34 yaşındayım, 20'li yaşlarımı özlüyorum çok yalnız hissediyorum

Boyle konulara hep evliler cok mutsuz, hayir genc kizlar cirkin 40 yasindaki kadinlar daha guzel falan yaziliyor. Bence oyle degil. Alakasi yok bence. Her insanin eglenmek, ne istedigini bilmek icin 40 yasina gelmesine de gerek yok yazildigi gibi. 20leri cok mutlu cok eglenerek geciren bir suru insan var.

Çok klişe olacak ama her dönem kendi içinde değerlendirilmelidir ya ,insanın içindeki umut da hep olmalıdır tabi örneğin ben hep geleceğin cidden çok daha güzel olacağını düşünüyorum bu sanırım yetiştirilme tarzımızla alakalı annem beni hep kısmetli kızım diye anlatırdı insanlara , burçak çok kısmetli onun işi rast gider, o yüzden bu cümle içime işlemiş sanki iyi insanlarla karşılaşırım kesin, bişe olur işler lehime döner, bana sıkıntı yaratacak arkadaşın işyerinde bölümü değişir bla bla bla. Haa ayy çok iyi niyetliyim kalbim temiz safsatası değil aslında gayet de çaçaronum, mevzu bakış açısı sanırım ve de içimdeki işlerin iyi olacağı hissi,o yüzden diyorum ki enseyi karartmaya gerek yok gün doğmadan neler doğar🥸 Kıvanç Tatlıtuğun eşi bi röportaj vermiş geçende ilk defa kendi bakış açımı gördüm bi kadında , kadına diyorlar ki işler ya yolunda gitmezse o da diyor ki ben bi şekilde olayları mutlu sona çeviririm ya o iş öyle kalmaz, eşim bile dedi ki bu sen ya aynı senin tarzın 😅 Kadın bu kısmetle kendinden 6 yaş küçük cillop gibi adamı götürmüş diyorum ve kenara çekiliyorum 😀😀

Her yaşın güzelliği başka. Ben 37 yaşında ve mutlu olduğum bir evlilik yaşadığım halde 20lerin gamsız, çılgın halini tekrar yaşamak isterdim. Bu noktada şunu düşünüyorum, geçen geçti geri dönmez bundan sonrasını güzel yaşamaya çalışmak tadını çıkarmak lazım.
Şimdi kaçmadan bugünü yaşayın. İçinizden gelen yaşamak istediklerinizi yaşayın.
Ve adım atmaktan çekilmeyin. Eşim samimi arkadaşımın arkadaşıydı ve bir buluşmada gördüm etkilendim. İlk adımı da ikinci adımıda ben attım çaktırmadan. Beğendiyseniz belli etmekten korkmayın

Ahhh yirmili yaslar. Insanin en guzel en umut dolu ve gamsiz yaslari. Bende cok ozluyorum o yillari. Hayatimin en guzel donemi 18-25 yas arasiydi. Universite ortami arkadas ortami gamsiz kedersiz bir hayatim vardi. Insan o yaslarda iken hic yaslanmayacak hic hastalanmayacak gibi hissediyor. Onunde upuzun bir hayat varmis gibi. Evlendikten sonra hayat birden kisaliyor hele he cocuk olduktan sonra :) Siz berkarsiniz diye uzuluyorsunuz ama belki 20 li yaslarda evlenmis olsaydiniz akli selim bir evlilik karari olmayacakti ve tum hayatiniz olumsuz etkilenecekti. Simdi yasinizinda verdigi olgunlukla ne istediginizi bilen birisiniz bunu bir avantaj olarak gorunun. Bir uyeninde dedigi gibi hayatinizi artik baskasiya paylasmak istiyorsaniz bunu etrafa duyurmalisiniz. Illaki tavsiyeler gelecektir belki profili sizin kriterlerinize uyan birini bu vesileyle bulacaksiniz. Bu ayip birsey degil.

