35 yaş ve yalnızlık

Senin konun baya yorum aldı. Hepsini okuma fırsatım olmadı. Çoğunluk olumsuz mu yorum yapmıştı? Sen ne düşünüyorsun, deneyecek misin?

Reactions: 000
Ben de bir tek ben yalnızım zannediyordum. Meğer yalnız değilmişim. Gerçekten ne zor insan bulmak! Herkes de diyor, sevgili yap sevgili yap nasıl yapacaksak!
Yap demeyle yapılıyor sanki. Ben de bu insanları anlamıyorum. İstemekle olsa senin demene gerek kalmaz zaten Bazen istesen de olmuyor, nasip diyorsun, demek ki daha zamanı var, diyorsun. Bazen "Amaan kafan rahat, keyfine bak" diyorum. Bazen de "Nereye kadar böyle gider?" diyorum. Gelgitli haller içindeyim. Lakin evlilik de eskisi kadar cazip gelmiyor. Ne bekarlık ne de evlilik, ikisinin arası bir şey istediğim

Konu sahibinin duygusal durumu ortadayken böyle yorum yapmanın mantığı nedir, ne işe yarıyor? Azıcık umudu varsa, onu da çöpe atsın diye mi düşünüyorsunuz?

Konu sahibinin duygusal durumu ortadayken böyle yorum yapmanın mantığı nedir, ne işe yarıyor? Azıcık umudu varsa, onu da çöpe atsın diye mi düşünüyorsunuz?
Konuda canin skldi sanirim konusacak birini ariyorsun:) ama ben dogru kisi degilim bu aksam uzgunum: (

Konuda canin skldi sanirim konusacak birini ariyorsun:) ama ben dogru kisi degilim bu aksam uzgunum: (
İnsanların duygusal durumlarına karşı duyarlı biriyim. Ve siz konu sahibinin duygusal durumunu gözetmeksizin bir yorum yapmışsınız. Eleştirimi değerlendirme şekliniz, zaten nasıl biri olduğunuzu ortaya koyuyor Eleştiriye açık olmamak kötü bir özellik, o yüzden zaten isteseniz de sizinle konuşmak istemem.

Merhaba,
Size su konuda birsey soylemek istiyorum: Ben ogretmenim, esim muhendis. Esim universite yillarindan arkadasimdi, beni seviyordu, bana acildi, birkac defa reddettim, univden mezun oldum karsima hic aday cikmadi. Birkac defa bayan ogretmenler tanistirma teklifiyle geldiler, ben pek orali olmadim, gerci bir tanesini birkac kisi ovdu, methetti ama muhendis ve beni seven biri varken o daha agir basti diyeyim.
Esim cok basarili birisi, biz nisanliyken abd nin en iyi universitelerinden birinden doktora kabulu aldi, evlendik ve hemen ABD ye geldik. Ben burada iki master yaptim egitim alaninda.
Ve size sunu soyleyeyim: Inanilmaz mutsuzum! Tahmin edemeyeceginiz kadar mutsuz! Sizden milyon kat daha yalnizim, son bir senem nerdeyse hergun aglamakla gecti. ABD de 5 defa farkli eyaletlere tasindik, hic ama hicccccc arkadasim yok. Ve hep sunu dusunuyorum ben esim yuzunden mutsuzum! Iskolik/derskolik ve omru boyunca da ders calistigi icin hicbir sosyal faaliyette bulunmamis, hic arkadasi olmamis, asosyal bir adamla faaliyet yapmak o kadar zor ki! Bir parka giderken bile 9027315745 tane kavga ediyoruz ve gitsek de zehir oluyor. Benim zorumla birkac gezi yaptik zamaninda, son uc yildir eve kapandik, gunluk geziler yapiyoruz 4-5 ayda bir (yemin ederim) ve dedigim gibi zehir zukkum olarak binbir kavgayla. Bazen sesimi cikarmiyorum bir yere gitsek diye, hic aklina gelmez mesela 5 senedir evdeyiz, cok sikildik bir parka gidelim demez, gercekten asosyal!

Size tavsiyem okumus, entellektuel, kulturlu insan aramayin evlenirken. SEVGI arayin, MUHABBET arayin, KAFA DENGI arayin. Inanin esim birakin turkiyeyi, dunyanin en zeki ve basarili insanlarindan biridir, cok kitap da okur, cok film de izler, cocuklarini da sever ama benim kafa dengim degil ki... Gonul esim degil ki.... Cok basarili ve inaniyorum cok da zengin olacak, dunyanin en iyi sirketlerinden is teklifi geliyor ama doktoraya agirlik veriyor. Bazen keske diyorum universite yillarimda bu kadar muhafazakar olmasaydim, bir-iki erkek tanisaydim bari en azindan sevgi nedir, ask nedir, ya da ne bileyim genel erkek profili nedir anlardim. Liseli kizlar gibiyim ah ah diyorum bir sevgilim olsa, gonul esim, kafa dengim olsa keske diyorum, iki cocuk icin asiri mutsuz ve asiri yalniz, inanilmaz yalniz, sabahattin ali nin tarifiyle kimsesiz bir kopek kadar yalniz hayatima devam ediyorum. Birgun esimi terkedecegim ama. Onunla da yalnizim, onsuz da yalniz olacagim ne de olsa. Belki sosyal hayatim olur onsuz en azindan. Iste neyse diyecegim o ki kafa denginize, gonul esinize bakin bosverin okumus asosyalleri :)

Hallelujah:)

Acilin ortamlarin yalnizi geliyor.

