- Konu Sahibi esraylmz03
- #11.821
Huuu hu kimse yok mu:26:
kadir geceniz mübarek olsunnn kızlarr bu arada
kadir geceniz mübarek olsunnn kızlarr bu arada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huuu hu kimse yok mu:26:
kadir geceniz mübarek olsunnn kızlarr bu arada![]()
moralim çok bozuk kızlarsevdigim bıraktı beni üzerine gitmiştim benle ilgilenmiyon beni umursamıyon diye o da terslendi bıraktı beni..yalvarıyorum resmen inat etme diyorum sevmiyormuş beni artık bitirmiş face de de durumunu değiştirdi ilişkisi yok yaptı:26:biz arada ayrılır düzelirdik ama düzelmiyor bu kez bitti diyo face de de millete yayınlamış olunca bu kez kesinmiş seni kafada bitirdim diyo ben onunla şafak sayarken döndüğünde yapmak için doğum günü sürprizleri ararken böyle olduk şimdi ben ne yapıcam biterse dayanamam ya ben onsuz olamam
:2:ne yapayım sizce yaa kafayı yiycem resmen
cnm önce sakin ol orasının psikolojisi altında kurlmuş bu cümleler o yüzden bırak biraz sakinleşsin kafasını dinlesin toplasın inşallah düzeleceksiniz :26: nişanlım da orasının şartlarının zor olduğunu ve sürekli askerlerin nişanlılarıyla sevgilileriyle tartışmalarına şahit olduklarını söyledi siz dışarda olduğunuz için bizi anlamıyorsunuz şartlar zor bide siz zorlaştırıyorsunuz dedi sakin kalmaya çalış cnm yanında olmak istediğini askerliğin ikiniz içinde zor olduğunu geldiğinde herşeyin çok güzel olacağını falan anlat bir kaç gün sonrada...belki faydası olur toparlanmanız için :26:
Ne biliyorsam soyledim bildigin yalvardim birakma beni diye bi de bugun yil donumumuz biliyo musun 5 yil oldu emeklerimizi bosa harcama diyorum surekli ariyorum ha bire msj atsin diye cok kotuyum bi taraftan diyorum tamam ayrilalim diyim belki sakinlesir ozler o doner sonra da ya donmezse diyorum tamamen koparsak![]()
cnm ya yıl dönümüz mü niye böyle yapıyor ki çok kızdım şimdi sevdiğinesen güzel bir kutlama msjı at cnm onu ne kadar çok sevdiği anlat ne yaparsa yapsın bırakmayacağını falan... seni çok iyi anlıyorum şu an geçen hafta senin gibiydim bizimde 5 yıllık bir ilişki kaybetme korkusu nasıl bişey iyi biliyrum
elinden gelen herşeyi yaptıktan sonra beklemekten başka çare kalmıyor cnm sabırlı ol ve bekle sende:26: hiç bişey yazmıyor mu yoksa sadece bitti mi yazıyor:26:
Yazmiyor canim ben zorluyorum bitmesin falan diye o msj atarsa bitti diyo bu sefer anlayacaksin er ya da gec diyo..ne yapsam bilemedim kendi haline biraksam da korkuyorum iste cidden silerse beni diye...ne yapcam bilmiyorum moralim cok bozuk
özel değilse sorun ne cnm nasıl bu hale geldiniz 'bitti' diyeceği kadar noldu:44:
5yıl kolay silinmez cnm şu an biraz zamana ihtiyacı var gibi geldi bana sedanın yazdıklarını okudun mu bilmiyorum ama cidden acımasızlığın diz boyu olduğu bir yer gibi geldi bana havluyu muntazam katlamadı diye çarşısı iptal edilmiş bize çok basit gelen orda ceza... askerinde belki zor bir zaman geçiriyordur sana söylemdiği birşey olmuştur sonra sizde tartışınca buraya çıkmıştır... biraz sakin kalmaya çalış cnm bırak artık üstemeleme 1hafta da kimse kimseyi unutamaz bide 5 yıllıksa hiç ihtimal vermiyorum biraz düşünsün dinlesin kafasını o da
Ben onemsenmedigimi hissettim biliyorum sivildeki gibi olmaz orda benle surekli ilgilensin de istemiyorum ama ilgi bekliyorum dedim kac kez bekledigim seyleri cok iyi biliyo arkadaslarinin yaninda askimli fln konusamazmis ee msj da biraz daha samimi olsun gonlumu alsin o da yok bende uzerine gittim patladi iyice 2 gun acmadi teli dun acti ben sakinlesmistir sandim ama bitti dedi iste olay bu
cnm özelden bişey yazdım sana bakarsın
bana iyi gelen şey ders çalışmakmış ne güzel şeymiş defter kitap kokusu işlem yapmak analiz okumak![]()