Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaaa elidada gülesim geldi çünkü bende aynı şeyi dün düşündüm benimkide konuşmaktan nefret eder,bende çok konuşurum hatta diyoduki askerde nöbette o çın çın sesin kulağımdan gitmicekşimdi mutludurlar bu açıdan
belkide diyorlardırki ahhh ahhh keşke aşkımın sesi kulağımda lsada hiç kapamasa
hayal dünyası işte kurup duruyorum
![]()
livim onu bilmiyorum ama kızlarr epey bir kontor gittiğini söylediler
aynen canım bide 1de konuştuk duşa giricem giremiyorum arar diye acaba ararlarmıki yaa![]()
herkese selam kızlarrokadr mutluu we huzurluyum kı ıcım cok rahat artıkk
askerımm ole ra
hat ole mutluymuskıı gunde 4kere arıoo sabah ogle aksam we yatarken cok rahatız dıoo gırgır samata gecıomus hepp bı cavusumuz war kafa adam dıoo
sok ustune sokk 9a kadr msnın acık olsun msn e gırebılırım dedııı ıannamıorummmm ya offffffff ınsallahh beklıorum bakalımm
![]()
askerımm ole ra
hat ole mutluymuskıı gunde 4kere arıoo sabah ogle aksam we yatarken cok rahatız dıoo gırgır samata gecıomus hepp bı cavusumuz war kafa adam dıoo
sok ustune sokk 9a kadr msnın acık olsun msn e gırebılırım dedııı ıannamıorummmm ya offffffff ınsallahh beklıorum bakalımm
![]()
askerımm ole ra
![]()
ohh mahsallahh Allah bozmasinnn seninki nerde yapiyodu canim bizimkileride oraya gönderelim![]()
benim herüfte bi konuşmaya başlardık geceleri, sabah uyanma zahmetim olmazdı.dun aksam aradi ıste 10 dakıka falan konustuk ben kesın tel sokucam aklım fıkrım sende diyo
sokta bu askerligi bizim torunlar bitirsin dedim..
cok muhabbete alışmakta cok zor yaa.![]()
askerım kırklareli luleburgazda canımmm bu rahatlık bu mutluluk sıznkılerın darısı basına ınsallah demmkkı heryer degısıo..hatta bu topıktekı yarenlerın askerlerıı aynı kogusta olsaydıı ne super olurduu be![]()
ayy daha okumak istemiyorum burayı , resmen bunalım yaptım benimki niye aramıyo diye :86::86:
acaba aynı kısladalarmı? memleket neresi acaba sizin ?
askerımm ole ra
![]()
ayy daha okumak istemiyorum burayı , resmen bunalım yaptım benimki niye aramıyo diye :86::86:
ohh valla darısı başıma
yazıkkkk benimkide yan binada ümraniye sapığı kalıyo salak gecen kacmıs diyobenimki kaçak beklemekten msn giremez ki
canım ben ıstanbulluyum aslen umranıye bıze 10 dakka o yuden oralrıı ıı bılırımm sapıkk falan ole askerlerle ısı olmaz askerıyenın onunden bıle gecemez coguu sey uydurmacaa yanı ole umranıye sapıgı gıbı bısey yok .malumm sapıklarr her yerde doluu coguu sey uydurmca dıorum ya o yuzden askerıne sole rahat olsun o kunda tabıı sende![]()