Haklısınız aslında benim doğru düzgün aşk anlamında bir anım yok belkide bu yüzden sanki evlenirsem herşey güzel olacak gibi bir algı var bende çevremdekilerin laf sokması da çok etkiliyor tabi, sevdiğim erkekler konusunda mantıklı seçimler yapmamışım farkına geç vardım açıkçası, ben hep filmlerdeki gibi aşk hayal ediyordum sevgi üzerine olacak her şey diye ama çok az insan bunu gerçekten yaşıyor galiba, sosyal medyada etkiliyor beni hep mutluluk pozları da olunca, ben hayal dünyasında yaşamışım galiba hep diye düşünüyorum artık biraz 😊 şimdi birine güvenip sevmek istesem acaba beni kandırıyor mu diye ayrıca düşünüp duracam ömür boyu bekar kalmayı bile düşünüyorum üstümde çok sorumluluk olmadan gezip görmek istediğim o kadar yer var ki ne kadar gerçekleştirebilirim bilmiyorum
Evlenmeden tum hayallerini gerceklestirmelisin. Evlenince yerlesik duzene geciyorsun cunku. Hayat da bunu zorluyor sana aslinda. Hergun kalkiyorsun ise gidiyorsun, eve gelip ev toparla yemek yap camasir gibi seylerle ugrasiyorsun. Hersey bitip tam kendine vakit ayirmak istediginde de yorgunluktan kendini yataga atiyorsun. Gunluk rutinlerle devam edince hayat yapmak istediklerini hafta sonuna erteliyorsun. Onda da eve alis veris, anneye ziyaret gibi bir suru sey cikiyor. Zaten ilk evlendiginde her hafta annesi gelmenizi bekliyor. Evliligin ilk yillari kendine bir duzrn oturtma ile geciyor. Ve iktidar mucadelesi. Cunku iki farkli kisilik sevgili iken hersey guzel ama ayni evin icine girince catismalar basliyor. Dis macununu ortadan sıkma, coraplari yere atma gibi bir suru seyden sorun yasaniyor. Tam hersey yoluna oturunca da bebek isteniyor. Bu seferde aileye gelen yeni uyenin uyku duzenine gore hayatin sekilleniyor. Yillar oylece geciyor. Tum bu kosusturmacalar icinde o askim hayatim kelimesi dillerde devam ederken sevgi sadece rutin hale gelmis cinsellikteki dokunmalarla kaliyor. Istisnalar elbette vardir ama evliliklerin cogu boyle.
Yapmak istedigin hicbirseyi erteleme. Evlenince yaparim dersen yapilmiyor. Evlenmeyecegim diye de dusunme. Karsina evlenecegin kisi cikinca da dilin falan tutuluyor hayir diyemiyorsun, hatta sen de istiyorsun, kaderden mi kismetten mi bilmem, evleniyorsun.
Evlilik denilen sey herseyin kadinin gorevi olarak dusunulmediginde guzel. Ama en onemlisi hak ettigin degeri gordugunde guzel. Eger deger veriliyorsa, saygi da goruyorsan zaten seviyorsun ve o sorumluluklari seve seve yapiyorsun. Ama deger gormuyorsan o sorumluluklar altinda eziliyorsun, kendini kullanilmis olarak goruyorsun.
Cok mutlu olmani, hayatin karsina seni gercekten sevip saygi ve deger gosterecek birisini cikarmasini dilerim.

