- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 36
- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.561
Benden de selam kızlar.
Herkes iyidir umarım.Bende iyi sayılırım.79 günümüz kaldı şuracıkta
Elifcigim bizim askerlerimizin tam olarak ne zaman bitiyor askerliği?Ben 21 Eylül diyorum askerim 23 Eylül diyor.Sen söyle hangisi dogru?
Hepinizi öpüyorum kızlar.Kendinize iyi bakın
slm kızlar naber???
ben kızımla yuvarlanıp gidiyorum canımı herşeyim hayatımın aşkını çooookkkk özledim ki oda bizi çook özlemiş dün dedi(
ama ben niyetine girdim valla alacam kızımı Allah nasip ederde de bişey çıkmazsa eşimin yanına gidicem evci çıkarayım bir iki gün kalır dönerim onada değişiklik olur sizce nasıl iyimi kızlar tabi bu onu duyunca dahada bi heveslendi her gün soruyo gelicenmi diye sen gelip gittikten sonra zaman biraz daha çabuk geçer inşallah diyooo ahh diyo biraz daha yakın olsaydım her hafta sonu gelirdin diyokiii giderdim acemiliği ankarada yaptı orda olsaydı giderdim valla evci çıkarmaya hep ama malesef işte çok uzaklarda sevdiceğim((
neyse yaaa azalıyooo bugünn şafak 77.................
yalavo'ya slm olsun.......
canım benim teşekkür ederim... kendi hislerine ayna olan birileri rahatlatıyo ciddenbiz böyle dert yanıyoruz.. bi de uzun dönemleri düşününce. onlara daha farklı muamele varmış maalesef.. bi dengesizlik haksızlık olduğu ortada. askerlik milli duyguların kamçılandığı bi yer olmalı, hep öyle sanıyodum. ama görüyırum ki askere gidenlere öyle bi illallah dedirtiyolar ki... bu düzen değişmez değişmeye de bu düzenin içindeki tüm askerlere Allah yardımcı olur inş.
sağlıcakla kal tatlımşafak 79 bugünü saymazsam yehuuuuu
Kesinlikle canım herkes aynı sıkıntıyı çekiyor umarım kazasız belasız atlatırlar şu askerliği
Bu arada yine mektup yazdım ama bu defa adresi alamadım zaten ona da sormak istemiyorum sürpriz olsun diye ama bulamıyorum adresi
kızlarım selamlarr hepinize,
şafak 74yarıladık askerliği... elifim bende aynı şekilde valla garip garip hareketler yapıyorumm aşkım aşkım diye kendi kendime konuşuyorum biri görse deli der valla cicicim bencede gitmelisin hem eşine hem sana moal olur babasıda bebişini görmüş olur tabi bu güzel haberlerin yanı sıra moralimde biraz bozuk çünkü karakolda bazılaının atışması sebebiyle bütün cep telefonları toplanmış. tam rahat rahat konuşucaz mesajlaıcaz derken komutan toplamış telefonları. umarım en kısa zamanda bi çözüm bulunur. hepinizi çok öpüyorum kızlarr.. bütün askerlerimiz Allaha emanet olsunlar
canım mektup göndermeyi ben de çok istedim ama sevgilim dedi ki burda okuyolar mektupları. bu dengesiz insanların senin yazdığın şeyleri okumalarını istemiyorum.
bunların yüzünden duygularımı gönderemiyorum bile aşkım.a özlemimi içime attığım gibi mektuplarımı da saklıyorum...dönüşte hepsini okuyacak artık mektuba boğacağım onuadresi internetten bulabilirsin ama sanırım...
kızlarr günaydın...
Ankarada patlama olmuşaskeri servisin geçişi sırasında meydana gelmiş Çok şükür kimseye bişey olmamış
benim sevdiceğim de Ankara da Allah hepsini korusun..
73 gün kaldı hayırlısıyla gelseler bitse biran önce...
Benim nişanlım da ığdır da askerlik yapıyor hangi alay da acaba belki aynı yerdedirler.
arzucaaaan nasılsın kuzum?? gitmiyo musun artık seeeeeeeeeen
telefonlarını geri verirler inş. canım zaten bi kez göz yumdularsa gerisi gelir onun sadece daha dikkatli olmaları için yapmşlardır öyle bişeyisıkma canını sen. tlfnunu alana kadar ankesörlden görüşürüsnüz...
kızlarr günaydın...
Ankarada patlama olmuşaskeri servisin geçişi sırasında meydana gelmiş Çok şükür kimseye bişey olmamış
Ay canım okuyunca korktum birden.Benim sevgilimde cumartesiden beri aramadı.Çok merak ettim.Off yaa her gün 2-3 kere arardı.Telefonu vardı mesaj atardı ama telini bile hiç açmadı.Endişelenmeye başladım ben(
slm kızlar nasılsınız?
hazır kızımı uyutmuşken yarım yamalak gireyimde bi şafak attırayım dedim.....
şafak 76..............
ığdır'a slm olsun :)))
Ay canım okuyunca korktum birden.Benim sevgilimde cumartesiden beri aramadı.Çok merak ettim.Off yaa her gün 2-3 kere arardı.Telefonu vardı mesaj atardı ama telini bile hiç açmadı.Endişelenmeye başladım ben(
kızlarr günaydın...
kızlarr selam herkese,
elifim dediğin gibi oldu tlfnu geri vermişler mutluyummehtap 9 bu arada bu hafta kpss yi atlatiim hemen gidicem aşkımın yanına
sandym bende izledim çok korkutum gerçi bnm askerim ankarada deil ama insan çok etkileniyo helede asker yolu beklerken Allahım korusun hepsini. duygucum sende canını sıkma yoğunluktan arayamamıştır. emin ol oda senin sesini duymak için sabırsızlanıyodur
şafak 73
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?