- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #11.841
Gunaydin seyma, nasilsin![]()
İyiyim İlkay çalışıyorum sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin seyma, nasilsin![]()
İyiyiz canımm sen nasılsın, pazartesi sendromundayımkızlarrr günaydınn nasılsnzzzzz
İyiyim İlkay çalışıyorum sen nasılsın
Bende iyiyim canimuykuluyum yinee her sabah oldugu gibi
![]()
İyiyiz canımm sen nasılsın, pazartesi sendromundayım![]()
Bende aynen bayram için kişisel hazırlık yapayım dedim dün akşam , her seferki gibi bir işkenceydi![]()
Evet tatlım en azından şu iş stresinden bikaç gün uzaklaşırım, askerimiin belki çift çarşısı olabilirmişcnmm benn dee hazırlıkkk yapırumm çarşamba sabah yola çıkcazzz :) neysee snrr bir kaç günlük tatil var, onu düşünnn![]()
gecmis olsun
![]()
Evet tatlım en azından şu iş stresinden bikaç gün uzaklaşırım, askerimiin belki çift çarşısı olabilirmişSize de hayırlı yolculuklar memlekete dimi
teşekkürler :111:
inşşş olurrr cnmmm rahatt rahatt konuşursnzzz, biz de evt memlekete gtczz, brzdan daa kuaföree gideymm işlerimi halledeymm bndee
Herkes bayram hazırlığındamı![]()
Yok valla calisiyorum bendaha hazirliklara gecemedim is cikisi kurabiye yapacagim sonra kayinvalideye iftara gidecegim annemlerde gelecek bu kez
yarin akşam uzeride otobüsüm var
tam 15 saat sonra esime kavusacagim
![]()
Ohh ne mutlu sana eşini göreceksinBende ne kadar isterdim görmeyi
![]()
Evet inşallah bir ayın altına bi düşseydik ya:26:Evet cok şükür
Sende goreceksin canim artik az kaldi![]()
selam kızlar.. bakıyorum herkes hazırlıkta.. bu hazırlıklar birde eylül ortası olcak sanırım.. bende yarın akşam memleket yolcusuyum :)
selam kızlar.. bakıyorum herkes hazırlıkta.. bu hazırlıklar birde eylül ortası olcak sanırım.. bende yarın akşam memleket yolcusuyum :)
Evet inşallah bir ayın altına bi düşseydik ya:26:
Hayırlı yolculuklar tatlım, o eylül ortası hazırlıkları biran önce olsun artık![]()
Evet inşallah bir ayın altına bi düşseydik ya:26:
Hayırlı yolculuklar tatlım, o eylül ortası hazırlıkları biran önce olsun artık![]()
İnşallah canımmm, çok özledik artık sabırlar azalıyorcanım sıkma canını .. bayram hızlı geçer merak etme ondan sonrası da 1 ayyy![]()
Bayram günü 39 a düşüyoruz kibayramdan sonraki pazartesi de 35
ayyy daha güzel safaklarimiz artik bizim
sonrada gelecekler
Aaaah karnimdaki minik kelebekler yeniden benimle![]()
![]()