339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

Çok sevindim canım haberine hayırlı uğurlu olsun.Bugün itibariyle 72 günümüz kaldı.156 günden 72 ye düştük.341 ler gelince havamız başka olur heralde

günaydın iyiyim canım sen nasılsın?evet şafak 67 zonguldak'a slm olsun

bende iyiym canm günler geçtikçe daha iyi oluyorum... yaz geldi tatile gitmiyorum bu sene sevgilimi bekliyorum bunları düşününce moralim bozulsada sevdiceğim gelince hepsi geçecek...

ben 1 hafta gittim ailemin yanına tatile.sen ziyarete gidicekmisin süpriz yapmayı düşünüyordun en son.ben haberli olarak gidicem eğer ayarlayabilirsem.sevgilim çarşı iznini ayarladı bakalım.zaman geçtikçe daha zor geliyor yokluğu

Çok sevindim canım haberine hayırlı uğurlu olsun.Bugün itibariyle 72 günümüz kaldı.156 günden 72 ye düştük.341 ler gelince havamız başka olur heralde

evet artık çoğu gitti azı kaldı diyebiliyoruz yeni bi tabir öğrendim bu arada... geçende dedim ki günler azaldıkça daha mı yavaş geçiyo ne ? sevgilim de şafak sıkıştırıyodur ondandır dedi. şafak azaldıkça günlerin daha yavaş geçmesine şafak sıkıştırması deniyomuş bu da öyle bi tabir ki dolma sarması gibi falan ben de dedi mk iii yeter ki günler azalsın daaaa şafak sıkıştırsın aşkım ... 1 güne daha başladık bugün de bitecek. bir gün gelecek br gün kalacak... iyi bakın kendinize kızlar....

Son düzenleme:

malesef canm süpriz yapamıyorum zaten 2 haftada bir çıkıyordu oda günü belli değil... cumartesi yada dün çıkması gerekiyordu çıkamadı çarşıya belli olmuyorki nasıl iş bende anlamadım ! süpriz yaparsam gittiğimle kalcam belkide göremeden dönerim en iyisi haberli gitmek bu durumda...

Son düzenleme:

evet canım haber ver ayarlasın ona göre gidersin 2 ay oldu görmedik görünce nasıl olucak hiç bilmiyorum hayal etmek bile güzel inşallah bir aksilik olmaz gidip görürüz.benim sevgiliminde çarşı izni ayda 2 kez.ramazandan önce gitmek en iyisi.

inşallah canım gidersin en kısa zamanda... benim sevdicek biraz farklı, bana kalsa şimdiye çoktan gitmiştim ama ben geri dönerken çok kötü olurmuş şimdi öyle bir psikolojide... sen gitceksin ben geri buraya dönücem çok zor gelicek çok kötü olurum dio bende gidemiyorum bu durumda... bekliyorum ki o iyice alışsın oraya o zamana kadar da askerlik bitecek sanırım...

Son düzenleme:

olsun canım bende düşünüyorum o yolu nasıl geri dönücem onu orda bırakıp, çok zor olacak bazen gitmekten vazgeçiyorum ama o bekliyo şimdi vazgeçmek olmaz napalım artık dayanıcaz mecbur şu günler çabuk geçsin...

kızlar selamlar nasılsınız?? gecenin bi yarısı ama uyuyamıyorum buraya gelip size dert yanmak bana en iyi gelen şey.. yanımdakilere ne kadar anlatsam da amaan zaten kısa dönem yapıyor ne kalmış ki? zaten sürekli konuşuyosunuz vs vs.. sürekli de 12 saatte bir 20 dkka güç bela çok özledim çooooookkk... şu an tek isteğim onun özgürlüğüne kavuşması.. yeterki bitsin de biter bitmez görmemeye bile razıyım.. değişken ruh halim ve ben işte böyleyiz.. sizi de karamsarlığa boğduysam üzgünüm.. bi bakarım yarına gelirim hepinize moral veren şeyler de yazabilirim.. herşey gönlümüzce olsun....

