- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 36
- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.601
selamlar kızlaaaar... nasılsınız??? şafaklarımız baya azalmaya başladı sanki... artık çoğu gitti azı kaldı... 341. dönemlerin gelmesine baktım da 25 gün kalmış .. sizin şafaklar 69 bizimkiler 7470ler daha mı hızlı geçiyo sanki yoksa alışıyo muyum ... bizim de askerlik dönüşü planlar biraz daha netleşiyo bu aralar ailemle görüştüm şubatta ailelermz tanışacak inşallah... düşünmesi bile heyecanlandırıyo beniiiiii hayırlısıyla bitse askerlik ve sıra gelse başka güzellikleri yaşamaya... ya sabır... seviyorum siziiiiiiii...
günaydın kızlarr ne habersiniz ?
67 gün kaldı...
günaydın iyiyim canım sen nasılsın?evet şafak 67 zonguldak'a slm olsun
bende iyiym canm günler geçtikçe daha iyi oluyorum... yaz geldi tatile gitmiyorum bu sene sevgilimi bekliyorum bunları düşününce moralim bozulsada sevdiceğim gelince hepsi geçecek...
Çok sevindim canım haberine hayırlı uğurlu olsun.Bugün itibariyle 72 günümüz kaldı.156 günden 72 ye düştük.341 ler gelince havamız başka olur heralde
ben 1 hafta gittim ailemin yanına tatile.sen ziyarete gidicekmisin süpriz yapmayı düşünüyordun en son.ben haberli olarak gidicem eğer ayarlayabilirsem.sevgilim çarşı iznini ayarladı bakalım.zaman geçtikçe daha zor geliyor yokluğu
malesef canm süpriz yapamıyorum zaten 2 haftada bir çıkıyordu oda günü belli değil... cumartesi yada dün çıkması gerekiyordu çıkamadı çarşıyabelli olmuyorki nasıl iş bende anlamadım ! süpriz yaparsam gittiğimle kalcam belkide göremeden dönerim en iyisi haberli gitmek bu durumda...
evet canım haber ver ayarlasın ona göre gidersin 2 ay oldu görmedik görünce nasıl olucak hiç bilmiyorum hayal etmek bile güzel inşallah bir aksilik olmaz gidip görürüz.benim sevgiliminde çarşı izni ayda 2 kez.ramazandan önce gitmek en iyisi.
inşallah canım gidersin en kısa zamanda... benim sevdicek biraz farklı, bana kalsa şimdiye çoktan gitmiştim ama ben geri dönerken çok kötü olurmuş şimdi öyle bir psikolojide... sen gitceksin ben geri buraya dönücem çok zor gelicek çok kötü olurum dio bende gidemiyorum bu durumda... bekliyorum ki o iyice alışsın oraya o zamana kadar da askerlik bitecek sanırım...
kızlar nasılsınn?? ben iyi değilim. güya bu hafta evci çıkarmaya gidicektik ama yalan oldu. geçmiş dönemlerde çok suistimal etmişler bu evci olayını şimdide buna engel olmak için bi sürü prosedür gerekiyomuş cumaya yetişmez demişler. yani 2. defa boşu oşuna umutlandım ve yine yalan oldu. tam sevgilimi görücem hasret gidericez derken yine bi aksilik daha.. derler ya insan plan yapar kader gülermiş diye. aynen öyle oldu. gelecek hafta için kendimi şartlamıcam artık yomsa kocaman bi hayal kırıklığı yaşıyorum. sizinde başınızı ağrıttım kızlar ama uzun zmndır zmndır foruma giremiyodum hepinizi özledim umarım sizlerde ve askerlerinizde bi sıkıntı yoktur. şafak 66 allahtan 50 lere yaklaştık şimdilik tek tesellim bu
bunda da bi hayır vardır canım inşallah bir dahaki hafta gidersin.bazen iyi bazen kötüyüm sevgilim alıştı askerliğe biraz daha iyi.
kızlar selamlar nasılsınız?? gecenin bi yarısı ama uyuyamıyorumburaya gelip size dert yanmak bana en iyi gelen şey.. yanımdakilere ne kadar anlatsam da amaan zaten kısa dönem yapıyor ne kalmış ki? zaten sürekli konuşuyosunuz vs vs.. sürekli de 12 saatte bir 20 dkka güç bela çok özledim çooooookkk... şu an tek isteğim onun özgürlüğüne kavuşması.. yeterki bitsin de biter bitmez görmemeye bile razıyım.. değişken ruh halim ve ben işte böyleyiz.. sizi de karamsarlığa boğduysam üzgünüm.. bi bakarım yarına gelirim hepinize moral veren şeyler de yazabilirim.. herşey gönlümüzce olsun....
elifim canım napıyosun denk gelemedik bu arala. seninle muhabbet etmeyi özledimhatta msne baktım şimdi yoksun.. nasılsın canım askerin nasıl?? bende senin gibiyim. bi gün iyi oluyorum çok az kaldı diyorum bazende o kdr özlediğimi hissediyorumki ama atlatıcaz bugünleride inşallah canım. şafak 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?