Sizin konunuzu biliyorum. Ben de denesem mi diye dusundum konunuzdan da cesaret alarak. Fakat kararsizim hala. Cogu zaman niye bu kadar zor ki diye dusunurum. Bazilari oyle kolay tanisip evleniyorlar, mutlu da oluyorlar. Bu da bizim imtihanimiz demek ki. Artik oyle goruyorum. Yalnizlikla sinaniyoruz, ins sonunda mukafatini aliriz.
Benim konum vardı biliyorsunuz.
Internet için çok iyi yorumlar almadım..
Ama tabi herkesin kendi kararı..
Bazen bende denesem mi diyorum..
Ama çoğu erkek niyeti cinsellikle bozmuş..
Dikkatli çok dikkatli olunmalı bence..
hadi yaYok ya. Eski filan kalmadı elde. Hepsi evlendi.
sadece internette değil gerçek hayatta da erkekler o zihniyette malesef
Peki biz evlenemeyecek miyiz? Bu ara ortamda çok bekar bayan olduğuna ben de katılıyorum. Benim gözlemlerim de o yönde.büyük şehirlerde de durum aynı. çalıştığım kurum bekar kadın kaynıyor ki baya kalabalık bir yer. bekar erkek az ama kadın neden fazla anlamıyorum.yani sorunu yaşadığınız yerde aramayın. iş hayatına girdikten sonra hayat işle ev arası oluyor genelde.
Konu sahibine baya moral verici konuştunuz :) evet hayatın gerçekleri var o ayrı ama allah isteyince olmayacak birşey yok...Bi yastan sonra cogu kisi evini yuvasini kurmus oluyor. Bosanmislar ya da hic evlenmemisler denk gelecekte tanisacaksiniz.. begeneceksiniz vs cok is. Anlatirken yoruldum. Zaten ogrencilikten sonra cember baya daraliyor, surekli ayni insanlari goruyor oluyorsun. Kismet tabii bazi seyler
Dedim ya nasip diye ama gerceklerde var yani.. bosa neden umut vereyim? Ancak birileri tanistirirsa ya da farkli ortama girerse ya da sanaldsn bulacak.. ki guvenim yok sanalaKonu sahibine baya moral verici konuştunuz :) evet hayatın gerçekleri var o ayrı ama allah isteyince olmayacak birşey yok...
Sanalı bende tavsiye etmem boşa ümit verme değil ama emin olunki allah yeterki nasip etmek istesin dağbaşinda gelir bulur .bir laf varya dost aci söylemez dost acıyı bile tatlı söyleyebilendir...Dedim ya nasip diye ama gerceklerde var yani.. bosa neden umut vereyim? Ancak birileri tanistirirsa ya da farkli ortama girerse ya da sanaldsn bulacak.. ki guvenim yok sanala
Ohff ne istiyorsun? Ayni seyi soylememe ragmen neden uzatiyorsun? Nasip dedik ya daha ne diyelim. Iyi valla konulara yorum yaparken senden nasil yazalim diye tavsiye isteyelimSanalı bende tavsiye etmem boşa ümit verme değil ama emin olunki allah yeterki nasip etmek istesin dağbaşinda gelir bulur .bir laf varya dost aci söylemez dost acıyı bile tatlı söyleyebilendir...
Gerilmene gerek yok kötü birşey demek yada uzatmak istediğim için yazmadım neyse ya yorumsuzum artik bazı üyelerin tepkilerine benden tavsiye isteyin diyen yok konuyu dağitmamizada gerek yok hoşçakalınOhff ne istiyorsun? Ayni seyi soylememe ragmen neden uzatiyorsun? Nasip dedik ya daha ne diyelim. Iyi valla konulara yorum yaparken senden nasil yazalim diye tavsiye isteyelim
galiba beklentiler iyice azalmadan olmayacak.Peki biz evlenemeyecek miyiz? Bu ara ortamda çok bekar bayan olduğuna ben de katılıyorum. Benim gözlemlerim de o yönde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?