15 gün gecikme sonrası 2 tane negatif idrar testine rağmen sonunda çift çizgiyi gördüm arkadaşlar🥳

• Konu Sahibi Konu Sahibi Glsn97
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Glsn97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2025
1
2
1
27
Herkese Selam. Ve sonunda çift çizgiyi görmenin mutluluğuyla umudunu kesmemeniz için hamileliğimi öğrenme sürecini anlatmak istiyorum arkadaşlar. Adetim her ay düzenli olur. Ama bu ay hissettiğim için adet tarihim günü erken gebelik testi yaptım ve maalesef negatifti. Daha sonra 1 hafta daha gecikince sol kasığımdan diz kapağıma kadar müthiş bi bacak ağrım başladı, yine yapalım testi dedik ve yine erken gebelik testi yaptık o da negatif çıktı. 1 hafta gecikme sonrası yapılan erken gebelik negatif testinden 2 gün sonra lavaboda peçeteye çok açık kahverengi leke geldi ama çok çok azdı bir damla kadar. Galiba hastalanıyorum dedim. Ama devamı gelmedi. Ertesi gün ben hastalanmamı beklerken bembeyaz kremsi akıntı gelmeye başladı hafif şekilde. Enfeksiyonum kistm vs… yok. 2 tane erken gebelik testi yapıp ikisi de negatif çıkınca hamilelik umudum bitmişti. Ama dizlerime kadar inen kasık ve bacak ağrım, halsizliğim vardı. Bayram tatili dolayısıyla hastaneye de gidemiyordum. Biraz daha bekledim. Ve gecikmemin 15. günü yani bugün normal test aldım ve ikinci çizgiyi 5 dk içersinde hemen gördüm. Pazartesi muaneye gideceğim. Kimseyi boş yere ümitlendirmek istemem ama erken gebelik testlerine fazla güvenmeyin 2 tane 1 hafta aralıkla yapmama rağmen negatif çıktı. Kendinizi riske atmayın.

Back