- 14 Ağustos 2018
- 343
- 502
- 40
- Konu Sahibi ferayfusun87
Merhaba, sizi kendime benzettim. Ankara da yaşıyorum. 37 yaşındayım. Hayatımdaki kişiyle 33 yaşımda tanıştım. Onunla karşılaşana dek de İzmir deki yakın dostumla hayatımızın analizini yapardık. Ben 84 luyum, İzmir deki arkadaşım da 89 lu. Onun da çok yakın zamanda hayatına biri girdi ama çok da emin değil. Yani sizin gibi bizim de hem hayatımız yalnız geçiyordu hem de en yakın dostumla ayrı şehirlerde yaşıyorduk. İnanın; ne olduğunu anlamadan bir anda karşınıza çıkıveriyor birisi. Biz de etrafımızdaki evlileri konuşup sanırım hayata cok geç kaldık diye düşünürdük. Ozlerdik üniversite yillarimizi. Çok yalnızdik. Hele ben! Ankara dayim. Çalıştığım yerde bir tane bile kafa dengim yoktu. İşten çıkar doğru eve giderdim. Hiç ankara da arkadaşım kalmamıştı. Ya evliler, ya şehir dışında ya da yurt dışında.. çok bunalmistim. Ama bir anda değişiyor hayatın ve beklemedigin anda pat diye çıkıyor karşına. Bu arada hobi edinme konusu belki klişe olabilir ama bana göre değil. Bu arada evlilik aşamasında olmama rağmen - kısmet tabi bu isler- bekar arkadaslarla görüşme fobim yok :) arkadaş olabiliriz