kızlar nasılsınn?? ben iyi değilim. güya bu hafta evci çıkarmaya gidicektik ama yalan oldu. geçmiş dönemlerde çok suistimal etmişler bu evci olayını şimdide buna engel olmak için bi sürü prosedür gerekiyomuş cumaya yetişmez demişler. yani 2. defa boşu oşuna umutlandım ve yine yalan oldu. tam sevgilimi görücem hasret gidericez derken yine bi aksilik daha.. derler ya insan plan yapar kader gülermiş diye. aynen öyle oldu. gelecek hafta için kendimi şartlamıcam artık yomsa kocaman bi hayal kırıklığı yaşıyorum. sizinde başınızı ağrıttım kızlar ama uzun zmndır zmndır foruma giremiyodum hepinizi özledim umarım sizlerde ve askerlerinizde bi sıkıntı yoktur. şafak 66 allahtan 50 lere yaklaştık şimdilik tek tesellim bu

bunda da bi hayır vardır canım inşallah bir dahaki hafta gidersin.bazen iyi bazen kötüyüm sevgilim alıştı askerliğe biraz daha iyi.

bunda da bi hayır vardır canım inşallah bir dahaki hafta gidersin.bazen iyi bazen kötüyüm sevgilim alıştı askerliğe biraz daha iyi.

ah handecim bende öyle diyip kendimi avutuyorum artık. hepimizi aynı durumdayız ama bi iyi oluyoruz biticek sıkalım dişimizi diye bazende karamsarlık kaplıyo. neyse ama onlar iyi olsunlarda önemli olan o

elifim canım napıyosun denk gelemedik bu arala. seninle muhabbet etmeyi özledim hatta msne baktım şimdi yoksun.. nasılsın canım askerin nasıl?? bende senin gibiyim. bi gün iyi oluyorum çok az kaldı diyorum bazende o kdr özlediğimi hissediyorumki ama atlatıcaz bugünleride inşallah canım. şafak 65

arzuuuucan iyiyim nasıl olayım... bolbol uyuyorum zaman çabuk geçsin diye.. ama ailemin yanında olmak daha iyi kafam daha çk dağılıyo sen de gidememişsin planladıın günde. olsun canım daha 65 gün var gidersin gitseydin şimdiye o güzel günler bitmiş olcaktı. bak daha başlamadı bile hiç sıkma canını gidip göreceksin hayırlısıyla sevdiceğini... bizim de şafak 69 50 lere az kaldı bitiriyoruz yaaa hayatımızdan bi engeli de çıkarmış olcaz inş. sınavın nasıl geçti buarada canım??? inş. iyi geçmştir...

Bugün 13 eve ateş düştü...
Elleri kırılsın,ateşlerde yansınlar,bitsin artık şu köpekler bitsin!
Hain,namussuz,gurursuz,vatansız adiler...
Allah askerlerimizi korusun,Allah'a emanet hepsi...

Dağda 3-5 domuz sürüsü
Tutturmuş bir kürdistan türküsü
Eline almış bayrak diye bir masa örtüsü
Satsan beş para etmez ne dirisi ne ölüsü
Sen soyu soysuz toprak senin neyine...
...ite itlik yapıp kafa tutma beyine
Anlasa dediğimi sokaktaki köpek ağlar haline
Duy ulan soysuz:
NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE!...

Allah hepsine rahat eylesin.Ailelerine,sevdiklerine sabır versin.Gerisi boş...

Son düzenleme:
13 asker şehit hemde yanmışlar.. (( şehitlerimze rahmet ailelerine sabır versin Allahım, diğer askerlerimize de can sağlığı versin hepsi sağ salim gelsin inşallah...
kızlar çok üzücü yine çoğaldı bu şehit haberleri...

Son düzenleme:
bizden 3 gider, sizden 5; bizimkine ŞEHİT denir, sizinkine LEŞ..:

Allah tüm şehitlerimize rahmet, ailelerine yakınlarına sabır versin... çok acı.. kaç yüreğe ateş düştü.. ifadeler yetersiz kalıyo..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…