339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

yok cnım benim eşim sivas da şafakda plakalara geçtik ya ondan ığdırdayız yani...

canım senin profil resmindeki o bebiş ayakkabılarını görünce burnuma nası bi mis bebek kokusu geliyo...Allah sevdiğin kişiden bağışlamış sana o güzel kokuyu, ne mutlu size... biz de inşallah o güzel günleri görürüz... ismi ne bebişinin buarada??? yerime öp onu ama yanakalrından öpme kıyamam ayaklarından ya da ellerinden öpp annesi:40::40::40: götürecek misin babasına bebeğini karar verdin mi buarada?

canım kimseye bişey olmamış gönlüünü ferah tut... yoğunluk vardır ya da bölüğe büyük komutanlar teftişe falan gelmiştir. o zamanlar baya bi karmaşa yoğunluk olyomuş ondan arayamamıştır muhtemelen... şafağımız 78 duygucum :nazar::nazar::nazar:

Bilmiyorum canım ama bu kadar aramamazlık yapmazdı merak ettim açıkcası.Birlik çavuşu mu ne olmus annesi dedi bana da.Gerçi 2 gündür onları da aramamış.Bugün arar diye düşünüyorum.Yoksa dayak var ona :41: :43: :1:

arzuzum ne güzel alabimiş telefonu... benm asker telefon kllanamıyo maalesef ama karakolda 1 tane cep tlfnu varmş santrale ait herkes ordan görüşüyomuş.. telefonu ne zaman boşta bulsa arıyo. o ümitle beklemek bile heyecan verici.. ama telefonu elinde olsa istedğm zaman ulaşabilsem msj atabilsem tadından yennmezdi tabikiii..:44::44: çoooook şanslısınız kıymetini bilin valla:34: biz sabah 6 da konuşuyoruz o saatte telefon boşta oluyo diye.. kimi zaman 5 te... normalde gözünü uykudan açamayan ben nası dinçleşiyorum uykum kaçıyo valla ben de şaşırıyorum.. aşk sen nelere kadirsiiiiiiiiin :69::69:
kpss inşallah çok iyi geçer canım Allah yardımcın olsun, geçen yıl aynı stresi yaşamış biri olarak anlayabiliyorum seni.. gerçi biz kopya mevzusundan 2 kez sınava girdik öyle de bi kazığa maruz kaldık sizde inş. hiç bi sıkıntı olmaz, hayırlsıyla gelir geçer sınavın güzel de bi yerde çalşmaya başlamak nasip olur inş.:34::34:
gittiğinde ne mutlu olcaksınz ama emin ol askerine senden çok daha iyi gelecek:1: çooook güzel zaman geçirrsnz inşallah güzelcim...herşey gönlünzce olsun...

elifim ne güzel dilekler bunlar böyle yerim senii:38: insana normal zamanda ne kdr basit gelen telefonla konuşmak bile böyle değerli oluyo işte. ztn insan herşeyin kıymetini de kaybedince anlıyo dimi? ahh bi görsemde koklasam elifim başka bişey istemiyorum valla. çok özledim çok geçmiyo günler ama bi yandanda geriye dönüp baktığımda kaç ay geçmiş diyorum.geçen günlerden dah az kaldı diye avutuyorum kendimi :59: seninde nasıl dinçleştiğini tahmin edebiliyorum dediğini gibi aşk nelere kadir:61: son olarak kpss içinde hayırlısı olsun diyorum elifim ama kızıyorum ona kpss olmasaydı bu hafta gidicektim çünkü:19:

Bilmiyorum canım ama bu kadar aramamazlık yapmazdı merak ettim açıkcası.Birlik çavuşu mu ne olmus annesi dedi bana da.Gerçi 2 gündür onları da aramamış.Bugün arar diye düşünüyorum.Yoksa dayak var ona :41: :43: :1:

evet canım çavuşluk verilck diyodu benm sevglm de. o zaman sorumluluk braz daha artacakmış galiba... kollarına bi kırmızı işaret daha koyacaklarmış ne işe yarıcak diyorum? hiçbişe yaramayacak laf olsun torba dolsun diyo:60::60: sorumluluk artacak diyodu.. düşünüyorum da sabah 6 akşam 6, çoğu zaman tek başına kulede nöbet tutuyo ne sıkıcı yaaaa insan düşünmekten kafayı yer sıkıntıdan patlar :43::43: nası sabrediyolar dayanıyolar.. Allah hepsine bol bol sabır versin..

evet canım çavuşluk verilck diyodu benm sevglm de. o zaman sorumluluk braz daha artacakmış galiba... kollarına bi kırmızı işaret daha koyacaklarmış ne işe yarıcak diyorum? hiçbişe yaramayacak laf olsun torba dolsun diyo:60::60: sorumluluk artacak diyodu.. düşünüyorum da sabah 6 akşam 6, çoğu zaman tek başına kulede nöbet tutuyo ne sıkıcı yaaaa insan düşünmekten kafayı yer sıkıntıdan patlar :43::43: nası sabrediyolar dayanıyolar.. Allah hepsine bol bol sabır versin..

