Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt cnm bide bikaç arkadasınkini daha görmüştüm ondan öyle söyledmminş hep böle gder sizinkiler bzmklerde daha fazla arıyabilir.
yaa kızlar ben birde birşey danışıcam size simdi benim sewgilimin yemin törenine gitmek istiyorum bana 1 bucuk saat uzaklıkta zaten yani sabah gidip akşam gelebilirimm ama gidersem onun ailesiyle gidicem tek gitmeme izin vermiyor benimki ama ailesiyle de cok fazla samimiyetim yok sadece birkez görmüştüm tanışma amaçlı simdi size söyle sorayim sizce gitsem onlarla ailesi hakkımda ne düşünür?
amın kuzucum ıns bole dewam eder ya ..emın ol senın askerınde gun gectıkce ortamı ogrendıkcee hersey daha yoluna gırecekk emınım daha sık kkonusamasanızda aradıgında daha afzla konusma ımkanı bulursunuz![]()
mutlu olurlar cnm sayıyo sevıyo gıdıyorsun daha ne
bende öyle düşünmelerini istiyorum ama ne bileyim cok da tanımıyorum aslında askımın anlattıgına göre tanıyorum da hani bazı insanlar eski kafalı olur aman kıza bak yuzsuz gibi gelmiş falan derler ondan tırsıyorum azcıkk tatlımm
oooohh masallah kız kıskandım bak sımdı :))))evet ınternet cafelerı warmıs 9a kadr acık oluomus yemkten sonra fırdı bı 10 dkka konustukk cıktıı ..sankı ewde gıbı ya bıde dıokıı nese bıtnm cay ıcıorum bende bnm dızı baslar brzdan dıoo rahatlıga bakk ya wala acayıpp rahatama tekrr arıcam dedı yatmadan ama aramadı
![]()
merhaba 337.nin güzelleri335. dönem topiğinden geldim. selam olsun:80::80:
hepinize öncelikle büyük sabırlar diliyorum biz bitirdik olduk..
acemilik dönemi psikolojik olrak zor geçse de unutmayın "Bir gün gelecek Bir gün kalacak"
askerlerinize yansıtmayın derim.. Hepinize hayırlı teskereler diliyorum
Şafak (atarsa)34
Allaha emanet olun
bu arada benim askerim ordu fatsa da. varmı yakını orda olan?
evet canım labrador :)))))walla köpüş şahane labrador değil mi o..
bakma ocean benim kız walla bırsey etmez.Cok kedı gordum de vicdanlı kedi görmedim...minik şeylere hıc dokunmaz evde kuşumuzda var duman(dumuşuk,uyuşuktan geliyo)dokunmaz ,dokunana da çok fena dokunur....
yatıyorum aşkım arayamadım diye aradı benım sıpammm..![]()
kızlar yahu bu imzalarınızı nasıl yaptınız. ben deniyorum kabul etmiyor. illaa ticket factory diyor. ben daisypathten yüklemek istiyorum
kızlar arayanların gözü aydın olsun,bizimkide aramadı uyumuştur ondan aramamıştır heralde dimi_?evet dediğinizi duyar gibiyim bencede uyumuştur![]()
tatlım yanlıs seyı kopyalıyorsun ondan :) URL yı kopyalayacaksın :))))
hayır cnm saat 9 da sayımları wr sayımdan snra kmse olmadan direk koşuyo telecanım nasıl öle uzun konuşuyorsunuz?
cep telefonu mu soktu içeri?
cnm bnde eski telde biriyle knuşurkn bşkasının aradıgını gstermiyodu yeni tel alana kadar kmseyle knuşmadm tel meşgl olmasn diearanan kızlar gözünüz aydın,off arayamadı aşk napalım iyi olsundaev tel.çaldı nasıl heycanlandım ablammış alo dedim ablamda alo dedi ya off ne arıyosun arama diye bağırdım kızada durduk yere
![]()