseydi bu kadar olmuycaktı

cnm haklısın ne askerde olması ne de sinirli olması sana böyle konuşma hakkını ona vermez daha sakin olmalıydı tabi ki şimdi sende ona uyup uzatırsan daha kötü olmaz mı cnm o zaman daha çok üzülmez misin hatasını anlaması için tavrını koy kırıldığını tekrar belirt ama inat yapma şu an seninde biraz sakinleşmeye ihtiyacın var :26: hem bayram da küslük mü olurmuş o da hatasını anlayacak cnm bu sefer gönlünüalmak için arayacak seni

Anlar umarım, ben aramadım bugün o da aramadı yani akşam yani haklı olduğunu düşünüyor bence kendi bilir. cep telini de açmadıı hiç.

Anlar umarım, ben aramadım bugün o da aramadı yani akşam yani haklı olduğunu düşünüyor bence kendi bilir. cep telini de açmadıı hiç.

sen bir aslan olarak daha iyi bilirsin cnm nasıl inatçı olduğunuzu ve asla geri atma gibi bir durumunuz olmadığını:26: açar cnm bu gece ikinizde sakinleşin yarın herşey yoluna girer

offfff düğün yaklaştıkça sıkıntılar başlıyor o olmayınca hiç birşey yapamıyorum ( mobilyalarımı bile kendim beğenmek zorundayım çarşı iznide yok ki göstersem bide herşey bizim üstümüze kaldı ailesi çok yardım edemiyor((benim ailemse gücünü zorluyor çok canım sıkkın kızlar çok (( bi gelseydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…