Haklısınız aslında benim doğru düzgün aşk anlamında bir anım yok belkide bu yüzden sanki evlenirsem herşey güzel olacak gibi bir algı var bende çevremdekilerin laf sokması da çok etkiliyor tabi, sevdiğim erkekler konusunda mantıklı seçimler yapmamışım farkına geç vardım açıkçası, ben hep filmlerdeki gibi aşk hayal ediyordum sevgi üzerine olacak her şey diye ama çok az insan bunu gerçekten yaşıyor galiba, sosyal medyada etkiliyor beni hep mutluluk pozları da olunca, ben hayal dünyasında yaşamışım galiba hep diye düşünüyorum artık biraz 😊 şimdi birine güvenip sevmek istesem acaba beni kandırıyor mu diye ayrıca düşünüp duracam ömür boyu bekar kalmayı bile düşünüyorum üstümde çok sorumluluk olmadan gezip görmek istediğim o kadar yer var ki ne kadar gerçekleştirebilirim bilmiyorum
Bu arada o toplum baskisi hic bitmez. Evlenene kadar ne zaman evleniyorsun derler. Evlenirsin cocuk ne zaman derler, cocugun olur ikinci ne zaman derler... insanlarin gozunde hayat hep su sirada olmali:
Buyu- universiteyi bitir- ise gir- evlen-birinci cocuk- ev, araba alma donemi- ikinci cocuk- cocuklari buyut okut evlendir...
Bunlarin hepsini yaparsak mutlu olacagimizi saniyoruz. Mutlulugun formulu buymus sanki. Tum bunlar bittiginde de ömür bitiyor zaten, ne yasadim diyorsun. Tum bu kosusturmacalardan kalan arada yasadigin o kucuk mutlu anlarla yetiniyorsun.
Hayat senin hayatin. Kalem senin elinde olursa kendi yazdigini oynarsin. Hayatinin kalemini baskasina verirsen kim ne yazarsa onu oynarsin.

Merhaba kızlar,son zamanda herşey üst üste geldi dertleşmek istiyorum. Biliyorum bu tarz konular çok açılıyor. Sorun yalnızlık kendimi yalnız hissediyorum karşıma kime çıkmıyor, çalışıyorm yönetici pozisyonunda işyerinde herkes evli ve ben onları gördükçe ezik hissediyorum. Geleceğe yönelik içimde kıpırtıların olduğu, bekar kız arkadaşlarımla kıkırdadığım gezdiğim 20'li yaşlarımı özlüyorum meğer ne güzel günlermiş ne mutluymuşum. Şimdi etrafta tek bekar kız arkadaş kalmadı, herkes evli eşine çocuğuna odaklı yaşıyor. Hayat rutin iş ev ev iş sarmalında işyerinde herkes evli çocuklu . Takılacak biri Yok 20'lerindeki neşe eğlence Yok.

Bi arkadaşım var ama bendeki şans, uzakta yaşıyor. 35 yaşında o da bekar ara ara dertleşiriz karşılıklı yakınırız. Geçen yine konuştuk sosyal medyada 20'li yaşlar akımı vardı foto koymuştu. Bana dedi ki "feray ne gençmişiz ne güzelmişiz o cazibe gitti artık. O yaşlarda evlenmek vardı. Artık yalnızıx alışalım Ümit beslemeyelim" filan dedi içim cız etti. Çünkü bu Benim de ara ara düşündüğüm birşey. 20'li yaşlar başka gerçekten, cilt parlak, saçlar gür, gözler ışıl ışıl Ümit dolu, neşe desen dorukta. Cazibenin, ışıltının yüksek olduğu o yaşlarda bir hayat arkadaşı bulmak çok çok daha olası. Şimdi direksiniz insan 30, 40 hatta 50'lerde de evlenir. Ama nadir oluyor gibi geliyor bana. Son 10 yılda çok düğüne gittim bi tane 40'lı 50'li yaşta kadın yoktu evlenen. 30 'şu yaşlar tek tük vardı onların da ilişkisi 20'lerin sonunda başlamış. Gerçekten 20-30 yaş arasını iyi değerlendirmek gerekiyormuş şimdi anlıyorum. 20'li yaşlarda bir hayat arkadaşı bulan ve hayatın sonuna dek onunla yürüyen kadınlar ne şanslıymış. Ama şanssız olanların karşısına ş...siz çıkıyor 20'li yaşları yiyor. Bana da 20'lerimde öyle bir ş...siz denk geldi maalesef. Şiddet ve aldatma vardı sineye çekemedim ayrıldım ama o evlenmiş çocukları olmuş sosyal medyada gördüm ve benim suçum neydi ben niye mutlu olamadım diye çok üzülüyorum kızlar
Herkesin sorunu sosyal medyaya çok fazla bakıp kendilerini o baskalarinin hayal dünyası ile mukayese etmek. Evliler çok mu mutlu sanki? Kardeşim mesela gorumcesini anlatır. Sürekli sinir krizleri geçirecek kadar berbat bir hayatı var. Kocası ile ayrı ailesi ile ayrı sorunlu. Her gün sosyal medyaya aşk pozları ailesi ile aynı şekilde... Gerçekten hayatını bildiğim kimse mutlu değil. Kendimden de örnek vereyim boşanıyorum. Herkes nasıl ya ne güzel bir cifttiniz diyor. Bilerek böyle paylaşılar inanin yapmadım ama nasılsa herkes de öyle bir intiba bırakmışız. Evlilik ulaşılması gereken bir mertebe algısını bir kenara koyarak hayatınızı yeniden değerlendirmenizi tavsiye ederim. Muhtelemennl sizin hayatınız ödendiğiniz insanlardan daha güzeldir