Evet canım gerçekten çok zormuş.Bir de uzun dönem yapanları düşünmek lazım.Benim askerim de buradan hiç çıkamayacakmışım gibi hissediyorum diyor.Nasıl bir yerse psikoloji felan kalmıyor.Allah hepsine yardım etsin.Biri gidiyor biri geliyor işte.Erkeklerinde tek yaptığı bu var aslında :)

Uzun zamandır yazamıyordum ama yazılanları takip ediyordum. Neredeyse hepimiz yarıladık. Gerçekten zor günler yaşadık. askerimiz sesi iyi geliyorsa biz de iyi olduk ama bir de kötü geldiyse nefes alamıyormuşuz gibi geldi bizlere. Çünkü eli kolu bağlı hiç bir şey yapmadan çaresizce beklemek bir çıkmazın içinde bulunmak hepimize zor geldi. Yeni yerlerine ulşatılar görevlerini aldılar. Alıştık diyorlar ama öyle bir yere nasıl alışılır ki... Sürekli emir altındalar gereksiz saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar. Neredeyse saat başı sayılıyorlar. ( nereye kaçacaklar sa :)
Sevdiklerinin hasretlerinin üzerine bir de yaşadıkları saçmalıklar çoğu kez psikolojilerini bozdu ve genellikle bizlere patladılar. Kavgalarımız oldu ama normalde olduğu gibi sonrasında istssekte ulaşamadık onlara duyamadık seslerini hep çaresizdik. Bir dakika seslerini duyabilmek için telefonu yanımızdan ayırmadık heryerde onunlaydık. Hala da öyleyiz. Askerlik yapmak da asker yolu beklemek de gerçekten zor arkadaşlar. Beklemek daha da mı zor bilmiyorum. Onlar bizim bulunduğumuz ortamı biliyorlar en azından kimler birlikteyiz neler yapıyoruz. Ama bizim onların ortamıyla ilgili tek bir fikrimiz yok. Kimlerle birlikteler kaç çeşit insan var orda hırlısı hırsızı tinercisi türlü türlü... Neler yapmak zorunda kalıyorlar bilmiyoruz... Sadece onların bize anlattıkları kadar bilgimiz . belki de üzülmeyelim diye bir çok şeyi paylaşmıyorlar ama biz kendimize engel olabiliyormuyuz tek bir saniyemizin onları düşünmeden geçtiğini sanmıyorum . ne yapıyor ne yiyor ne içiyor kimlerle muhattap oluyor uyuya biliyor mu..... zor kızlar çok zor. Allah hepsini korusun onlara da bize de sabır versin . sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Günler su gibi akıp geçsin hepimize...

Bu uzaklıklar yetmiyor bizi ayırmaya bilesin...
Bu kilometreler,bu hasretler, bu hava, inan...
Bazen bir yumrukta yıkacak kadar güçlü,
Bazen bir serçe kadar güçsüzsem, bir nedeni vardır...
Hangi zorluğu yenmemiş insanoğlu.
Hele taşıyorsa içinde bu insanca sevgiyi.
Güzel günler zorlu duraklardan geçer sevdiğim.
Damla damla birikiyor insan.
Damla damla sevgili...
Bir gün akıp gideceğiz hayata...
Duvarlar yıkılacak, açılacak bütün kapılar bilesin.
Benim yüreğim sensin şimdi, seni vurur durur..:69:

canım benim iyiyim öle yada böyle zaman geçiyo işte.. sen nasılsın? eşin yarın mı geliyodu?

arzucum sen bunu yazarken ben eşimi karşılama telaşı içindeydim..kusuruma bakma bi kaç gün nete giremedim..bilgisayarı köyde bırakmıştım..eşim geldi hayırlısıyla..Rabbim hepinizi sevdiceklerinize kavuştursun tez zamanda hayırlısıyla :nazar:
kızlar nasılsınız görüşmeyeli ?

