34 yaşındayım, 20'li yaşlarımı özlüyorum çok yalnız hissediyorum

20li yaşlarım yeni bitti, 30lar beni hastalıklarla karşıladı.Eski saglikli günlerimi öyle özlüyorum ki, keşke birşey olsa zamanı geri alsak geçmişe dönsek ama olmuyor işte

Buarada doğru kişiyle evlenmek önemli olan, herhangi birisiyle evlenince okuyorsunuzdur buradaki konuları neler yaşanıyor.
Her yaşın ayrı bir güzeliği var dedikleri çok doğru, daha bu yaşınızda gencliginizi özlerseniz 60larda ne yapacaksınız 🌿 ânı kaçırmayın

hayatta herkes evlenecek diye bir şey yok, herkes anne olack diye bir şey yok,herkes güzel iş bulacak diye bir şey yok bla bla bla...
ee bunu diyenlerinde evli olması ne peki? siz de boşanın çocuk yapmayın o zaman.
tok açın halinden anlamaz hali bunu diyenler.
NİYE BU KADIN BU İSTEKLERİNDEN MAHRUM KALSIN Kİ LÜTFEN BÖYLE KLİŞE YORUMLAR YAPAMYIN. KONUSAHİBİ AYNI BENİ ANLATMISSIN O KADAR DERDİMİN ÜSTÜNE BENİM DE BÖYLE DERDİM VAR.
Biz evliyiz de ne oluyor diyenler var
5 dk sonra kocam da kocam diye başlıyorlar
Samimiyetsiz insan yorumları işte

Biz evliyiz de ne oluyor diyenler var
5 dk sonra kocam da kocam diye başlıyorlar
Samimiyetsiz insan yorumları işte
aynen öyle. aslında psikolojik bir ifadesi var bu durum. bu diyen kişi aklı sıra sana bunun pek gerekli olmadığını diyerek mütevazilik yaptıgını sanıyor. tamam hayatta her sey koca değil ama böyle samimiyetsiz yorumlara da gerek yok çok irrite duruyor.
insanız, malesef ki tek yasayamıyoruz. ne kadar para, ün , şöhret olsakta insan içgüsel olarak yuva istiyor, zor zamnlarda bir destek arıyor. ne var bu kadının bunu istemesi? ben de istiyorum? bunu isteyince zavallı- muhtaç biri mi olluyorum?
böylelerine direk böyle müdahele ediyorum mesela bana ne güzel bekarsın gez diyenler kocasının lafıyla izin alıyorlar. ben de onlara boşanın o zaman siz de diyorum birinden izin alıp hayatı yasayacagınıza.

Merhaba kızlar,son zamanda herşey üst üste geldi dertleşmek istiyorum. Biliyorum bu tarz konular çok açılıyor. Sorun yalnızlık kendimi yalnız hissediyorum karşıma kime çıkmıyor, çalışıyorm yönetici pozisyonunda işyerinde herkes evli ve ben onları gördükçe ezik hissediyorum. Geleceğe yönelik içimde kıpırtıların olduğu, bekar kız arkadaşlarımla kıkırdadığım gezdiğim 20'li yaşlarımı özlüyorum meğer ne güzel günlermiş ne mutluymuşum. Şimdi etrafta tek bekar kız arkadaş kalmadı, herkes evli eşine çocuğuna odaklı yaşıyor. Hayat rutin iş ev ev iş sarmalında işyerinde herkes evli çocuklu . Takılacak biri Yok 20'lerindeki neşe eğlence Yok.

