• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

aynen safim bende ümidi kestim:43:aramadı hissiz papağanım yaa:43:

uf yumim ya..keske arasalarda bızde rahatlasak seslerını duyup :43: artık yarına kaldı bu gıdısle napalım..:43:

benim aşkitom da aramadı beni..:43:
gündüz 1 gibi babasıyla konuşmak için evlerini aramış.
babası da evde yokmuş.kartım bitiyo fazla konuşamicam demiş.
kızımızı sormuş, kızımız da hamster:69:
çok özledi galiba minik çitlembikini, arasaydı büyüdü babası seni özledi dicektim:31:
neyse inşallah yarına hayırlısı olsun, yatsın uyusun bebeğim:70:

kızlar eğitimim vardı aşkım evi armış annemle konşmuş 9bucuk gibi evde olurum demştim yetişemedm yaaa :43: gerçi bugun konuştum ama sesini duyup iigcler demek istıodumm ama diyemedm dahada arayamam anne denize söle demiş sabah ararım demiş cok soguk pijamayla çıkıorum üşüorum demiş :43:

hayır bide ben acaip paranoyalar üretmeye başladım aha aklımdan geçen saçmalık ötesi bir diyalog:
arkadaşı:-Abi arasana sözlünü,kız merak etmiştir.
-Yaa bırak tertip yaa şurda 3 gündür kafa dinliyoruz,bu soğukta kim çıkıp arıcak:53:
SANIRIM DELİRİYORUZZZ:60::60:

Yumi alemsin yaa:))Ama haklısın aslında insan saçmada olsa kafasında birsürü şey kurabiliyor;)

işte kızımız:nazar::69:

15686348052854098161030.jpg

kızlar eğitimim vardı aşkım evi armış annemle konşmuş 9bucuk gibi evde olurum demştim yetişemedm yaaa :43: gerçi bugun konuştum ama sesini duyup iigcler demek istıodumm ama diyemedm dahada arayamam anne denize söle demiş sabah ararım demiş cok soguk pijamayla çıkıorum üşüorum demiş :43:

Nişanlımda bugün aradığında burası çok soğuk dedi.Soğuğada hiç dayanamaz aşkım benim:43:

anammm bunlar 11de yatıyorlarsa niye aramıyorlar bizi bak benimde kafam attı simdi :P heryerde böylemiymiş bu yatma saati??

Oceanım kızınız pamuk gibi çok şekerrrrrr :69:

sağol teyzesi, bana arkadaş aldı işte, ben yokken oyalanırsın dedi..
ama gittiği ilk gün eve gelip de görünce, ağlamaktan bayılacaktım:5:

selamm kızlaarr nasılsınızz askerlerden haber var mı bakalım

ınsallah canımm benımkıde kırklarelınde kalır yaa ..pekı sulusunde bransı ne yazıoo du?benımkınde muhabere yazıoo du .netten edındıgım bılgıye goree muharebelerın dagıtımı olmuomus aynı yerde kalıolarmıs..

benimkini branşı bakımeri canım

şimdi aradı sevdiğim birtanem karnı çok açmış yemekler çok azmış:( kıyamam ben ona :( neyse yine de rahat komutanları bunları toplamış bi sıkıntınız isteğiniz arzunuz var mı demiş psikolojik olarak bi sıkıntı yaşayan var mı demiş ne iyi bi komutan:90:

benimkini branşı bakımeri canım

şimdi aradı sevdiğim birtanem karnı çok açmış yemekler çok azmış:( kıyamam ben ona :( neyse yine de rahat komutanları bunları toplamış bi sıkıntınız isteğiniz arzunuz var mı demiş psikolojik olarak bi sıkıntı yaşayan var mı demiş ne iyi bi komutan:90:

bu saatte arayabildimi maşallah:nazar:benimki bugün öğlen 1 gibi aradı 1-2 dk.konuştuk bidahada aramadı:43:

Back