arzucum sen bunu yazarken ben eşimi karşılama telaşı içindeydim..kusuruma bakma bi kaç gün nete giremedim..bilgisayarı köyde bırakmıştım..eşim geldi hayırlısıyla..Rabbim hepinizi sevdiceklerinize kavuştursun tez zamanda hayırlısıyla :nazar:

iyiyiz canım sen nasılsın zamanı geçirmeye kalan günlerimizi bitirmeye çalışıyoruz kaldı 72 günümüz :nazar: Allah seni de tez zamanda kavuştursun inşallah.Eve gelince süper oluyo benim eşimde 1 gece kalabildi ama giderken insan biraz garip oluyo sonra bitecek bitecek diye tekrar hırslanıyosun :)

günaydınlar herkese.bende tatil yaptım geldim şafağımız 72.bende bu ay ziyarete gitmeyi düşünüyorum sevdiğimi eğer ayarlayabilirsek.çok özledim çokkk.

kızlaaaaaaaar çok mutlandım... aşkım yarın çarşıya çıkabiliyo nihayet :40::40: ahhh ahhhh bi kamera için bile nasıl sevinir olduk... çok mutluyuuum inşallah bi aksilik çıkmaz.. :69:

ayy canım benim kusuru olur mu öyle şeyin? çok sevindim senin adına ipeğim benimde mehtap 8:nazar: inşallah 8 gün sonra bende senin yaşadığın duyguları yaşıyo olucam :7: nasıldı canım eşinin keyfi i sorun yoktur umarım dicemde zaten olsa bile birbirinizi gördükten sonra sorun falan kalmaz:1::48:

slm herkese kızlar yine kimsecikler yok topikte olsun girmişken içimi döküym istedim biraz çok özledimmm çoooookkkkkkk.Artık gelseler yetmez mi ki bu kadar evimin erkeğini özledim :43: hep birbirimize teselli veriyoruz hele şu ay bitsin bak ramazanda daha çabuk geçecek diyoruz ama sanki saniyeler bile ilerlemez oldu bazen avazım çıktığı kadar bağırasım geliyoo yeter artık bırakın aşkımı diye.Biz bitmeden şu askerlik bi bitseydi hayırlısı ile iyi olacaktı.offfffffffffff şafak 70 karaman a geldik bakalım hayırlısı.

slm herkese kızlar yine kimsecikler yok topikte olsun girmişken içimi döküym istedim biraz çok özledimmm çoooookkkkkkk.Artık gelseler yetmez mi ki bu kadar evimin erkeğini özledim :43: hep birbirimize teselli veriyoruz hele şu ay bitsin bak ramazanda daha çabuk geçecek diyoruz ama sanki saniyeler bile ilerlemez oldu bazen avazım çıktığı kadar bağırasım geliyoo yeter artık bırakın aşkımı diye.Biz bitmeden şu askerlik bi bitseydi hayırlısı ile iyi olacaktı.offfffffffffff şafak 70 karaman a geldik bakalım hayırlısı.

aleyküm selam ben buralardayım canım evet şafağımız 70 çok şükür çoğu bitti azı kaldı.bende çok özledim çabuk geçermi 70 gün.bu ay görmeye gidicem inşallah.sen gidip görmüştün değilmi tekrar gidicekmisin?

aleyküm selam ben buralardayım canım evet şafağımız 70 çok şükür çoğu bitti azı kaldı.bende çok özledim çabuk geçermi 70 gün.bu ay görmeye gidicem inşallah.sen gidip görmüştün değilmi tekrar gidicekmisin?

günaydın canım inşallah çabuk geçer.ben usta birliğinde 2 kere gittim gidip görmek iyi oluyo sende git biran önce. belki ay sonuna son kez bidaha giderim sonrada eşim gelir artık.

docalancım bende aynı durumdayım ya hiç sorma. sanki günler azaldıkça geçmemeye başladı. bazen aşkımla düşünüyoruz bu hafta evci gidicem. sonra bide agustos ortasında evci çıkarmaya gidersek sonrada çok az bi zaman kalmış olucak diye. böyle düşününce seviniyorum ama bazende öyle bi umutsuzuk kaplıyoki içimi hiç sormayın.off off bi bitseydi şu askerlik. Allahtan mehtap 6:62::38: şafak 70 bugünde 7 lerinde son günü hadi bakalım sıkalım dişimizi birazcık daha:59:

selamlar kızlaaaar... nasılsınız??? şafaklarımız baya azalmaya başladı sanki... artık çoğu gitti azı kaldı... 341. dönemlerin gelmesine baktım da 25 gün kalmış .. sizin şafaklar 69 bizimkiler 74 :nazar: 70ler daha mı hızlı geçiyo sanki yoksa alışıyo muyum ... bizim de askerlik dönüşü planlar biraz daha netleşiyo bu aralar ailemle görüştüm şubatta ailelermz tanışacak inşallah... düşünmesi bile heyecanlandırıyo beniiiiii hayırlısıyla bitse askerlik ve sıra gelse başka güzellikleri yaşamaya... ya sabır... seviyorum siziiiiiiii...

Back