Bugun arkadasimla gorusecektim ama biraz hasta oldugumdan iptal etmek zorunda kaldim.

Gunumu yabanci dizi izleyerek, haddinden fazla dondurma yiyerek gecirdim. Bridget Jones Stayla.

Bir de iki sayfa yazi yazdim. Gun bitti gibi.

Yarin okula gidip sonra arkadaslarimla bulusacagim.

Bir de evliligi cok fazla abartiyoruz. Cok keyifli bir sey olsaydi , bazi evli ve cocuklu kadinlari burada 24 saat yorum yaparken gormezdik diye dusunuyorum.

Keyifli bir yalnizlik , sacma bir birliktelikten iyidir. Fazla zorlamayin. Zorlamayla da olmuyor bu isler.

Senin konun baya yorum aldı. Hepsini okuma fırsatım olmadı. Çoğunluk olumsuz mu yorum yapmıştı? Sen ne düşünüyorsun, deneyecek misin?
Evet çoğunluk olumsuzdu.
Olumlu da yorum geldi.
Ama olumlu yorumların bir kısmı 10 yıl önce tanışanlar.Bir kısmı zaten ortak arkadaş vesilesiyle tanışanlar.Sadece başlangıç netten olmuş..
Yani kararsızım.
Ama biri interneti deneyecekse duyguları çelik gibi olmalı.
Çünkü yüzde 90 denediğin kişiler seni hayal kırıklığına uğratacak. O belli yani ..

Yani daha kararsızım çünkü duygularım çelik gibi değil ..

Aranilan kan geldi

Siz tamamen mantık evliliği yapmışsınız.
Normal mutsuz olmanız.
Tamamen mantık evliliği yapılmasına karşıyım.
Ne tamamen aşk ne tamamen mantık olmalı..ikisi de olmalı.
Tahminen eşiniz sizi çok seviyormuş ama siz sevmiyormuşsunuz.
Evlenmek için evlendiniz gibi bir izlenim aldım.
Böyle hayat geçmez ama..
Evliyken ah ah keşke sevgilim olsa diyorsanız nacizane tavsiyem bu evliliği biraz sorgulayın.

Içsel motivasyonunuz kalmamış çünkü..

Benim icin esas olan ne statu ne de maddiyat. Tamamen onunla keyifli vakit gecirebiliyor muyum ona bakarim. Tek basima egleniyorken neden baskasini alayim ki yanima.

Eskiden daha cok mantik ararken simdi sifir mantik ariyorum. Zaman beni degistirdi.

Ruh esi dedigim sey de, farkliliklariniza ragmen o farkliliklarin sizi rahatsiz etmemesi. Boylece beraber olgunlasma saglanacaktir.

Yarıya kadar okurken dedim ki çok mutluyum diyecek.Üzüldüm sizin adınıza.İnsan bilemiyor ön göremiyor.

Bu da mı imtihan bilmiyorum ki.Ben de severek ,çok isteyerek evlendim ama mesleği dolayısıyla o kadar ayrı kalıyoruz ki,mutsuzlukta tavan yaptım artık.Kendi seçimim kavga çıkarsam işe yaramaz.

Yalnızlığı yaşamadım bilmiyorum ama çok zaman belki şu halimden iyidir belki diyorum .

Ben ikisine de bakıyorum canım..
Ama ikisi de süper oranda olmaz..
Zaten 30dan sonra sırf aşk evliliği yapan görmedim.
Ama sırf mantık evliliği yapan gördüm.Bence iyi değil..
Ruh eşini sen arıyorsun ben umudumu kestim..
Normal bir insan evladı olsun yeter dermişim...

Bu yaştan sonra mantığı ne yapacağım. Oturup satranç mi oynayacağız.

Ben eğlenmeme bakarım ciko.

O ruh eşim buraya gelecek. Bilet parasını ben veririm.

Bu yaştan sonra mantığı ne yapacağım. Oturup satranç mi oynayacağız.

Ben eğlenmeme bakarım ciko.

O ruh eşim buraya gelecek. Bilet parasını ben veririm.

Olsun biraz mantık göz çıkarmaz bence..
Hem satranç oynayacak zekası olur hem de karşılıklı çekimin olur..
Dikkat dikkat ruh eşleri bekleniyor .

Lütfen danışmaya gelsinler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…