Boyle konulara hep evliler cok mutsuz, hayir genc kizlar cirkin 40 yasindaki kadinlar daha guzel falan yaziliyor. Bence oyle degil. Alakasi yok bence. Her insanin eglenmek, ne istedigini bilmek icin 40 yasina gelmesine de gerek yok yazildigi gibi. 20leri cok mutlu cok eglenerek geciren bir suru insan var.

Bana da kendini kullandirtmamak, kendinin degerini bilmek için 40 yasina gelmek çok geç gorunuyor.

20lerimde cok akilli mantikliydim diyemem aksine geriye donup baktigimda şu durumda o tepkiyi vermezdim diyecegim çok şey var hatta burada 2014 yilindan bir yorumumu gormuştum geçenlerde ve kendime gülmüstüm. 😁

Cocuk cocuk davranişlarim, fevriliklerim oldu AMA gidip kendimi kullandirtmadim, herkesi memnun etmeye ugrasmadim. Kimsenin hizmetcisi olmadim o yaşta bile.
Belki yanliş yol izleyerek yaptim ama yine de memnun olmadigim durumlari daha o yaşlarda degistirdim. 30 lara gelmeden de rahat ettim.

Son düzenleme:
Bu hayatta herkes evlenecek diye birşey yok. Kısmet. Herkesin çocuğu olacak diye birşey yok oda kısmet.ha evlenip ömür boyu evli kalacan diye birşey de yok.inanki boşanmak için can atan ancak mahkum gibi yaşayanlar var.kocasi öldüğünde milletin önünde ağlayan ama eve gelince kurtulduğu için mutlu olanda gördüm. Ha kocası ölsün diye dua edeni de .Yanı
Demek istediğim senin mutlu olman bir erkeğe bağlı değil. Mutlu olup yalnız ölmüş kadınlarda var.hele ki mesleği olan birinin bunları söylemesi doğru degil.senin demenle olmuyor iyisimi hayatını kabullen kendine odaklan.

şimdi “ hersey evlenmek değil ki gezin tozun “ diye klasik bi çıkış yapmayacağım.

