339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

Hepimizin başı sağolsun Allah'ım şehitlerimizin yakınlarına sabır versin.Diyecek söz bulamıyorum bunları yapanlara...
Kandiliniz mübarek olsun...Allah'ım tüm askerlerimizi korusun...

kızlar herkesin kandili mübarek olsun. Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin. bugün izlerken hüngür hüngür ağladım. Allah bütün askerlerimizi korusun. sağsalim döndüklerini görsem başka bişey istemem.

arzuuuucan iyiyim nasıl olayım... bolbol uyuyorum zaman çabuk geçsin diye.. ama ailemin yanında olmak daha iyi kafam daha çk dağılıyo:14: sen de gidememişsin planladıın günde. olsun canım daha 65 gün var gidersin :34: gitseydin şimdiye o güzel günler bitmiş olcaktı. bak daha başlamadı bile :34: hiç sıkma canını gidip göreceksin hayırlısıyla sevdiceğini... bizim de şafak 69:72: 50 lere az kaldı bitiriyoruz yaaa hayatımızdan bi engeli de çıkarmış olcaz inş. sınavın nasıl geçti buarada canım??? inş. iyi geçmştir...

aynen canım bende senin gibi düşünüp kendimi avutuyorum. bide şafağımızdan düşüyo diye düşünüyorum:7:şafak 62 bizimde. 50 kere geldik valla dediğin gibi. ah bi hayırlısıyla gelselerdi elifim. her gün diken üstündeyim haberleri izlerken. sınav fena değildi canım. sonucun hakkında en ufak bi fikrim yok bende merakla bekliyorum valla:61:

aynen canım bende senin gibi düşünüp kendimi avutuyorum. bide şafağımızdan düşüyo diye düşünüyorum:7:şafak 62 bizimde. 50 kere geldik valla dediğin gibi. ah bi hayırlısıyla gelselerdi elifim. her gün diken üstündeyim haberleri izlerken. sınav fena değildi canım. sonucun hakkında en ufak bi fikrim yok bende merakla bekliyorum valla:61:

canımmm inşallah güzel bi sonuç alırsın... şafaklarımız azalıyo :52: biteceği günü düşününce nası bi heyecan kaplıyo içimi anlatamam... şu güzel yaz günleri sevdiceklermizden ayrı tatsız geçiyo ama sağlıkları yerinde olduğunu , geçici bi ayrılık yaşadığımızı bilmek bile çok büyük bi şükür sebebi... şafak 67:nazar:

canımmm inşallah güzel bi sonuç alırsın... şafaklarımız azalıyo :52: biteceği günü düşününce nası bi heyecan kaplıyo içimi anlatamam... şu güzel yaz günleri sevdiceklermizden ayrı tatsız geçiyo ama sağlıkları yerinde olduğunu , geçici bi ayrılık yaşadığımızı bilmek bile çok büyük bi şükür sebebi... şafak 67:nazar:

evet elifim ya bende o günün hayaliyle yaşıyorum :69: şu çizelgede sadece 2 ayı gördüm ya moralim bozuldukça onu açıp bakıyorum keyfim yerine geliyo:1: şafak 62:38:

Kizlar nbr nasilsiniz bayadir giremiyorum topige umarim herkes iyidir.artik gunler azaldikca sanki hic gecmiyo gibi geliyor sikintili yani bayaa.Allahim bittigi gunu bir an once gostersin hepimize.kendinize iyi bakin

Kizlar nbr nasilsiniz bayadir giremiyorum topige umarim herkes iyidir.artik gunler azaldikca sanki hic gecmiyo gibi geliyor sikintili yani bayaa.Allahim bittigi gunu bir an once gostersin hepimize.kendinize iyi bakin

docalan selam canım iyi olmaya çalışıyoruz valla ama artık dayanamıyorum çok özledim çok:5: umarım sizde iyisinizdir. ah şu askerlik bi bitsin aşkımın yanında 1 dk bile ayrılmıcam:25:

docalancım iyiyiiz yaşıyoruz ölmedik işte:3::3: şaafak sıkıştırıyor artk bitse de kavuşsak... çoooooooooook özledik çoooooook:14::14::14: :14:

kızlar size İbrahim SADRİ 'den bir Pazar şiiri.... beğenirsiniz umarım:34:

Yağmur da var
Çok sevdiğim rüzgar da
Bugün Pazar
Daha uyanmadı komşular
Damların üzerinde kuşlar
...Daha rahatlar
Radyolarda eski şarkılar çalıyorlar bu saatlerde
Gönül penceresinden ansızın bakıp geçenlere doğru
Yağmur da var
Çok sevdiğim rüzgar da
Daha uyanmadı komşular
Bugün Pazar
Ve ben seni çok özledim

Dışan çıkmak istiyor canım
Tek başına haytalık etmek
Islanmak Pazar sabahında yağmurda
Boş caddelerde dolaşmak
Vitrinlerine bakmak mağazaların
Sinemaların afişlerine
Sokakların isimlerine
Telefon kulübelerinde uyuyan çocuklara
Bir merhaba demek sessizce
Sahilde martılara simit atmak
Otobüslerin ilk seferlerine binmek
Gitmek istiyor canım
Hayatın gittiği yere...

Islık çalıp şarkılar uydurmak kendi kendine
Fırından taze ekmek alıp
Buğusunu çekmek içine
Ve ben seni çok özledim

Tam böyle bir şey
Çiçeğe su yürümesi
Bebeğin ağlaması
Toprağın uyanması
Yağmurun yağması
Ateşin sıcağı
Bu Pazar sabahı
Tam böyle bir şey
Bir sabahçı kahvesine uğramak
Bir bardak çay
Taze dem kokusu
Hayatın atardamarlarında dolaşmak
Bölmeden şehrin uykusunu
Bir siir yazmak
Pazar bulmacasının boş karelerine
Şiirde tam da bunu anlatmak delice
Tam böyle bir şey
Hesapsız gölgesiz bedelsiz kimsesiz
Bir şiir yazmak
Bir bardak çay içmek
Sokaklarda gezmek
Yağmurda ıslanmak
Ve ben seni çok özledim!.:69:

*İBRAHİM SADRİ

[video=youtube;4dmh8Ahe0m8]http://www.youtube.com/watch?v=4dmh8Ahe0m8[/video]

çok severek dinlediğim bi parça...sözler de müzik de harika durumumuza uygun

Taşırım ben hasretin yükünü
Acılarım koynumda sır gibi
Açarım baharda çiçek gibi
Dolarım içine gün gibi

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Varsın uzasın yollar
Sen aşkından vazgeçme
Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim
Sen aşkından vazgeçme

Karışır hüzünlenirim sen aldırma
Susar dinlerim yanarım ben aşkınla
Karışır hüzünlenirim sen aldırma
İçimde taşırım sesini hala

Son düzenleme:
docalan selam canım iyi olmaya çalışıyoruz valla ama artık dayanamıyorum çok özledim çok:5: umarım sizde iyisinizdir. ah şu askerlik bi bitsin aşkımın yanında 1 dk bile ayrılmıcam:25:

iyi olmana sevindim cnm bende iyiyim valla gelince bende senin gibi düşünüyorum yanımdan hiççç ayrılma aşkım diyorum :))

kızlar selamlar,
biticek mi bu askerlik?? artık dayanamıyorum. evet az kaldı 50 lere geldik ama sanki şafak atmamaya başladı :2: artık her telefonu kapatırken içimden bişey koparıyolar gibi hissediyorum:14: bide bu son olaylar offf diker üstündeyim iyice. bi kavuştuğumu görsem sevgilime sağsalim başka bişey istemem:25: şafak 60:72: tokata selam yola devam:59:

kızlar iyi akşamlar neden kiimse yok yine yaaaaaaaaaaaaaaaaa nerelerdesiniz bugün yine günlerin hızlı geçmediği kanaatindeyim.Çok özledim aşkımı çooooookkkkkkk.Dokunsalar ağlıycam yine ilk zamanlardaki gibi oldum artık gelseler nolurdu sanki :43:

ahh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh bu askerlik ve ayrılıkkkkkkkkkk

evliyken veee birde yeni bebeğin olmuşsa asker beklemekkkk çokkkkkkkkkkkkk zormuş yaa bunu çoook iyi anladım..

bir aydır nerdeyse o şafak beni sıkıştırmakla kalmadı kalp krizine yol açıyodu...