Bi arkadaşım var ama bendeki şans, uzakta yaşıyor. 35 yaşında o da bekar ara ara dertleşiriz karşılıklı yakınırız. Geçen yine konuştuk sosyal medyada 20'li yaşlar akımı vardı foto koymuştu. Bana dedi ki "feray ne gençmişiz ne güzelmişiz o cazibe gitti artık. O yaşlarda evlenmek vardı. Artık yalnızıx alışalım Ümit beslemeyelim" filan dedi içim cız etti. Çünkü bu Benim de ara ara düşündüğüm birşey. 20'li yaşlar başka gerçekten, cilt parlak, saçlar gür, gözler ışıl ışıl Ümit dolu, neşe desen dorukta. Cazibenin, ışıltının yüksek olduğu o yaşlarda bir hayat arkadaşı bulmak çok çok daha olası. Şimdi direksiniz insan 30, 40 hatta 50'lerde de evlenir. Ama nadir oluyor gibi geliyor bana. Son 10 yılda çok düğüne gittim bi tane 40'lı 50'li yaşta kadın yoktu evlenen. 30 'şu yaşlar tek tük vardı onların da ilişkisi 20'lerin sonunda başlamış. Gerçekten 20-30 yaş arasını iyi değerlendirmek gerekiyormuş şimdi anlıyorum. 20'li yaşlarda bir hayat arkadaşı bulan ve hayatın sonuna dek onunla yürüyen kadınlar ne şanslıymış. Ama şanssız olanların karşısına ş...siz çıkıyor 20'li yaşları yiyor. Bana da 20'lerimde öyle bir ş...siz denk geldi maalesef. Şiddet ve aldatma vardı sineye çekemedim ayrıldım ama o evlenmiş çocukları olmuş sosyal medyada gördüm ve benim suçum neydi ben niye mutlu olamadım diye çok üzülüyorum kızlar
Siz nadir diyorsunuz ama etrafimda 33 ve 38 yasinda evlenen iki akrabam var. Ve şu an 32 yasindaki iş arkadaşim. 33, 34 yasinda da iki akrabam ilişkiye başlamak uzereler. Bereketli geldi bu sene onlara. Merak etme kismet insanin karşisina ne zaman cikar hic belli olmaz. Nadir dediyin şey de hiçç nadir deyil yani tam aksi git gide evlenme yaşi 30+ oldu. Çunki artik herkes hayati farketmek istiyor ilk once. Evliliyin, çocuğun zorluğunu anliyor. Baksana annelerimizin zamaninda 20 yaşinda evlenmeyene evde kalmiş kiz muamelesi yapiliyordu. Şimdi 20 yaşinda evlilik duyunca herkese çok erken evlenmiş gibi geliyor. Kader kismet yaşa bakmiyor. Beyaz atli prensin zamanini bekliyor sana kavuşmak için 😍 olumsuz düşünme. Guzel düşünceler guzel olaylari çagirir. Herşey guzel olucak de bak gor nasil oluyor

28 yaşındayım,22 de evlendim..şu anki aklım olsa 30 dan önce evlenmezdim..ha aile ortamım kaçılacak bir ortamdı ama resti çeker keyfime bakardım..

aynen öyle. aslında psikolojik bir ifadesi var bu durum. bu diyen kişi aklı sıra sana bunun pek gerekli olmadığını diyerek mütevazilik yaptıgını sanıyor. tamam hayatta her sey koca değil ama böyle samimiyetsiz yorumlara da gerek yok çok irrite duruyor.
insanız, malesef ki tek yasayamıyoruz. ne kadar para, ün , şöhret olsakta insan içgüsel olarak yuva istiyor, zor zamnlarda bir destek arıyor. ne var bu kadının bunu istemesi? ben de istiyorum? bunu isteyince zavallı- muhtaç biri mi olluyorum?
böylelerine direk böyle müdahele ediyorum mesela bana ne güzel bekarsın gez diyenler kocasının lafıyla izin alıyorlar. ben de onlara boşanın o zaman siz de diyorum birinden izin alıp hayatı yasayacagınıza.
İşte bekara koca boşamak kolay lafı gelir bundan sonra.:) o zaman da hiç evlenmemiş gibi olmuyorsun,davası,mahkemesi dul,boşanmış yaftası çocuk varsa tek sorumluluğu..hiç evlenmemiş gibi kesinlikle olunmuyor

