• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

hahaaa elidada gülesim geldi çünkü bende aynı şeyi dün düşündüm benimkide konuşmaktan nefret eder,bende çok konuşurum hatta diyoduki askerde nöbette o çın çın sesin kulağımdan gitmicek:60:şimdi mutludurlar bu açıdan:47:belkide diyorlardırki ahhh ahhh keşke aşkımın sesi kulağımda lsada hiç kapamasa:69:hayal dünyası işte kurup duruyorum:60:

ya oh be kafamı dinliyorum derse hahahhah benimki gıcık belli olmaz ama demezler heralde diyecek olsa hergun ailesinden önce aramaz dimi:52:
hem dahada olgunlaiacaklarını düşünüyorum en azından umut ediyorum:23:

herkese selam kızlarr:72: okadr mutluu we huzurluyum kı ıcım cok rahat artıkk :32:askerımm ole ra:32:hat ole mutluymuskıı gunde 4kere arıoo sabah ogle aksam we yatarken cok rahatız dıoo gırgır samata gecıomus hepp bı cavusumuz war kafa adam dıoo:37: sok ustune sokk 9a kadr msnın acık olsun msn e gırebılırım dedııı ıannamıorummmm ya offffffff ınsallahh beklıorum bakalımm :52::32::52:

livim onu bilmiyorum ama kızlarr epey bir kontor gittiğini söylediler
:25: Ondan az arıyorlar desene tatlım offff =(.Acemilikten sonra telefonu içeri soksunlar ya böyle olmuyor :59:
aynen canım bide 1de konuştuk duşa giricem giremiyorum arar diye acaba ararlarmıki yaa:58:

Yaaaaa arasınlar tatlım ya :5: Canım duşa girme biraz daha bekle bence .
Kızlar bu telefon bekleme işide zor :50: Acaba boşluklarında mi bizi arıyorlar:44: aaaaay nasıl oluyor hiçbir bilgim yok :30: Bütün gün eğitimde olmaz ki :5:

Son düzenleme:
herkese selam kızlarr:72: okadr mutluu we huzurluyum kı ıcım cok rahat artıkk :32:askerımm ole ra:32:hat ole mutluymuskıı gunde 4kere arıoo sabah ogle aksam we yatarken cok rahatız dıoo gırgır samata gecıomus hepp bı cavusumuz war kafa adam dıoo:37: sok ustune sokk 9a kadr msnın acık olsun msn e gırebılırım dedııı ıannamıorummmm ya offffffff ınsallahh beklıorum bakalımm :52::32::52:

ohh mahsallahh Allah bozmasinnn seninki nerde yapiyodu canim bizimkileride oraya gönderelim:52:

ohh valla darısı başıma:53:
yazıkkkk benimkide yan binada ümraniye sapığı kalıyo salak gecen kacmıs diyo:52: benimki kaçak beklemekten msn giremez ki:47:

Ohhh canım çok sevindim .Çok sanşlısın ya msn fln fistan ohhh kebap vallaha :nazar:

Son düzenleme:
benim herüfte bi konuşmaya başlardık geceleri, sabah uyanma zahmetim olmazdı.dun aksam aradi ıste 10 dakıka falan konustuk ben kesın tel sokucam aklım fıkrım sende diyo:9:
sokta bu askerligi bizim torunlar bitirsin dedim..:66:

cok muhabbete alışmakta cok zor yaa.:43:

ohh mahsallahh Allah bozmasinnn seninki nerde yapiyodu canim bizimkileride oraya gönderelim:52:

askerım kırklareli luleburgazda canımmm bu rahatlık bu mutluluk sıznkılerın darısı basına ınsallah demmkkı heryer degısıo..hatta bu topıktekı yarenlerın askerlerıı aynı kogusta olsaydıı ne super olurduu be:1::1::1::52::52:

benim herüfte bi konuşmaya başlardık geceleri, sabah uyanma zahmetim olmazdı.dun aksam aradi ıste 10 dakıka falan konustuk ben kesın tel sokucam aklım fıkrım sende diyo:9:
sokta bu askerligi bizim torunlar bitirsin dedim..:66:

cok muhabbete alışmakta cok zor yaa.:43:

Acemilik bir bitsin sokmaları daha kolay olur :7:

Ya bizde 8.5 senedir birlikteyiz her gün düzenli olarak görüşüyorduk .Bu en uzun ayrılığımız oldu halen bu duruma alışamadım offff:5: Gelsede içime soksam onu :14:

askerım kırklareli luleburgazda canımmm bu rahatlık bu mutluluk sıznkılerın darısı basına ınsallah demmkkı heryer degısıo..hatta bu topıktekı yarenlerın askerlerıı aynı kogusta olsaydıı ne super olurduu be:1::1::1::52::52:
:1::1:
onlarda biz gibi bizim dedikodumuzu yaparlardi artikk

yaşasınnn aşkımla konuştummmm yemin töreni 24 üneymiş bu aradaaa rahatı iyiymiş yemeklerde falan sorun yokmuş ayy çok sevindimmmm

acaba aynı kısladalarmı? memleket neresi acaba sizin ?

bizim memleketimiz mersin canim...

ay cok güzel!! tü tü tü nazar degmesin!!! :nazar:

benim esim de arar bu aksam insallah da yemin töreninin ne zaman oldugunu sorarim.. acaba onun da gidecegi yer belli oldumu.. islemleri bugündü

ohh valla darısı başıma:53:
yazıkkkk benimkide yan binada ümraniye sapığı kalıyo salak gecen kacmıs diyo:52: benimki kaçak beklemekten msn giremez ki:47:

canım ben ıstanbulluyum aslen umranıye bıze 10 dakka o yuden oralrıı ıı bılırımm sapıkk falan ole askerlerle ısı olmaz askerıyenın onunden bıle gecemez coguu sey uydurmacaa yanı ole umranıye sapıgı gıbı bısey yok .malumm sapıklarr her yerde doluu coguu sey uydurmca dıorum ya o yuzden askerıne sole rahat olsun o kunda tabıı sende :49:

kızlarr kızlarr ucuorumm mutluluktan yaaaaaaa:10::10::10::10::10::10:
askım msn e gırdıı ya gırırım dmeıstıı kandırıo fln sandım wala da gırdıı 10dakka yazıstık cıktıı daha sonra yıne gırerırm dedıı mınnosum cok rahatmıs bende cok rahatladım yaaa:66::69::69::64:

Back