çokkkk özledim kocamı evimin direğini ben yaaaa..kızımı büyütüyorum ama eşim yanımda yok of ya offfffffffffff

kızımı büyütütrkn zaman çabuk geçiyo ama eşimi düşününce çok kötü oluyorum yaaa yavrum 1buçuk aylık oldu bile maşallah ama babsı göremiyo kader işte ne diceksin bir yandanda haberleri duyunca sabret diyorum ama işte yüreğe söz geçmiyooo

Rabbim bütün askerlerimizi korusun yaa çook zor bir durum Allah'ım hepsi sana emanet sen askerlerimizi sevdiklerine kavuştur sağ salim Yarabbim inşallah. AMİNN

ahh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh bu askerlik ve ayrılıkkkkkkkkkk

evliyken veee birde yeni bebeğin olmuşsa asker beklemekkkk çokkkkkkkkkkkkk zormuş yaa bunu çoook iyi anladım..

bir aydır nerdeyse o şafak beni sıkıştırmakla kalmadı kalp krizine yol açıyodu...

çokkkk özledim kocamı evimin direğini ben yaaaa..kızımı büyütüyorum ama eşim yanımda yok of ya offfffffffffff

kızımı büyütütrkn zaman çabuk geçiyo ama eşimi düşününce çok kötü oluyorum yaaa yavrum 1buçuk aylık oldu bile maşallah ama babsı göremiyo kader işte ne diceksin bir yandanda haberleri duyunca sabret diyorum ama işte yüreğe söz geçmiyooo

Rabbim bütün askerlerimizi korusun yaa çook zor bir durum Allah'ım hepsi sana emanet sen askerlerimizi sevdiklerine kavuştur sağ salim Yarabbim inşallah. AMİNN

cicicim selam canım, ya ne çektiğimi bi ben bilirim bi Allah seni hiç düşünemiyorum güzel bebeişinle eminim daha zordur. ama olsun en azından kızınla vakit geçiriyosun hem o babasından bi parça.. kıyamam ben sana ciciimm. Allah hepsini korusun. biraz daha sabır...

kızlar anlaşılan herkes oynatmaya az kalmış doktorunu bekliyo:1::1::1: ben de aynı durumdayım ama arada böyle deliliğe vurur oldum... yoksa daha kötü oluyorum... telefonda konşrken duygusala bağladığımızda fenalar basıyo beni :43::43: o yüzden karar verdik artık hep güleceğimiz neşeleneceğimiz şeyleri konuşcaz. özledim dayanamıyoruuuuuuum gel artık gücüm tükeniyo aşkım demek istiyorum ama desem de bi çaresi yok ki.. sadece üzüntüme çaresizliğime onu da ortak etmiş oluyorum o benden çok daha sıkıntılı bi yerdeyken.. iyisi mi benim sesimi duyup keyfi yerine gelmişken keyfine hiç dokunmamk :63: bitaneme söyleyemiyorum ama size dert yancam çooooooooooooooooooooook özledim çooooooooook.... dayanamıyorum artıkın :43::43::43: sağlıkları yerinde geri dönecekler allahın izniyle bunları düşünüp tükenen gcümü toplamay çalışıyorum. Allh ım ben ne yapıyorum böyleeee:52::52::52: dönüşte yaşayacağımız güzel günlerin hayaliyle bir günü daha geride bırakıyor, hepinizi öpüyor, iyi ki varsınız diyorum... ihmal etmeyin buraları habersiz bırakmayın emiiii.... şafak 64:nazar::nazar::nazar:

off elif yaa valla yazdığına güldüm aynen canım oynatmaya az kaldı doktorum nerde:5: ama biz demin tlfnu kötü kapattık. çok içime oturdu ama kızdım. şehirlerin eni çok etkilediğini söyledim oda sinirlendi söylemekle hata ettim belki ama oda sert tepki verdi sonra enim bozulduğumu anlayınca her zaman konuştuğu gibi konuştu ama ben birden normale dönemedim. nese ben yatıoyurm dedi normalde 5 dk daha diye ısrar ederim bu sefer tmm dedim kapattım teli. offf offf:50:

Back