35 yaş ve yalnızlık

Erkek kardeşim olsaydı sana talip olurdum. Iyi de görümcelik yapardım. Lakin erkek kardeşim yok

Reactions: 000
İnternette sosyallesin.cep telefonunuzda dünya var

Muhtemelen ben de öyle olacağım .
27 yaşındayım evlilik o kadar uzaak geliyor ki , 40tan önce asla düşünmüyorum.
Kariyer bazında yapmak istediğim çok şey var , evliliğin bir noktada buna engel olduğuna inanıyorum . Evlilik vs için hayattaki her şey oturmalı diye düşünüyorum.
Insanlar 20 yaşında nasip cesaret edip evleniyorlar hayret ediyorum

ahh işte sorun da tam olarak bu. bir taraf daha çok seviyor bir taraf da evlenmiş olmak için evleniyor. karşılıklı bir sevgi çok zor.

ahh işte sorun da tam olarak bu. bir taraf daha çok seviyor bir taraf da evlenmiş olmak için evleniyor. karşılıklı bir sevgi çok zor.
Bir kısım kadın evet evlenmiş olmak için evleniyor sonra da sevmediği, çekim duymadığı bir erkekle aynı evde yaşamaya çalışıyor.
Ama bence çoğunlukta karşılıklı sevgi var. Ama dereceleri farklı..
Bir taraf mutlaka daha çok seviyor.
Bence daha çok seven taraf erkek olmalı..
Ama benim çevremden gördüğüm hep kadınlar daha çok seviyor..

2.evlilik için çok iyi düşünmek lazım, yok sa bu defa boşanmak da daha zor
2 kişilik yalnızlık artı çocukda varsa 3 kişilik yalnızlık filan oluyor malesef tecrübeyle sabit

aynı şeyden ben de ablam için düşünüp üzülüyorum, evlilik de değil ya hayatında mutlu olabileceği biri olsa o da yeterdi şimdilik ya. çok çok üzülüyorum, yanlızlık Allah a mahsus cidden.

Merhabalar benim de eş bulma sorunum var 33 yaşındayım ağustosta 34 olacağım, öğretmenim ; seminerlerde bütün öğretmenler çoçuklarını eşlerini anlatıyor,çalıştığım okulda bütün öğretmenler evli. Birkaç kişiyle görüştüm olumsuz oldu internetten çıkanlara da güven olmuyor ve ailem internetten birini istemiyor zamanında evlenmediğim için çok pişmanım çok isteyen olmuştu suan ben istiyorum olmuyor .yapayalnızım..

Size uygun asker polis yada memur kesiminden illaki birileri vardır arkadaşlarınızın eşlerinin arkadaşı falan arkadaşlarınız bu konuda tanıştırmak için yardımcı olsa iyi olur aslında

ablam da sizinle aynı şekilde hayattaki en büyük isteğim onun evlenmesi.

Ben de geçen seneye kadar küçük bir iç anadolu şehrindeydim. Yalnızlık ve boşluk sıktı istanbula geldim. Her şey çok güzel, iş şehir ama gel gör ki yalnızlık forever:) ikiyüzbinlik şehirde de yalnızdım onbeşmilyonluk şehirde de yalnızım. Ortamım da yok değil, iş yerindeki arkadaşlarla beraber bir şeyler de yapıyoruz ama ya evliler ya benden küçükler veya hayat tarzlarımız çok farklı. Yani demem o ki bu iş tamamen nasip. Şehrin küçüklüğü büyüklüğü değil olay. Aslında siz de biliyorsunuz bunu da insan sorguluyor tabi neden olmuyor diye.

İnterneti bana da arkadaşlar çok söylüyor hatta söyleyenlerden birisi o şekilde evlendi, bana da hesap açtı bir gün beraberken telefonumu alıp. Ama ben tekrar hiç girmedim uygulamayı da sildim. Bir girip baksam mı diye düşünmüyor değilim

Hangi siteden evlendi arkadaşınız?
Burada benimde konum var.
Internetten tanışma hakkında..
Hangi siteden çok merak ettim..

Buradan veya özelden bana sitenin adını yazabilir misiniz?

Gozlemlerim ve gordugum kadariyla genelde tek tarafin sevmesi istemesi ve diger tarafin farkli nedenlerle kabul etmesi sonucu evleniyorlar.
Cok seven taraf da genel de karsi tarafin maddi manevi kullanimina acik oluyor.
Seviyor diye maddi manevi kullaniyorlar.
Genelde de erkekler bunu yapiyorlar cevrede ornegi bolca mevcut

Evlilige cok anlam yuklememek lazim evet yalnizlik cok zor ama bazen hayallerdeki kurdugumuz seyin bozulmamasi icin ya da daha buyuk belalar icin hayirlisi budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…