Bakın kimse dini inançlarını yaşayan insanlara laf söylemez.
Aradaki farkı görmek lazım .
Uç noktada yaşıyorsa o aile,açık yaşayan aile ile sıkıntıyı yaşayacaktır zaten..
Buradaki sıkıntı konu sahibinin tereddüt etmesi,acabaları var nasıl olur diye fikir istiyor bizlerden..
Kadın
S susuleta neden alındın ki?
Aslında doğru söylediği bir nokta var herkes kendi ailesine yetiştirilme şekline göre bir aileden biriyle evlenmeli. Yoksa sorunlar yaşanır.
Benim ailemdeki erkeklerin hiç biri muhafazakar bir kızla sevgili olmadı mesela. Yada kapalı bir kadınla evlenmeye kalkmadı. Bizim düğünlerin hepsi oynamalı içkili olur en basiti hepimiz alkol alırız. E gelen kız da bizi sevmez mutlu olmaz ki.
Neden işte muhafazakar erkekler hep tam zıt ailelerin kızlarıyla evlenmek istiyor?
Açık ailelerin oğlu değiştirmeye kalkmazken neden kapalı aileden gelen erkek kendine uygun bir kız bulmuyor da bu tip sorunlarla boğuşuyor kızlar veya aileler?
Bunu genelleyemezsnizki
Benm çevremde kendi düşüncesine göre biri
Evet, lütfen olayı kişisel tartışma haline getirmeyin.
Ben kimseye hakaret etmiyorum, ediyor olsam zaten bunun olasılığını sormazdım.
Konunun kapanmasına sebep vermeyin.
Diğer yandan ben birbirini tanımayan sizlerin bile bu düşmanca tartışan halini görünce kendi ilişkimde ne sorunlar yaşarım onu düşünüyorum. Tanımadıklarımıza tahammülümüz yok insan çocuğu evlenirken kim bilir neler der diye.
Siz de fazla dramatikleştirmediniz mi olayı
Düşmanca tartışmak d
Yok artık. Oğluyla evlenecek kişiye kızı olacak kişiye mi bunu demiş? Sapıkça..
Bakın sordunuz ya mesela bu kelime
Namahrem olduğu için elini vermeyen adama SAPIKÇA yazmışsınız
Kendi görüşünüze uymayanları susturuyorsunuz
Dini tartışma çıkacağı çok belli bir konu açıp insanlar görüş yazınca düşmanca tartışmayın diyorsunuz
Ki kimse düşmanca tartışmıyor küfür hakaret etmiyor
Ama siz bu adama sapıkça yazarak ben ve benim gibi dini yaşayan insanlara da atıfta bulunmuş oluyorsunuz
Ben de 50 yaşında da olsa bir adamla tokalaşmam
Bunun sebebi adamdan emin olmadığımdan değil ALLAH böyle istediği için
Saygı isterken saygı duymuyorsunuz