• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmm benn dee hazırlıkkk yapırumm çarşamba sabah yola çıkcazzz :) neysee snrr bir kaç günlük tatil var, onu düşünnn:1:
Evet tatlım en azından şu iş stresinden bikaç gün uzaklaşırım, askerimiin belki çift çarşısı olabilirmiş:31: Size de hayırlı yolculuklar memlekete dimi

:1: teşekkürler :111:

Evet tatlım en azından şu iş stresinden bikaç gün uzaklaşırım, askerimiin belki çift çarşısı olabilirmiş:31: Size de hayırlı yolculuklar memlekete dimi

:1: teşekkürler :111:

inşşş olurrr cnmmm rahatt rahatt konuşursnzzz, biz de evt memlekete gtczz, brzdan daa kuaföree gideymm işlerimi halledeymm bndee

Herkes bayram hazırlığındamı:32:

Yok valla calisiyorum ben:27: daha hazirliklara gecemedim is cikisi kurabiye yapacagim sonra kayinvalideye iftara gidecegim annemlerde gelecek bu kez :16: yarin akşam uzeride otobüsüm var:16: tam 15 saat sonra esime kavusacagim:38:

Yok valla calisiyorum ben:27: daha hazirliklara gecemedim is cikisi kurabiye yapacagim sonra kayinvalideye iftara gidecegim annemlerde gelecek bu kez :16: yarin akşam uzeride otobüsüm var:16: tam 15 saat sonra esime kavusacagim:38:

Ohh ne mutlu sana eşini göreceksin:14: Bende ne kadar isterdim görmeyi:14:

selam kızlar.. bakıyorum herkes hazırlıkta.. bu hazırlıklar birde eylül ortası olcak sanırım.. bende yarın akşam memleket yolcusuyum :)

günaydın/tünaydın kızlar
nasılsıınız her şey yolunda mı:31:
ne oldu nüfusumuz azaldı bizim galiba ya:26:
ben de bayram için askerimin yanına bilet bakmaya çalışıyorum ama yolların kalabalığı trafik fln düşününce , acaba diyorum gitmesem mi:44: zaten biletler de tükendi nerdeyse. hala belli değil bnm askerimn izin günleri:50:

Evet cok şükür :nazar::nazar:
Sende goreceksin canim artik az kaldi:31:
Evet inşallah bir ayın altına bi düşseydik ya:26:
selam kızlar.. bakıyorum herkes hazırlıkta.. bu hazırlıklar birde eylül ortası olcak sanırım.. bende yarın akşam memleket yolcusuyum :)

Hayırlı yolculuklar tatlım, o eylül ortası hazırlıkları biran önce olsun artık:16:

ay ben bayramda ne tatlısı yapsam diye düşünüyorum. çok misafir geleceği de yok ya:9: herkes memleketine gidiyor senin gibi ya da tatile.. askerini görmeye gidecek msin canım

Evet inşallah bir ayın altına bi düşseydik ya:26:

Hayırlı yolculuklar tatlım, o eylül ortası hazırlıkları biran önce olsun artık:16:

Bayram günü 39 a düşüyoruz ki:21: bayramdan sonraki pazartesi de 35 :21: ayyy daha güzel safaklarimiz artik bizim:52: sonrada gelecekler:52:
Aaaah karnimdaki minik kelebekler yeniden benimle :16: :9:

canım sıkma canını .. bayram hızlı geçer merak etme ondan sonrası da 1 ayyy:52:
İnşallah canımmm, çok özledik artık sabırlar azalıyor
Bayram günü 39 a düşüyoruz ki:21: bayramdan sonraki pazartesi de 35 :21: ayyy daha güzel safaklarimiz artik bizim:52: sonrada gelecekler:52:
Aaaah karnimdaki minik kelebekler yeniden benimle :16: :9:

Evet 40 larda bitecek artıkkkkk:21: 1 eylülde balıkesire gideceğiz inş biz babamın çok yakın arkadaşının oğlunun sünnet düğünü var, dönerken ben yalnız döneceğim annemlerden önce, ordan sevdiğimin yanına gecip öyle mi dönsem annemler ne derki:26:

Back
X