- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.861
İnşallah canımmm, çok özledik artık sabırlar azalıyor
Evet 40 larda bitecek artıkkkkk1 eylülde balıkesire gideceğiz inş biz babamın çok yakın arkadaşının oğlunun sünnet düğünü var, dönerken ben yalnız döneceğim annemlerden önce, ordan sevdiğimin yanına gecip öyle mi dönsem annemler ne derki:26:
Harika olur bence ugra canim oraya kadar gitmiskenannenler bisey demezler insallah
bişey demezler herhalde canım sonuçta nişanlısınız ve nasıl olsa tek döneceksin annenlerden ayrı döneceksin.. askerini görüp dönsen ne olabilir ki:44:İnşallah canımmm, çok özledik artık sabırlar azalıyor
Evet 40 larda bitecek artıkkkkk1 eylülde balıkesire gideceğiz inş biz babamın çok yakın arkadaşının oğlunun sünnet düğünü var, dönerken ben yalnız döneceğim annemlerden önce, ordan sevdiğimin yanına gecip öyle mi dönsem annemler ne derki:26:
bişey demezler herhalde canım sonuçta nişanlısınız ve nasıl olsa tek döneceksin annenlerden ayrı döneceksin.. askerini görüp dönsen ne olabilir ki:44:
Kocaeli ve balıkesir arası kaç saat acaba.:44: birde izin alma durumu var tabi işten
Mesafeyi googledan bakarsin canimizin konusu benide geriyor.. arife günü icin izin isteyecegim, haftayada kuzenin düğünü var saat 3ten sonrasi icin düğün günü izin isteyecegim .. eminim gerginlik olacak :18: kpssye girecegim gün laf sokmustu çünkü :26:
Okatre nasılsın canım:26: Bi gelişme var mı...Ben 5 yıllık bir ilişkinin böyle bitebileceğine inanmıyorum.Sorun neydi ki bu kadar. emin ol askerden dönünceye kadar aramazsa bile gelince mutlaka arayacaktır, eksikliğini hissedip, ama bu çirkin bir davranış bence, bu durumda sen ister misin onu bilmiyorum...Yani evet şartlar zor, trip yapsınlar, huysuz olsunlar ama ayrılık böyle telaffuz edilmemeli bence bilemedim yani:26:
Aynen ya sırf bu izin yüzünden bile kendi iş yerimi açabilirimsınava başka gün girme imkanın var sanki en iyisi devlet memurluğu sanırım al raporu tamam
ay ben bayramda ne tatlısı yapsam diye düşünüyorum. çok misafir geleceği de yok yaherkes memleketine gidiyor senin gibi ya da tatile.. askerini görmeye gidecek msin canım
Anladım canım, üzülme desem de üzüleceksin gayet doğal olarak ama bence iyi olacak herşeybilmiyorum canım umarım bitmez iyi değilim hiç çok zorladım bitmesin diye ama istemedi bitti dedi bekliycem bilmiyorum ne olur
Bencede kendi isin olacaksinir oluyorum, ihtiyacim olmasa izin almam heralde degil mi zaten bölümüm geregi surekli ihtiyac duyulan biri degilim burda.. esim askere gitti, idare etse nolur sanki
bilmiyorum canım umarım bitmez iyi değilim hiç çok zorladım bitmesin diye ama istemedi bitti dedi bekliycem bilmiyorum ne olur
Aman bizimkiler bazen çok anlayışlı oluyor, bazen de anlamadığım şeye surat asıyorlar işte.İnşallah olur, herkes başta gider görmeye ben 16 gün kala gitmiş olacağım gidersem eğer
canım hazır baklava yufkaları var onlardan alınabilir aslında güzel oluyo gayetbaklava belki zor olabilir ama şekerpare yada kemalpaşa tarzı yapabilirsin cnm... ayy canım şimdi un helvası çekti
yok canım askerimi 12 nisanda bi gönderdim bi dahada yok.. çok yakın değil gidemem o yüzden.. zaten oda komutandan izin almaya çalışıyo. memlketinize gidicek inş.
kaymaklı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?