Merhaba kızlar,son zamanda herşey üst üste geldi dertleşmek istiyorum. Biliyorum bu tarz konular çok açılıyor. Sorun yalnızlık kendimi yalnız hissediyorum karşıma kime çıkmıyor, çalışıyorm yönetici pozisyonunda işyerinde herkes evli ve ben onları gördükçe ezik hissediyorum. Geleceğe yönelik içimde kıpırtıların olduğu, bekar kız arkadaşlarımla kıkırdadığım gezdiğim 20'li yaşlarımı özlüyorum meğer ne güzel günlermiş ne mutluymuşum. Şimdi etrafta tek bekar kız arkadaş kalmadı, herkes evli eşine çocuğuna odaklı yaşıyor. Hayat rutin iş ev ev iş sarmalında işyerinde herkes evli çocuklu . Takılacak biri Yok 20'lerindeki neşe eğlence Yok.

Bi arkadaşım var ama bendeki şans, uzakta yaşıyor. 35 yaşında o da bekar ara ara dertleşiriz karşılıklı yakınırız. Geçen yine konuştuk sosyal medyada 20'li yaşlar akımı vardı foto koymuştu. Bana dedi ki "feray ne gençmişiz ne güzelmişiz o cazibe gitti artık. O yaşlarda evlenmek vardı. Artık yalnızıx alışalım Ümit beslemeyelim" filan dedi içim cız etti. Çünkü bu Benim de ara ara düşündüğüm birşey. 20'li yaşlar başka gerçekten, cilt parlak, saçlar gür, gözler ışıl ışıl Ümit dolu, neşe desen dorukta. Cazibenin, ışıltının yüksek olduğu o yaşlarda bir hayat arkadaşı bulmak çok çok daha olası. Şimdi direksiniz insan 30, 40 hatta 50'lerde de evlenir. Ama nadir oluyor gibi geliyor bana. Son 10 yılda çok düğüne gittim bi tane 40'lı 50'li yaşta kadın yoktu evlenen. 30 'şu yaşlar tek tük vardı onların da ilişkisi 20'lerin sonunda başlamış. Gerçekten 20-30 yaş arasını iyi değerlendirmek gerekiyormuş şimdi anlıyorum. 20'li yaşlarda bir hayat arkadaşı bulan ve hayatın sonuna dek onunla yürüyen kadınlar ne şanslıymış. Ama şanssız olanların karşısına ş...siz çıkıyor 20'li yaşları yiyor. Bana da 20'lerimde öyle bir ş...siz denk geldi maalesef. Şiddet ve aldatma vardı sineye çekemedim ayrıldım ama o evlenmiş çocukları olmuş sosyal medyada gördüm ve benim suçum neydi ben niye mutlu olamadım diye çok üzülüyorum kızlar

Bi arkadaşım var ama bendeki şans, uzakta yaşıyor. 35 yaşında o da bekar ara ara dertleşiriz karşılıklı yakınırız. Geçen yine konuştuk sosyal medyada 20'li yaşlar akımı vardı foto koymuştu. Bana dedi ki "feray ne gençmişiz ne güzelmişiz o cazibe gitti artık. O yaşlarda evlenmek vardı. Artık yalnızıx alışalım Ümit beslemeyelim" filan dedi içim cız etti. Çünkü bu Benim de ara ara düşündüğüm birşey. 20'li yaşlar başka gerçekten, cilt parlak, saçlar gür, gözler ışıl ışıl Ümit dolu, neşe desen dorukta. Cazibenin, ışıltının yüksek olduğu o yaşlarda bir hayat arkadaşı bulmak çok çok daha olası. Şimdi direksiniz insan 30, 40 hatta 50'lerde de evlenir. Ama nadir oluyor gibi geliyor bana. Son 10 yılda çok düğüne gittim bi tane 40'lı 50'li yaşta kadın yoktu evlenen. 30 'şu yaşlar tek tük vardı onların da ilişkisi 20'lerin sonunda başlamış. Gerçekten 20-30 yaş arasını iyi değerlendirmek gerekiyormuş şimdi anlıyorum. 20'li yaşlarda bir hayat arkadaşı bulan ve hayatın sonuna dek onunla yürüyen kadınlar ne şanslıymış. Ama şanssız olanların karşısına ş...siz çıkıyor 20'li yaşları yiyor. Bana da 20'lerimde öyle bir ş...siz denk geldi maalesef. Şiddet ve aldatma vardı sineye çekemedim ayrıldım ama o evlenmiş çocukları olmuş sosyal medyada gördüm ve benim suçum neydi ben niye mutlu olamadım diye çok üzülüyorum kızl