Belli ki bir hayat arkadaşı arıyorsunuz.
Zaten iyi bir işiniz de varmış.
Anne teyze yenge yok mu hafif çıtlatın düzgün biri olursa tanışmak isterim diye
Nasıl bir ortamda çalışıyorsunuz bilmiyorum ama samimi olduğunuz kız arkadaşlarınız varsa onlara da diyebilirsiniz artık evlilik düşünüyorum diye
Dikkatli olmak kaydıyla sosyal medyadan da bakabilirsiniz
Hobileriniz varsa onlarla daha çok zaman geçirin
Sosyal ortamlara daha çok gidin
Lise ortaokul Ünv arkadaşlarınızdan illa ki bekar vardır
Onlardan beğenebileceğiniz biri varsa ekleyin konuşun
İnsanları iyi gözlemleyin
Ayrıca 20 li yaşlar çocuksu göründüğümüz yaşlar 30 li yaşlar insanın kendini daha iyi tanıdığı daha iyi gözlemlediği yaşlar
Güzellik yasla bağlantılı bir şey değil
50 yaşında çok güzel olan da var 28 yaşında pek albenisi olmayan da var.
Spor yapıp , diyet yapıp bakımlı olduğunuz sürece sağlıklı olduğunuz sürece her yaşta şık ve güzel olabilirsiniz.
30 dan sonra kadınlara öldü de üstüne toprak atan yok gibi yaklaşmayın lütfen
Benim yabancı bi hocam vardı adam 47 yaşında ama çok cooldu pek çok 25-30 arası kamile tercih edilebilecek bir tarzı vardı
O yüzden yaşı takmayın

Aslında renkli, partilere gittiğim, aşk hayatımın olduğu bir hayatım olsa belki de bu kadar takmazdım. Ama 30'lu yaşlarımda aşk hayatım inanılmaz durgunlaştı 20'lerde böyle değildi. Yani flörtlerim bile olmuyor tanılamıyorum tanıştıklarım hep evli. Yaşından küçük gösteren bir tipim var üstelik. Şans mı yok nedir anlamadım. Aslında sosyallik ortamlara girmek önemli pandemide o da bitti. Bir tanıdığım yurtdışı tatilinde tanıştığı yabancı adamla evlendi adam global bir şirkette müdür, adamla ülke ülke geziyor aşırı mutlu. Bazı insanların kısmeti aşırı ballı. Bense ilgi gösteren birine dahi rastlamıyorum.
Ya sans iste sansin nerde olcagi da bilinmez. Benim bi arkadasim da fethiyede fotografcilik kursuna gitti orda tanistigi turistle evlendi finkandiyaya yerlesti falan o da kadersizlikten dem vururdu iki tane prima bebegi gibi cocugu var simdi :) pandemi illaki azalacak yeni etkinlikler belirle kendine o arada pandemiden sonra şunu şunu yaparim diye hem su an fazla harcama yok para biriktirirsin. Ortam kotu cok da senle alakali bisey yok ki. Su an 20lerini yasayanlarin hayati daha kotu bence en guzel yaslari uyuz gibi gecio.

Yakın arkadaşlarımın neredeyse hepsi geç evlendi. Yaşları ise sırasıyla şöyle😀
33,34,35,40,41😀
Şöyle düşündüm 6 kişi aklıma gelen ve yakın arkadaşım yani biraz daha düşünsem uzak çevre örnekleri de gelir aklıma😀
Arkadaşınız çok karamsar, sizi de karamsar yapmış.

Merhaba kızlar,son zamanda herşey üst üste geldi dertleşmek istiyorum. Biliyorum bu tarz konular çok açılıyor. Sorun yalnızlık kendimi yalnız hissediyorum karşıma kime çıkmıyor, çalışıyorm yönetici pozisyonunda işyerinde herkes evli ve ben onları gördükçe ezik hissediyorum. Geleceğe yönelik içimde kıpırtıların olduğu, bekar kız arkadaşlarımla kıkırdadığım gezdiğim 20'li yaşlarımı özlüyorum meğer ne güzel günlermiş ne mutluymuşum. Şimdi etrafta tek bekar kız arkadaş kalmadı, herkes evli eşine çocuğuna odaklı yaşıyor. Hayat rutin iş ev ev iş sarmalında işyerinde herkes evli çocuklu . Takılacak biri Yok 20'lerindeki neşe eğlence Yok.

