- 11 Ağustos 2009
- 1.392
- 32
- 683
- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.581
yok cnım benim eşim sivas da şafakda plakalara geçtik ya ondan ığdırdayız yani...
canım kimseye bişey olmamış gönlüünü ferah tut... yoğunluk vardır ya da bölüğe büyük komutanlar teftişe falan gelmiştir. o zamanlar baya bi karmaşa yoğunluk olyomuş ondan arayamamıştır muhtemelen... şafağımız 78 duygucum
arzuzum ne güzel alabimiş telefonu... benm asker telefon kllanamıyo maalesef ama karakolda 1 tane cep tlfnu varmş santrale ait herkes ordan görüşüyomuş.. telefonu ne zaman boşta bulsa arıyo. o ümitle beklemek bile heyecan verici.. ama telefonu elinde olsa istedğm zaman ulaşabilsem msj atabilsem tadından yennmezdi tabikiii..:44::44: çoooook şanslısınız kıymetini bilin vallabiz sabah 6 da konuşuyoruz o saatte telefon boşta oluyo diye.. kimi zaman 5 te... normalde gözünü uykudan açamayan ben nası dinçleşiyorum uykum kaçıyo valla ben de şaşırıyorum.. aşk sen nelere kadirsiiiiiiiiin
kpss inşallah çok iyi geçer canım Allah yardımcın olsun, geçen yıl aynı stresi yaşamış biri olarak anlayabiliyorum seni.. gerçi biz kopya mevzusundan 2 kez sınava girdik öyle de bi kazığa maruz kaldık sizde inş. hiç bi sıkıntı olmaz, hayırlsıyla gelir geçer sınavın güzel de bi yerde çalşmaya başlamak nasip olur inş.
gittiğinde ne mutlu olcaksınz ama emin ol askerine senden çok daha iyi gelecekçooook güzel zaman geçirrsnz inşallah güzelcim...herşey gönlünzce olsun...
Bilmiyorum canım ama bu kadar aramamazlık yapmazdı merak ettim açıkcası.Birlik çavuşu mu ne olmus annesi dedi bana da.Gerçi 2 gündür onları da aramamış.Bugün arar diye düşünüyorum.Yoksa dayak var ona
yok cnım benim eşim sivas da şafakda plakalara geçtik ya ondan ığdırdayız yani...
evet canım çavuşluk verilck diyodu benm sevglm de. o zaman sorumluluk braz daha artacakmış galiba... kollarına bi kırmızı işaret daha koyacaklarmış ne işe yarıcak diyorum? hiçbişe yaramayacak laf olsun torba dolsun diyosorumluluk artacak diyodu.. düşünüyorum da sabah 6 akşam 6, çoğu zaman tek başına kulede nöbet tutuyo ne sıkıcı yaaaa insan düşünmekten kafayı yer sıkıntıdan patlar nası sabrediyolar dayanıyolar.. Allah hepsine bol bol sabır versin..
canım benim iyiyim öle yada böyle zaman geçiyo işte.. sen nasılsın? eşin yarın mı geliyodu?
arzucum sen bunu yazarken ben eşimi karşılama telaşı içindeydim..kusuruma bakma bi kaç gün nete giremedim..bilgisayarı köyde bırakmıştım..eşim geldi hayırlısıyla..Rabbim hepinizi sevdiceklerinize kavuştursun tez zamanda hayırlısıyla
kızlar nasılsınız görüşmeyeli ?
arzucum sen bunu yazarken ben eşimi karşılama telaşı içindeydim..kusuruma bakma bi kaç gün nete giremedim..bilgisayarı köyde bırakmıştım..eşim geldi hayırlısıyla..Rabbim hepinizi sevdiceklerinize kavuştursun tez zamanda hayırlısıyla
kızlar nasılsınız görüşmeyeli ?
slm herkese kızlar yine kimsecikler yok topikte olsun girmişken içimi döküym istedim biraz çok özledimmm çoooookkkkkkk.Artık gelseler yetmez mi ki bu kadar evimin erkeğini özledimhep birbirimize teselli veriyoruz hele şu ay bitsin bak ramazanda daha çabuk geçecek diyoruz ama sanki saniyeler bile ilerlemez oldu bazen avazım çıktığı kadar bağırasım geliyoo yeter artık bırakın aşkımı diye.Biz bitmeden şu askerlik bi bitseydi hayırlısı ile iyi olacaktı.offfffffffffff şafak 70 karaman a geldik bakalım hayırlısı.
aleyküm selam ben buralardayım canım evet şafağımız 70 çok şükür çoğu bitti azı kaldı.bende çok özledim çabuk geçermi 70 gün.bu ay görmeye gidicem inşallah.sen gidip görmüştün değilmi tekrar gidicekmisin?
slm herkese kızlar yine kimsecikler yok topikte olsun girmişken içimi döküym istedim biraz çok özledimmm çoooookkkkkkk.Artık gelseler yetmez mi ki bu kadar evimin erkeğini özledimhep birbirimize teselli veriyoruz hele şu ay bitsin bak ramazanda daha çabuk geçecek diyoruz ama sanki saniyeler bile ilerlemez oldu bazen avazım çıktığı kadar bağırasım geliyoo yeter artık bırakın aşkımı diye.Biz bitmeden şu askerlik bi bitseydi hayırlısı ile iyi olacaktı.offfffffffffff şafak 70 karaman a geldik bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?