Merhabalar benzer durumları bende yaşadım.Aile , akraba ve arkadaş çevresi böyle konularda çok baskıcı. Bekarsın ne zaman evleniyosun, evlenirsin ne zaman çocuk, birincisi olur e artık ikincinin zamanı geçmeden yapın🤔 bu nun gibi bi çok şey ben 41 yaşındayım.Evleneli de 5 sene olucak inşallah eylülde, karı kocanın yanında biz herşeyimizi paylaşabilen çok iyi , iki arkadaşız.Ben kaderciyim biraz yani alnında ne yazarsa o olur diye düşünüyorum.Ben herzaman benim için ailem için en hayırlısını diledim.Zaman ne gösterir bilemem ama şuan eşim karşıma çıktığı için çok şanslıyım.

Merhabalar benzer durumları bende yaşadım.Aile , akraba ve arkadaş çevresi böyle konularda çok baskıcı. Bekarsın ne zaman evleniyosun, evlenirsin ne zaman çocuk, birincisi olur e artık ikincinin zamanı geçmeden yapın🤔 bu nun gibi bi çok şey ben 41 yaşındayım.Evleneli de 5 sene olucak inşallah eylülde, karı kocanın yanında biz herşeyimizi paylaşabilen çok iyi , iki arkadaşız.Ben kaderciyim biraz yani alnında ne yazarsa o olur diye düşünüyorum.Ben herzaman benim için ailem için en hayırlısını diledim.Zaman ne gösterir bilemem ama şuan eşim karşıma çıktığı için çok şanslıyım.

Aslinda evlilik degil de neden sevgiliniz yada sevdiginiz yok bunu sorgulamak gerekir. Yasli degilsiniz boyle dusunurseniz enerjinizi dusurursunuz. Bakimsiz ya da ozensiz olsugunuzu da dusunmuuorum.
cok kisi var tanidigim evlenemek istemesine ragmen bir turlu birini sevemeyen. Bakin sevemeyen diyorum. Kendi ayaklari uzerinde duran bu genc ve bakimli kadin neden kalbinde birini sevmez? Benim son yillarda gordugum herkes kusursuz adam ariyor, oysa hangimiz kusursuzuz. Dahasi boyu bu olsun tipi bu olsun meslegi bu olsun maasi su olsun bana cok asik olsun evi olsun arabasi olsun..... erkeklerde de ayni liste var. malesef erkeginde kadininda birbirine gonlunu actigi samimiyetli iyi niyetli iliskiler gunden gune yok oluyor. Bana gore sorun bu. 20 li yaslarda kadin da erkek de daha masum oldugu icin bu kriterler daha yumusak ya da az oluyor. Eger sizde bu anlattigim sebeplerden kendinizi yalnizlastiriyorsaniz, bence vazgecin. Inanin baskalarinin dedikleri evin esiginde kaliyor. Hicbir kriteri uymayan ama sizi gonulden seven bir insan sizin gercek Hayat arkadasiniz olur. Var mi kriterleri uymadigi icin asla donup bakmadiginiz birileri?

