- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.621
arzuuuucan iyiyim nasıl olayım... bolbol uyuyorum zaman çabuk geçsin diye.. ama ailemin yanında olmak daha iyi kafam daha çk dağılıyosen de gidememişsin planladıın günde. olsun canım daha 65 gün var gidersin gitseydin şimdiye o güzel günler bitmiş olcaktı. bak daha başlamadı bile hiç sıkma canını gidip göreceksin hayırlısıyla sevdiceğini... bizim de şafak 69 50 lere az kaldı bitiriyoruz yaaa hayatımızdan bi engeli de çıkarmış olcaz inş. sınavın nasıl geçti buarada canım??? inş. iyi geçmştir...
aynen canım bende senin gibi düşünüp kendimi avutuyorum. bide şafağımızdan düşüyo diye düşünüyorumşafak 62 bizimde. 50 kere geldik valla dediğin gibi. ah bi hayırlısıyla gelselerdi elifim. her gün diken üstündeyim haberleri izlerken. sınav fena değildi canım. sonucun hakkında en ufak bi fikrim yok bende merakla bekliyorum valla
canımmm inşallah güzel bi sonuç alırsın... şafaklarımız azalıyobiteceği günü düşününce nası bi heyecan kaplıyo içimi anlatamam... şu güzel yaz günleri sevdiceklermizden ayrı tatsız geçiyo ama sağlıkları yerinde olduğunu , geçici bi ayrılık yaşadığımızı bilmek bile çok büyük bi şükür sebebi... şafak 67
Kizlar nbr nasilsiniz bayadir giremiyorum topige umarim herkes iyidir.artik gunler azaldikca sanki hic gecmiyo gibi geliyor sikintili yani bayaa.Allahim bittigi gunu bir an once gostersin hepimize.kendinize iyi bakin
Kizlar nbr nasilsiniz bayadir giremiyorum topige umarim herkes iyidir.artik gunler azaldikca sanki hic gecmiyo gibi geliyor sikintili yani bayaa.Allahim bittigi gunu bir an once gostersin hepimize.kendinize iyi bakin
docalan selam canım iyi olmaya çalışıyoruz valla ama artık dayanamıyorum çok özledim çokumarım sizde iyisinizdir. ah şu askerlik bi bitsin aşkımın yanında 1 dk bile ayrılmıcam
docalancım iyiyiiz yaşıyoruz ölmedik işteşaafak sıkıştırıyor artk bitse de kavuşsak... çoooooooooook özledik çoooooook
ahh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh bu askerlik ve ayrılıkkkkkkkkkk
evliyken veee birde yeni bebeğin olmuşsa asker beklemekkkk çokkkkkkkkkkkkk zormuş yaa bunu çoook iyi anladım..
bir aydır nerdeyse o şafak beni sıkıştırmakla kalmadı kalp krizine yol açıyodu...
çokkkk özledim kocamı evimin direğini ben yaaaa..kızımı büyütüyorum ama eşim yanımda yok of ya offfffffffffff
kızımı büyütütrkn zaman çabuk geçiyo ama eşimi düşününce çok kötü oluyorum yaaa yavrum 1buçuk aylık oldu bile maşallah ama babsı göremiyo kader işte ne diceksin bir yandanda haberleri duyunca sabret diyorum ama işte yüreğe söz geçmiyooo
Rabbim bütün askerlerimizi korusun yaa çook zor bir durum Allah'ım hepsi sana emanet sen askerlerimizi sevdiklerine kavuştur sağ salim Yarabbim inşallah. AMİNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?