35 yaş ve yalnızlık

Bende öyleyim. Çalıştığım kurumda yok bana gore biri olanlarada güvenilmiyor. Biyolojik saat artik alarm veriyo. Baskalarinin bebeklerimi sevmekten yoruldum.insallah kismetimizde biri vardir ayrica sosyal medyadan tanisacaksaniz bence ortak arkadasi olanlarla tanisin en azindan sorabileceginiz kisiler olur

Reactions: 000
interneti tavsiye etmem hanzoda olsa gerçek kişiliğini saklamayanlar çıksın karşınıza benim eşiminde hoşlanmadığım hatta Hanzo diyebileceğim davranışların var eskiden bu tiplere kıro derdim dalga geçerdim ama baktım çoğu entellektüel takılan okumuş tayfadan daha samimi duyguları var içi dışı bir boşverin okumuş bulacağım Yok memur bulacağım diye seçici olmayın hayırlısını isteyin her zaman Allah yardımcınız olsun

sadece internette değil gerçek hayatta da erkekler o zihniyette malesef

Şimdiden sonra yanınıza gelen insanlar ilk atamalar olur.
Onların yaşı da oldukça küçük olur.

Memur olduğunuzu düşündüm nedense.. :)
Tur tatil gezmeleri ile yeni insanlarla tanışma ihtimaliniz yükselir.
Düşündünüz mü?

Baska bir sehire tayin olma sansiniz hic mi yok ??? Ben de sizinle ayni dertten muzdaribim.... Benim de yas oldu 37.... Kismet mi diyelim artik. Cikmiyor karsimiza bir turlu duzgun sevebilecegimiz bir insan... Hadi cikti diyelim. O da terkedip gidiyor....

Ben de bir tek ben yalnızım zannediyordum. Meğer yalnız değilmişim. Gerçekten ne zor insan bulmak! Herkes de diyor, sevgili yap sevgili yap nasıl yapacaksak!

Ben arkadaş tavsiyesi ile evlendim ve boşandım. İnternet ile güncel hayat arasında fark yok bana göre. Hatta nette bulsam daha sanşlı olurdum dedim. Her ne kadar interneti sevmesem de yaşıtlarımla okulda sohbet edemiyoruz özellikle erkeklerle. Elleri cep telefonda ve sosyal medya da. Kızmayın ama düzen böyle. Ki kızlar orda afeti devran. Herkes sosyal medyada çevre de yoksa etraftan da ses çıkmıyorsa sosyal medya denenebilir. Yüzde yüz güvenmeyin, parasal mevzularda ve duygusal mevzularda temkinli olun yeter. Yalnızlık hissi zor. Ama benim eski eşim gibi biri ile insan 2 kişilik yalnızlık yaşıyor tecrübe ettim o daha zor. Bol sanş. Tüm yalnızlara eş nasip olsun

büyük şehirlerde de durum aynı. çalıştığım kurum bekar kadın kaynıyor ki baya kalabalık bir yer. bekar erkek az ama kadın neden fazla anlamıyorum.yani sorunu yaşadığınız yerde aramayın. iş hayatına girdikten sonra hayat işle ev arası oluyor genelde.

Sosyal medyayı daha aktif kullanın.
Turlara katılın.
Imkan varsa daha işlek biryere tayin isteyin.

Peki biz evlenemeyecek miyiz? Bu ara ortamda çok bekar bayan olduğuna ben de katılıyorum. Benim gözlemlerim de o yönde.

Bi yastan sonra cogu kisi evini yuvasini kurmus oluyor. Bosanmislar ya da hic evlenmemisler denk gelecekte tanisacaksiniz.. begeneceksiniz vs cok is. Anlatirken yoruldum. Zaten ogrencilikten sonra cember baya daraliyor, surekli ayni insanlari goruyor oluyorsun. Kismet tabii bazi seyler

Konu sahibine baya moral verici konuştunuz :) evet hayatın gerçekleri var o ayrı ama allah isteyince olmayacak birşey yok...

Konu sahibine baya moral verici konuştunuz :) evet hayatın gerçekleri var o ayrı ama allah isteyince olmayacak birşey yok...
Dedim ya nasip diye ama gerceklerde var yani.. bosa neden umut vereyim? Ancak birileri tanistirirsa ya da farkli ortama girerse ya da sanaldsn bulacak.. ki guvenim yok sanala

Dedim ya nasip diye ama gerceklerde var yani.. bosa neden umut vereyim? Ancak birileri tanistirirsa ya da farkli ortama girerse ya da sanaldsn bulacak.. ki guvenim yok sanala
Sanalı bende tavsiye etmem boşa ümit verme değil ama emin olunki allah yeterki nasip etmek istesin dağbaşinda gelir bulur .bir laf varya dost aci söylemez dost acıyı bile tatlı söyleyebilendir...

Sanalı bende tavsiye etmem boşa ümit verme değil ama emin olunki allah yeterki nasip etmek istesin dağbaşinda gelir bulur .bir laf varya dost aci söylemez dost acıyı bile tatlı söyleyebilendir...
Ohff ne istiyorsun? Ayni seyi soylememe ragmen neden uzatiyorsun? Nasip dedik ya daha ne diyelim. Iyi valla konulara yorum yaparken senden nasil yazalim diye tavsiye isteyelim

Yalnız yasamak insan ruhunu kötü etkiliyor. Her ne kadar ben cok sevsem de cok kişi yara oldu bu konuda etrafımda. Bir hayat arkadasınız olmayabilir ama evinizi paylasacagınız bir yoldas bulabilirsiniz. Sizin yaslarınızda ya da daha genc bir kız arkadas neden olmasın?

Ohff ne istiyorsun? Ayni seyi soylememe ragmen neden uzatiyorsun? Nasip dedik ya daha ne diyelim. Iyi valla konulara yorum yaparken senden nasil yazalim diye tavsiye isteyelim
Gerilmene gerek yok kötü birşey demek yada uzatmak istediğim için yazmadım neyse ya yorumsuzum artik bazı üyelerin tepkilerine benden tavsiye isteyin diyen yok konuyu dağitmamizada gerek yok hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…