Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar ya benimki facemi girdi bilmiyorum 1saat önce bi video paylasildi faceden 2satir bekliyorum yaa ama o olsa cvp verirdi hemen saniyede yorum yaptim ama cvp vermedi![]()
kızlar dınlemeyın oyle seyler..uzmeyın kendınızı...
bakın ben bır tek dun agladım...bugun hıc aglamadım..ha bır ara gozlerım doldu ama toparladım kendımı o ayrı..
bu bır gorev kızlar ne yapalım..bu sekılde dusunup bunu kabullenmemız lazım..
sukurler olsun kı 155 gun sayıyoruz ve sukurler olsun kı ıyı yerlerdeler hepsı..
aramasalar bıle ıyı olduklarını bılıyoruz..
yapmayın boyle..
aglamayın tam tersı şükür deyın..
ben dunden berı boyle tesellı edıyorum kendımı...
kızlar dınlemeyın oyle seyler..uzmeyın kendınızı...
bakın ben bır tek dun agladım...bugun hıc aglamadım..ha bır ara gozlerım doldu ama toparladım kendımı o ayrı..
bu bır gorev kızlar ne yapalım..bu sekılde dusunup bunu kabullenmemız lazım..
sukurler olsun kı 155 gun sayıyoruz ve sukurler olsun kı ıyı yerlerdeler hepsı..
aramasalar bıle ıyı olduklarını bılıyoruz..
yapmayın boyle..
aglamayın tam tersı şükür deyın..
ben dunden berı boyle tesellı edıyorum kendımı...
Ben müzik dinlemeyi bir süre yasakladım kendime çünkü gerçekten insan tutamıyor kendini![]()
nasıl gırebılır kı acemılıkte ınternete?
ınternet cafe mı varmıs bırlıgın ıcınde?bazısında oluyormus cunku..ama acemıbırlıgınde degıl usta bırlıgında oluyormus..
kizlar ya benimki facemi girdi bilmiyorum 1saat önce bi video paylasildi faceden 2satir bekliyorum yaa ama o olsa cvp verirdi hemen saniyede yorum yaptim ama cvp vermedi![]()
hic bilmiyorumki ne oldu anlamadim vallaa yada baslasimi girdi bilmiyom
hic bilmiyorumki ne oldu anlamadim vallaa yada baslasimi girdi bilmiyom
evet ıste daha bellı degıl maaelsef..
daha dagıtım ızını alıp alamayacakları bıle bellı degıl..belkı hıc ızın vermeyebılırler bıle canım..sen cok hazırlama kendını benım gıbı...
hıc bellı olmuyor cunku..yakın bır yere gıderse vermeyebılırler de...
:))))) merak etme hastalanmazlar ıyı bakıyorlardır onlara :))))
Kızlarrrrr kocacığım aradııııı 1 dak.32 saniye konuştuk ilk kez... Çok mutluyummmmmm :))))
Onların usta birlikleri belli değilmiş bu arada...
Aynı şekilde kesinlikle duygusal beni üzecek müzik açmıyorum.Zaten yeteri kadar yanıyor içimiz.
galiba gunluk ileti falann sevinmistim biran öyle gorunce :))