Merhaba,
Size su konuda birsey soylemek istiyorum: Ben ogretmenim, esim muhendis. Esim universite yillarindan arkadasimdi, beni seviyordu, bana acildi, birkac defa reddettim, univden mezun oldum karsima hic aday cikmadi. Birkac defa bayan ogretmenler tanistirma teklifiyle geldiler, ben pek orali olmadim, gerci bir tanesini birkac kisi ovdu, methetti ama muhendis ve beni seven biri varken o daha agir basti diyeyim.
Esim cok basarili birisi, biz nisanliyken abd nin en iyi universitelerinden birinden doktora kabulu aldi, evlendik ve hemen ABD ye geldik. Ben burada iki master yaptim egitim alaninda.
Ve size sunu soyleyeyim: Inanilmaz mutsuzum! Tahmin edemeyeceginiz kadar mutsuz! Sizden milyon kat daha yalnizim, son bir senem nerdeyse hergun aglamakla gecti. ABD de 5 defa farkli eyaletlere tasindik, hic ama hicccccc arkadasim yok. Ve hep sunu dusunuyorum ben esim yuzunden mutsuzum! Iskolik/derskolik ve omru boyunca da ders calistigi icin hicbir sosyal faaliyette bulunmamis, hic arkadasi olmamis, asosyal bir adamla faaliyet yapmak o kadar zor ki! Bir parka giderken bile 9027315745 tane kavga ediyoruz ve gitsek de zehir oluyor. Benim zorumla birkac gezi yaptik zamaninda, son uc yildir eve kapandik, gunluk geziler yapiyoruz 4-5 ayda bir (yemin ederim) ve dedigim gibi zehir zukkum olarak binbir kavgayla. Bazen sesimi cikarmiyorum bir yere gitsek diye, hic aklina gelmez mesela 5 senedir evdeyiz, cok sikildik bir parka gidelim demez, gercekten asosyal!
Size tavsiyem okumus, entellektuel, kulturlu insan aramayin evlenirken. SEVGI arayin, MUHABBET arayin, KAFA DENGI arayin. Inanin esim birakin turkiyeyi, dunyanin en zeki ve basarili insanlarindan biridir, cok kitap da okur, cok film de izler, cocuklarini da sever ama benim kafa dengim degil ki... Gonul esim degil ki.... Cok basarili ve inaniyorum cok da zengin olacak, dunyanin en iyi sirketlerinden is teklifi geliyor ama doktoraya agirlik veriyor. Bazen keske diyorum universite yillarimda bu kadar muhafazakar olmasaydim, bir-iki erkek tanisaydim bari en azindan sevgi nedir, ask nedir, ya da ne bileyim genel erkek profili nedir anlardim. Liseli kizlar gibiyim ah ah diyorum bir sevgilim olsa, gonul esim, kafa dengim olsa keske diyorum, iki cocuk icin asiri mutsuz ve asiri yalniz, inanilmaz yalniz, sabahattin ali nin tarifiyle kimsesiz bir kopek kadar yalniz hayatima devam ediyorum. Birgun esimi terkedecegim ama. Onunla da yalnizim, onsuz da yalniz olacagim ne de olsa. Belki sosyal hayatim olur onsuz en azindan. Iste neyse diyecegim o ki kafa denginize, gonul esinize bakin bosverin okumus asosyalleri :)