351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Harika olur bence ugra canim oraya kadar gitmisken annenler bisey demezler insallah

bişey demezler herhalde canım sonuçta nişanlısınız ve nasıl olsa tek döneceksin annenlerden ayrı döneceksin.. askerini görüp dönsen ne olabilir ki:44:

bişey demezler herhalde canım sonuçta nişanlısınız ve nasıl olsa tek döneceksin annenlerden ayrı döneceksin.. askerini görüp dönsen ne olabilir ki:44:

Aman bizimkiler bazen çok anlayışlı oluyor, bazen de anlamadığım şeye surat asıyorlar işte.İnşallah olur, herkes başta gider görmeye ben 16 gün kala gitmiş olacağım gidersem eğer

Kızlar benim yatağım ranza üst ranza hep çeyiz dolu odada tek kalıyorum ben, benim ranzanın tepesinde karton var, yani üst ranzanın demirlerinde, oraya şafakları yazıyorum ara ara geçen gün baktım da 144 yazmışım, 114, 98, 65 falan şimdi 42 vay be baya geçmiş zaman diyorum

Kocaeli ve balıkesir arası kaç saat acaba.:44: birde izin alma durumu var tabi işten

Mesafeyi googledan bakarsin canim izin konusu benide geriyor.. arife günü icin izin isteyecegim, haftayada kuzenin düğünü var saat 3ten sonrasi icin düğün günü izin isteyecegim .. eminim gerginlik olacak :18: kpssye girecegim gün laf sokmustu çünkü :26:

Aynen ya sırf bu izin yüzünden bile kendi iş yerimi açabilirim sınava başka gün girme imkanın var sanki en iyisi devlet memurluğu sanırım al raporu tamam

Okatre nasılsın canım:26: Bi gelişme var mı...Ben 5 yıllık bir ilişkinin böyle bitebileceğine inanmıyorum.Sorun neydi ki bu kadar. emin ol askerden dönünceye kadar aramazsa bile gelince mutlaka arayacaktır, eksikliğini hissedip, ama bu çirkin bir davranış bence, bu durumda sen ister misin onu bilmiyorum...Yani evet şartlar zor, trip yapsınlar, huysuz olsunlar ama ayrılık böyle telaffuz edilmemeli bence bilemedim yani:26:

kızlar bayram için memlekete gidiyoruz ordan nete giremiycem şimdiden herkese iyi bayramlar demek istedim...moralim iyi değil yazmıştım sevdiğim beni bıraktı inş hersey düzelir dualarınızı bekliyorum..Allaha emanet olun

bilmiyorum canım umarım bitmez iyi değilim hiç çok zorladım bitmesin diye ama istemedi bitti dedi bekliycem bilmiyorum ne olur

Aynen ya sırf bu izin yüzünden bile kendi iş yerimi açabilirim sınava başka gün girme imkanın var sanki en iyisi devlet memurluğu sanırım al raporu tamam

Bencede kendi isin olacak sinir oluyorum, ihtiyacim olmasa izin almam heralde degil mi zaten bölümüm geregi surekli ihtiyac duyulan biri degilim burda.. esim askere gitti, idare etse nolur sanki

ay ben bayramda ne tatlısı yapsam diye düşünüyorum. çok misafir geleceği de yok ya herkes memleketine gidiyor senin gibi ya da tatile.. askerini görmeye gidecek msin canım

baklava belki zor olabilir ama şekerpare yada kemalpaşa tarzı yapabilirsin cnm... ayy canım şimdi un helvası çekti
yok canım askerimi 12 nisanda bi gönderdim bi dahada yok.. çok yakın değil gidemem o yüzden.. zaten oda komutandan izin almaya çalışıyo. memlketinize gidicek inş.

bilmiyorum canım umarım bitmez iyi değilim hiç çok zorladım bitmesin diye ama istemedi bitti dedi bekliycem bilmiyorum ne olur
Anladım canım, üzülme desem de üzüleceksin gayet doğal olarak ama bence iyi olacak herşey
Bencede kendi isin olacak sinir oluyorum, ihtiyacim olmasa izin almam heralde degil mi zaten bölümüm geregi surekli ihtiyac duyulan biri degilim burda.. esim askere gitti, idare etse nolur sanki

Aynen benim işimde her an ofiste olmayı gerektirecek bir iş değil, ama patronların hep gözüne batar nedense

canım sıkma canını.. zaten en geç bayram sonrasına durumuzu düzelir.. bayram arası düşünür yaptıklarını.. bazen erkekler ilgiyi azaltsada bunu kabul etmiyolar.. şimdi askerde herkesi sevdiğiyle konuşurken görünce inşallah kötü hisseder kendini ve kafasına dannnkk eder bişeyler.. bekle canım sabır...

Aman bizimkiler bazen çok anlayışlı oluyor, bazen de anlamadığım şeye surat asıyorlar işte.İnşallah olur, herkes başta gider görmeye ben 16 gün kala gitmiş olacağım gidersem eğer

o zaman duruma göre bakarsın canım annenlere söylersin bakalım ne dicekler.. 16 gün çok iyi yaaa düşünsene dönmesine 2 hafta kalmış olacak hiç üzülmezsin
canım hazır baklava yufkaları var onlardan alınabilir aslında güzel oluyo gayet ayy ben de çok severim un helvası gerçi bayram gelince tatlı krizi geçirebilirz.
anladım cnm bu kadar dayanmışsn sonuçta bundan sonrası da geçer gider

kızlar bende BU kış o kadar çok yaptımki etimek tatlısı artık kimse yemiyo evde bende çok severim şeymacım..

Son düzenleme:
ay ben onu hiç yapmadım bu sene etimeke mi girişsem hem yapması kolay bişeyy

okatre üzüldüm canım ama aslında sen de üzülme çünkü bu süreçte benzer şeyleri hepimiz yaşadık,psikolojileri normal değil kızların da dediği gibi.. kesin geçici bir şey askerinin bu daavranışı. bence pişman olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…