9 Araligi 10 Araliga bagliyan gece Kara Kuvvetleri komutanliginin internet sayfasina kimlik numarasini yazip ögrenecek askeriniz nereye verildigini ve kisa veya uzun dönemmi yapacagini
ayy çok az kaldı allahım kalbim atıyo şimdiden ben bakamam düşer bayılırım:))çok saol canım tam gününü bilmiyordum bari o gün hepimizi paylaşalım burda:)
benimkine komando için 'arizali' yazmışlar :))))))) araba gibi :))))
sınavda da 3-4 soruyu boş bırakmak zorunda kalmış vakit yetmediği için :)
haftaya Perşembe gecesi sabahlamayi düşünüyoruz biz :) annesinin evinde hep beraber :)
benim de nişanlım bugün sınava girdi. ama soruları çözcem die uğraşmış :) inşallah uzun dönem çıkmaz
kısa istiyorsa soruları yapmsa iyiymiş uzun çıkma ihtimali yüksek ama kesinde değil
merhaba arkadaşlar,ben de geçen sene aralıkta göndermiştim nişanlımı 331. dönemdi,inanın 6 ay nasıl geçecek diye hergün üzülüyordum,herkes sayılı zaman çabuk geçer dyordu sinirleniyordum,demesi kolay diye...mayısta geldi , gideli 1 yıl olmuş şaşırıyorum daha dün gibi gerçekten..kızlar gerçekten sayılı gün çok çabuk geçiyor,ilk 1 ay zorlanabilirsiniz biraz ama daha sonrası akıp gidiyor..bu arada uzun ya da kısa dönem olmasının sorularla hiç bir alakası yokmuş tamamen askeriyenin ihtiyacı doğrultusunda oluyor,içinizi ferah tutun hayırlısıyla gidip gelirler inşallah :) bi de onlara üzüldüğünüzü belli etmeyin ,daha çok üzülüyorlar moral verin hep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?