Bi arkadaşım var ama bendeki şans, uzakta yaşıyor. 35 yaşında o da bekar ara ara dertleşiriz karşılıklı yakınırız. Geçen yine konuştuk sosyal medyada 20'li yaşlar akımı vardı foto koymuştu. Bana dedi ki "feray ne gençmişiz ne güzelmişiz o cazibe gitti artık. O yaşlarda evlenmek vardı. Artık yalnızıx alışalım Ümit beslemeyelim" filan dedi içim cız etti. Çünkü bu Benim de ara ara düşündüğüm birşey. 20'li yaşlar başka gerçekten, cilt parlak, saçlar gür, gözler ışıl ışıl Ümit dolu, neşe desen dorukta. Cazibenin, ışıltının yüksek olduğu o yaşlarda bir hayat arkadaşı bulmak çok çok daha olası. Şimdi direksiniz insan 30, 40 hatta 50'lerde de evlenir. Ama nadir oluyor gibi geliyor bana. Son 10 yılda çok düğüne gittim bi tane 40'lı 50'li yaşta kadın yoktu evlenen. 30 'şu yaşlar tek tük vardı onların da ilişkisi 20'lerin sonunda başlamış. Gerçekten 20-30 yaş arasını iyi değerlendirmek gerekiyormuş şimdi anlıyorum. 20'li yaşlarda bir hayat arkadaşı bulan ve hayatın sonuna dek onunla yürüyen kadınlar ne şanslıymış. Ama şanssız olanların karşısına ş...siz çıkıyor 20'li yaşları yiyor. Bana da 20'lerimde öyle bir ş...siz denk geldi maalesef. Şiddet ve aldatma vardı sineye çekemedim ayrıldım ama o evlenmiş çocukları olmuş sosyal medyada gördüm ve benim suçum neydi ben niye mutlu olamadım diye çok üzülüyorum

Valla ben de şu an 27 yim 6 senelik evliyim ama sorsan mutlu değilim. Evlenip mutsuz olmaktansa hiç evlenmemek daha iyidir bana göre. İnanın yaş önemli değil yeterki doğru insanı bulun

37 yaşındayım , mutlu bir evliliğim var,ekonomik özgürlüğüm var, dünyalara değişmeyeceğim bir evladım var. Yani sizin kendinizi değerlendirmenize göre 20leri özlememem lazım ama bende çok özlüyorum. Bunun evlilikle bekarlıkla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Evli olsaydınız da özleyebilirdiniz veya hayatını 20lerine göre daha rahat götüren biri 20lerini aramayadabilir. İçsel bir problem , diğer tüm problemler gibi..

Nerde çalışıyorsunuz nasıl bir çevreniz var bilmiyorum ama etrafınızda hiç bekar olmaması şaşırtıcı. Benim etrafımda 30lu 40 lı yaşlarda bir sürü bekar var. Hatta şu an 25 30 yaş aralığında tanıdıklarımdan çok azı evli. Karamsar bir bakış açınız var. Algıda seçicilik sadece evlileri görüyorsunuz.
35 yaşında evlendim. Eşimle aynı yaştayız. Artık evlilik yaşı çok ilerledi. 40 a kadar yolu var.

Belki bunu söylediğim için linç yiyeceğim ama ben de 21 yaşındayım ve bazen ya hiç evlenemezsem diye düşünüp kaygilaniyorum (bir sürü baska hedefim de var tabiki hayatim sadece buna odaklı değil) ya 30 lu yaşlara gelip çevremdeki herkes evli olursa ben evlenmemiş olursam konu sahibiyle ayni hisleri yaşarsam bunalıma girersem diye kaygilaniyorum belki saçma gelmiş olabilir ama konuyu görüncemerak ettim bu yaştayken benim gibi düşünenler oldu mu acaba çok mu anormalim yoksa🤔 Bu arada tabiki evlenip mutsuz olmak daha kötü ama evlenip mutlu olan da çok o mutluluk da çok güzel yani insan ister istemez istiyor

Belki bunu söylediğim için linç yiyeceğim ama ben de 21 yaşındayım ve bazen ya hiç evlenemezsem diye düşünüp kaygilaniyorum (bir sürü baska hedefim de var tabiki hayatim sadece buna odaklı değil) ya 30 lu yaşlara gelip çevremdeki herkes evli olursa ben evlenmemiş olursam konu sahibiyle ayni hisleri yaşarsam bunalıma girersem diye kaygilaniyorum belki saçma gelmiş olabilir ama konuyu görüncemerak ettim bu yaştayken benim gibi düşünenler oldu mu acaba çok mu anormalim yoksa🤔 Bu arada tabiki evlenip mutsuz olmak daha kötü ama evlenip mutlu olan da çok o mutluluk da çok güzel yani insan ister istemez istiyor
Bunu takıntı haline getitir de yaşarsanız daha zor baş edersiniz, 20 li yaşlarında sizin gibi düşünüp 34 te bekar olan biri olarak yazıyorum:) kötüyü çağırmayın, hayırlısı olsun

