- 11 Ağustos 2009
- 1.392
- 32
- 683
- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.641
off elif yaa valla yazdığına güldüm aynen canım oynatmaya az kaldı doktorum nerdeama biz demin tlfnu kötü kapattık. çok içime oturdu ama kızdım. şehirlerin eni çok etkilediğini söyledim oda sinirlendi söylemekle hata ettim belki ama oda sert tepki verdi sonra enim bozulduğumu anlayınca her zaman konuştuğu gibi konuştu ama ben birden normale dönemedim. nese ben yatıoyurm dedi normalde 5 dk daha diye ısrar ederim bu sefer tmm dedim kapattım teli. offf offf
canım çok geçiş olsun...her ağrı kötüdür de diş ağrısı da bi başka fenakızlarrr selam nasılsınız ?
ben pek iyi değilim bu ara dişimde problem oldu kanal tedavisi yapılıyor 1 haftadır dişçideyim daha bitmedi bile...
kaç gündür bişide yiyemiyorum açımmm yoğurt ve su başka bişi yok...
bakıyorum herkes özlemden bir hallerde... bende çok özledim çok isterdim sevgilim yanımda olsun bu güzel havalarda çıkalım denize gidelim gezelim ama olmuyor malesef kabullendim durumu yapacak bişi yok...
az kaldı bekliyorum bitecek ve gelecek inşallah...! sabır sabır ...
şafak 59..
kızlarrr selam nasılsınız ?
ben pek iyi değilim bu ara dişimde problem oldu kanal tedavisi yapılıyor 1 haftadır dişçideyim daha bitmedi bile...
bakıyorum herkes özlemden bir hallerde... bende çok özledim çok isterdim sevgilim yanımda olsun bu güzel havalarda çıkalım denize gidelim gezelim ama olmuyor malesef kabullendim durumu yapacak bişi yok...
şafak 59..
şafak 59..
şafak 59..
canım çok geçiş olsun...her ağrı kötüdür de diş ağrısı da bi başka fenainşallah en yakın zamanda gçeer sıkıntın bol bol katılar yersin
geçmiş olsun canım...
ayy cabım beterdir o diş ağrısı. çok geçmiş olsunşafak 59
canım çok geçmiş olsun
cicicim selam canım, ya ne çektiğimi bi ben bilirim bi Allah seni hiç düşünemiyorum güzel bebeişinle eminim daha zordur. ama olsun en azından kızınla vakit geçiriyosun hem o babasından bi parça.. kıyamam ben sana ciciimm. Allah hepsini korusun. biraz daha sabır...
kızlar nasılsınız??? ben 2 gündür pek iyi değilim ya... günde 1 kez ancak konuşabiliyoruz 2 gündür falan... sesini duymak istiyorum çok mu yao bile binbir sıkıntıyla..koca karakola vermişler bi tane cep telefonu o da santralin tlfnu yani... ne akılsızlar yaaa o telefonu 2-3 tane koymayı niye akıl edemiyolar. bu askerlerin sevdikleriyle konuşabilmekten başka moral bulduğu bişey mi var .... çarşı izinleri de 3-4 haftada bir... neden böyle yaa çok mu şanssısız ne bi yandan da diyorum sağlığı sıhhati yerinde ama, insan ruhum y,ne de ama neden böyle diyo.. bu kadar özlemişken bu kadar zorluk da üstüne reva mı diyo... Allah ım geçsin şu günşer artık...çok özledim çok...beni arıyo fırsat buldukça ama biliyorum kimbilir ne kadar sıra bekliyo biraz uzatsak konuşmayı belki canını sıkıyolar ... hiç belli etmiyorum ona buna da şükür sesini 1 kez duysam yeter diyorum ama bi de içime sorun... 2 gecedir uyku girmiyo gözüme..dualarınızı eksik etmeyin kızlar...
kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim iyi ki varsınız 339 yarenleri...
bu arada benim sevdicek evci iznine çıkabiliyor artık ama ben gitmicem yanına annesi gidecek orada kalacaklar..
bu zamana kadar gitmek istedim gel demedi bana görürsem ayrılamam çok üzülürüm filan yaptı şimdi de ben gitmiyorum100 gün geçti 58 günde geçer diye düşünüyorum...
sıkma canını elifçim.bize çok fazla konuşamıyoruz kantinde olduğu için geç kapatıyor telefona pek gelemiyor.ama az kaldı dayanmak zorundayız iyi olsunlar gerisi önemli değil gelince bugünlerin acısını çıkarırız inşallah hepimiz için herşey çok iyi olur hep sevdiklerimizle beraber oluruz.kafana takmamaya çalış canım yoksa zaman hiç geçmez ve sağlığından olma
Kızlar nbr nasılsınız 341 ler gelsede artık askerlerimizin geleceğini hissetsek yaaa bu sıcaklarda bunaldım valla şafağımız 57 ye düştü bugünleride gördük şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?