Bi arkadaşım var ama bendeki şans, uzakta yaşıyor. 35 yaşında o da bekar ara ara dertleşiriz karşılıklı yakınırız. Geçen yine konuştuk sosyal medyada 20'li yaşlar akımı vardı foto koymuştu. Bana dedi ki "feray ne gençmişiz ne güzelmişiz o cazibe gitti artık. O yaşlarda evlenmek vardı. Artık yalnızıx alışalım Ümit beslemeyelim" filan dedi içim cız etti. Çünkü bu Benim de ara ara düşündüğüm birşey. 20'li yaşlar başka gerçekten, cilt parlak, saçlar gür, gözler ışıl ışıl Ümit dolu, neşe desen dorukta. Cazibenin, ışıltının yüksek olduğu o yaşlarda bir hayat arkadaşı bulmak çok çok daha olası. Şimdi direksiniz insan 30, 40 hatta 50'lerde de evlenir. Ama nadir oluyor gibi geliyor bana. Son 10 yılda çok düğüne gittim bi tane 40'lı 50'li yaşta kadın yoktu evlenen. 30 'şu yaşlar tek tük vardı onların da ilişkisi 20'lerin sonunda başlamış. Gerçekten 20-30 yaş arasını iyi değerlendirmek gerekiyormuş şimdi anlıyorum. 20'li yaşlarda bir hayat arkadaşı bulan ve hayatın sonuna dek onunla yürüyen kadınlar ne şanslıymış. Ama şanssız olanların karşısına ş...siz çıkıyor 20'li yaşları yiyor. Bana da 20'lerimde öyle bir ş...siz denk geldi maalesef. Şiddet ve aldatma vardı sineye çekemedim ayrıldım ama o evlenmiş çocukları olmuş sosyal medyada gördüm ve benim suçum neydi ben niye mutlu olamadım diye çok üzülüyorum kızlar
aynı yaştayız sizinle.Ben de 4yıllık evlıyım.20’li yaşlarımda yanlış ilişkilerim oldu .Eşim çıkmasaydı karşıma evlenmezdim de.Zaten evlilik odaklı da değildim aslına bakacak olursam.Evli olanların çoğu mutsuz hatta o dediğiniz 20’li yaşlarda evlenenler boşandı 2.tura dönüyor diyebılırız.Çevremde hala çok bekar arkadaşım var.Daha seçiciler kimse konforunu kaybetmek istemıyor vallahı.Sizin arkadaş karamsar o da sızı olumsuz etkılemıs.Emınım siz de sadece evleneyım deseydınız evlenırdınız ama seçici davranmışsınızdır.Bence bu konuya çok takılmayın .Çoğu mutsuz evlılık yaşayanlarda sizin hayatınıza özeniyordur eminim.

Keşke ben de 20 li yaşlarımda olsaydım da çocuk koca derdi olmadan sorumluluk almadan ailemin evinde yaşayıp yiyip içip gezseydim

Bu arada o toplum baskisi hic bitmez. Evlenene kadar ne zaman evleniyorsun derler. Evlenirsin cocuk ne zaman derler, cocugun olur ikinci ne zaman derler... insanlarin gozunde hayat hep su sirada olmali:
Buyu- universiteyi bitir- ise gir- evlen-birinci cocuk- ev, araba alma donemi- ikinci cocuk- cocuklari buyut okut evlendir...
Bunlarin hepsini yaparsak mutlu olacagimizi saniyoruz. Mutlulugun formulu buymus sanki. Tum bunlar bittiginde de ömür bitiyor zaten, ne yasadim diyorsun. Tum bu kosusturmacalardan kalan arada yasadigin o kucuk mutlu anlarla yetiniyorsun.
Hayat senin hayatin. Kalem senin elinde olursa kendi yazdigini oynarsin. Hayatinin kalemini baskasina verirsen kim ne yazarsa onu oynarsin.
Haklısınız aslında hayat planladığımız gibi de gitmiyor bazen, bende birçok hayal kurdum mutlu olacam diye ama çok azını gerçekleştirdim onları elde edince tam mutlu olmadım geçici bir süreydi sadece, umarım dilediğimiz gibi olur hep hayatımız

