339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

Benden de selam kızlar.
Herkes iyidir umarım.Bende iyi sayılırım.79 günümüz kaldı şuracıkta
Elifcigim bizim askerlerimizin tam olarak ne zaman bitiyor askerliği?Ben 21 Eylül diyorum askerim 23 Eylül diyor.Sen söyle hangisi dogru?
Hepinizi öpüyorum kızlar.Kendinize iyi bakın

canım merabalar... ben saydım aşkım da saydı 22 eylül diye hesapladık ama... biz de arayı bulmuşuz bana 80ler çok yavaş geçti yaaa 70lerden daha yüksek performans bekliyorum daha hızlı geçsin nütfennn... gücüm tükeniyo gibi hissediyırum bazen.. mario oyunu vardı ya onun gibi bütün canlarım gidiyo sanki kafamı mantara çarpıyorum yeniden güç topluyorum

canııım inşallah gidebilirsin... babası bebişini görse nası bi güç toplar. tabi mutlaka daha çok özler ayrılınca ama o anlar herşeye değer....

kızlarım selamlarr hepinize,
şafak 74 yarıladık askerliği... elifim bende aynı şekilde valla garip garip hareketler yapıyorumm aşkım aşkım diye kendi kendime konuşuyorum biri görse deli der valla cicicim bencede gitmelisin hem eşine hem sana moal olur babasıda bebişini görmüş olur tabi bu güzel haberlerin yanı sıra moralimde biraz bozuk çünkü karakolda bazılaının atışması sebebiyle bütün cep telefonları toplanmış. tam rahat rahat konuşucaz mesajlaıcaz derken komutan toplamış telefonları. umarım en kısa zamanda bi çözüm bulunur. hepinizi çok öpüyorum kızlarr.. bütün askerlerimiz Allaha emanet olsunlar

Kesinlikle canım herkes aynı sıkıntıyı çekiyor umarım kazasız belasız atlatırlar şu askerliği
Bu arada yine mektup yazdım ama bu defa adresi alamadım zaten ona da sormak istemiyorum sürpriz olsun diye ama bulamıyorum adresi

canım mektup göndermeyi ben de çok istedim ama sevgilim dedi ki burda okuyolar mektupları. bu dengesiz insanların senin yazdığın şeyleri okumalarını istemiyorum.
bunların yüzünden duygularımı gönderemiyorum bile aşkım.a özlemimi içime attığım gibi mektuplarımı da saklıyorum...dönüşte hepsini okuyacak artık mektuba boğacağım onu adresi internetten bulabilirsin ama sanırım...

arzucaaaan nasılsın kuzum?? gitmiyo musun artık seeeeeeeeeen
telefonlarını geri verirler inş. canım zaten bi kez göz yumdularsa gerisi gelir onun sadece daha dikkatli olmaları için yapmşlardır öyle bişeyi sıkma canını sen. tlfnunu alana kadar ankesörlden görüşürüsnüz...

Komutanları şöyle bi kontrol ediyormuş güvenlik amaçlı ama haklı yine de
Ben dayanamıyorum şu lanet adresi de bi bulabilsem :26:
Nette bulamadım canım acaba direk kozan ilçe jandarma komutanlığı desem eline ulaşır mı? :26:

kızlarr günaydın...
Ankarada patlama olmuş askeri servisin geçişi sırasında meydana gelmiş Çok şükür kimseye bişey olmamış
benim sevdiceğim de Ankara da Allah hepsini korusun..
73 gün kaldı hayırlısıyla gelseler bitse biran önce...

Ay canım okuyunca korktum birden.Benim sevgilimde cumartesiden beri aramadı.Çok merak ettim.Off yaa her gün 2-3 kere arardı.Telefonu vardı mesaj atardı ama telini bile hiç açmadı.Endişelenmeye başladım ben (

slm kızlar nasılsınız?
hazır kızımı uyutmuşken yarım yamalak gireyimde bi şafak attırayım dedim.....

şafak 76..............

ığdır'a slm olsun :)))

evettt kızlar herkese günaydın bugün şırnaktayız şafağımız 73 :)) yarın batman doğudayız bu aralar sıkalım dişimizi az kaldı

Ay canım okuyunca korktum birden.Benim sevgilimde cumartesiden beri aramadı.Çok merak ettim.Off yaa her gün 2-3 kere arardı.Telefonu vardı mesaj atardı ama telini bile hiç açmadı.Endişelenmeye başladım ben (

kızlarr selam herkese,
elifim dediğin gibi oldu tlfnu geri vermişler mutluyum mehtap 9 bu arada bu hafta kpss yi atlatiim hemen gidicem aşkımın yanına
sandym bende izledim çok korkutum gerçi bnm askerim ankarada deil ama insan çok etkileniyo helede asker yolu beklerken Allahım korusun hepsini. duygucum sende canını sıkma yoğunluktan arayamamıştır. emin ol oda senin sesini duymak için sabırsızlanıyodur
şafak 73

bu haber benimde tadımı kaçırdı biraz canım, ama hiç bir askerimize bişi olmaması mutlu etti tabi..
fırsat bulamamıştır canım yakalanmamak için telefonunu her daim çıkaramıyordur sıkı bir dönemdir belki ilk fırsatta arar eminim...

canım çok geçmiş olsun Allah korusun hepsini kazalardan belalardan... 60 lara inmeye çok az kalmışş canıııım ne güzel şafağınız ohhh maşallah

arzuzum ne güzel alabimiş telefonu... benm asker telefon kllanamıyo maalesef ama karakolda 1 tane cep tlfnu varmş santrale ait herkes ordan görüşüyomuş.. telefonu ne zaman boşta bulsa arıyo. o ümitle beklemek bile heyecan verici.. ama telefonu elinde olsa istedğm zaman ulaşabilsem msj atabilsem tadından yennmezdi tabikiii..:44::44: çoooook şanslısınız kıymetini bilin valla biz sabah 6 da konuşuyoruz o saatte telefon boşta oluyo diye.. kimi zaman 5 te... normalde gözünü uykudan açamayan ben nası dinçleşiyorum uykum kaçıyo valla ben de şaşırıyorum.. aşk sen nelere kadirsiiiiiiiiin
kpss inşallah çok iyi geçer canım Allah yardımcın olsun, geçen yıl aynı stresi yaşamış biri olarak anlayabiliyorum seni.. gerçi biz kopya mevzusundan 2 kez sınava girdik öyle de bi kazığa maruz kaldık sizde inş. hiç bi sıkıntı olmaz, hayırlsıyla gelir geçer sınavın güzel de bi yerde çalşmaya başlamak nasip olur inş.
gittiğinde ne mutlu olcaksınz ama emin ol askerine senden çok daha iyi gelecek çooook güzel zaman geçirrsnz inşallah güzelcim...herşey gönlünzce olsun...

canım kimseye bişey olmamış gönlüünü ferah tut... yoğunluk vardır ya da bölüğe büyük komutanlar teftişe falan gelmiştir. o zamanlar baya bi karmaşa yoğunluk olyomuş ondan arayamamıştır muhtemelen... şafağımız 78 duygucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…