Bunu takıntı haline getitir de yaşarsanız daha zor baş edersiniz, 20 li yaşlarında sizin gibi düşünüp 34 te bekar olan biri olarak yazıyorum:) kötüyü çağırmayın, hayırlısı olsun
Açıkçası bende 25 yaşındayım bende de bu durum var yalnız kalma korkusu, hayatımda doğru düzgün aşk anlamında güzel bir şey de yaşamadım ve çevremi de görünce ölene kadar hep bu eksiklik duygusu olacakmış gibi geliyor, çevremde yok birini bulmak için güvenmekte zor, siz bu yalnızlık duygusunu yaşıyor musunuz bekarlık daha mı güzel sizce, 25 yaş ile 34 yaşındaki bir insanın hayat görüşü farklı olur çünkü

Ay tamam o zaman olumlu düşüneceğim artık hep teşekkür ederim yorum için:)) Takıntı değil de ara sıra aklıma geliyor hatta eskiden bu düşünceyle hic yuzlesemiyordum simdilerde bir tık daha akışına bıraktım lisedeyken dusunuyordum ki eğer 40 yaşına kadar evlenememiş olursam Esra Erola katılıp rastgele biriyle evleneyim en kötü bosanirim😂😂😂😂 En iyisi her şeyin hayırlısını istemek tabi ki dediğiniz gibi

Son düzenleme:
Açıkçası bende 25 yaşındayım bende de bu durum var yalnız kalma korkusu, hayatımda doğru düzgün aşk anlamında güzel bir şey de yaşamadım ve çevremi de görünce ölene kadar hep bu eksiklik duygusu olacakmış gibi geliyor, çevremde yok birini bulmak için güvenmekte zor, siz bu yalnızlık duygusunu yaşıyor musunuz bekarlık daha mı güzel sizce, 25 yaş ile 34 yaşındaki bir insanın hayat görüşü farklı olur çünkü
Valla henüz evliliği test etmediğim için kıyas yapamayacağım:) ama önemli olan evlilik bekarlık değil mutlu olmak, hayatı keyfinize göre yaşamak. Ben çok şükür her istediğimi yapabilecek imkana sahibim, yapıyorum da, ilişkiyse bugün ilişkim de olur ama mesele o değil, mesele ömrümü geçirmek isteyeceğim birisini bulmak, bu da illa ki olacak diye bir şey yok hayatta, belki de o insanla hiç karşılaşmayacağım ama ben zaten mutlu ve dolu bir hayat yaşıyorum, olmazsa olmaz değil yani.

Hatta daha dün çok sevdiğim evli bir arkadaşım "ya ben seni kıskanıyorum açıkçası biraz, çok özgürsün rahatsın, istediğin gibi dünyayı gezebilirsin" dedi çok şaşırdım. Herkes içinde bulunduğu şartları en iyi şekilde değerlendirmeli bence.

Burda böyle mesajlar çok görüyoruz. Herkesin kısmeti farklı yaşlarda çıkıyor karşısına. Ben de 33 yaşında evlendim 20 lerimde evlenmek isterdim ama o yaşta kısmet oldu. Belki 20 li yaşlarda evlense idim yanlış bir evlilik yapacaktım, boşanacaktım. Geç evlendim ama en azından düzgün bir insanla evlilik yaptım.

Bana 4 5 sene içinde evleneceksin deseler rahat eder kafaya takmam ama olacağı ne malum insan bi yaştan sonra gerçekten anne olmayı kafasına takıyor etrafımdaki evli arkadaşlarım çocukları olmadığından yakınıyor diyorum ben daha evlenmedim bana demeyin bari🤣 allah yazmışsa olur diyip sabretmek lazım yapabilene :)) hayattan zevk alınmadığı bir dönemdeyiz 2 yılınız zaten çöp

X