Karşına ne çıkacak, hayat senin için ne planlıyor gerçekten bilemiyorsun.
Ben 23 yaşındayım ve 21 yaşında üniversite 3.sinifta evlendim.
Benim için radikal bir karardı. Ama ne ailemden kaçmak için yaptım bunu (aram çok iyidir) ne de ergence bir düşünceyle. Hep yaşımdan birkaç yaş olgun olmusumdur.
Normalde 25ten önce evlenenlere çok kızardım, ben de 28-29-30 yaşlarında evlenmeyi düşünüyordum hatta belki evlenmem diyordum.
Ama hayat öyle garip ki...
Benim hep dua ettiğim, aklımda hayalimde olan erkek her şeyiyle bir anda karşıma çıktı.
Hala daha Allah'a şükürler olsun, Türkiye de böyle erkek yok bu nasıl karşıma cikti diyip şaşırıyorum 😅
Yani bizim planladigimiz gibi gitmiyor hayat. Yaşınız da hiicc geç değil.
Benim bir kuzenim 30 yaşında evlendi, diğeri şimdi 29 yaşında daha yeni sozlendi. Ki önceden ilişkileri yoktu yani birkaç ay içinde oldu her şey.
Herkesin hayatta öncelikleri farklıdır, sizin işiniz var ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz ne güzel, demek ki karşınıza çıkan kişiyi özgüvenle karşılayacaksiniz, ne istediğinizi bileceksiniz.
Eşimle tanışmadan önce anneme şey demiştim 'universite de oyle erkekli bir ortamim yok, arkadaşlarımın bile öyle çok erkek tanıdıkları yok, bu gidişle erkek arkadaş yapip evlenmem çok zor' diye bir şaka yapmıştım ama annemin dediğini hiç unutmam.
'Kizim istersen evden hiç çıkma, kader öyle bir şeydir ki o gelir seni bulur.' Ve gerçekten de tesadüfler silsilesiyle tanıştım eşimle.
Sadece bekleyin, emin olun sizin kaderinizde sizi bir yerde bekliyor :) Bakarsınız bu ay, belki öbür ay belki de seneye karşılaşacaksınız.

hayatta herkes evlenecek diye bir şey yok, herkes anne olack diye bir şey yok,herkes güzel iş bulacak diye bir şey yok bla bla bla...
ee bunu diyenlerinde evli olması ne peki? siz de boşanın çocuk yapmayın o zaman.
tok açın halinden anlamaz hali bunu diyenler.
NİYE BU KADIN BU İSTEKLERİNDEN MAHRUM KALSIN Kİ LÜTFEN BÖYLE KLİŞE YORUMLAR YAPAMYIN. KONUSAHİBİ AYNI BENİ ANLATMISSIN O KADAR DERDİMİN ÜSTÜNE BENİM DE BÖYLE DERDİM VAR.

hayatta herkes evlenecek diye bir şey yok, herkes anne olack diye bir şey yok,herkes güzel iş bulacak diye bir şey yok bla bla bla...
ee bunu diyenlerinde evli olması ne peki? siz de boşanın çocuk yapmayın o zaman.
tok açın halinden anlamaz hali bunu diyenler.
NİYE BU KADIN BU İSTEKLERİNDEN MAHRUM KALSIN Kİ LÜTFEN BÖYLE KLİŞE YORUMLAR YAPAMYIN. KONUSAHİBİ AYNI BENİ ANLATMISSIN O KADAR DERDİMİN ÜSTÜNE BENİM DE BÖYLE DERDİM VAR.
Dert etme dua et , herşey güzel olacak ❤️

X