337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canım benim nurselim çok teşekkür ederim bu güzel depük için ayakların dert görmesin kuzum bnde seni çok seviyorum bu askerlik ömrümden ömür götürdü ama seni kazandırdı bana canııımmm

kurban olurum senin güzel yüreğine canımın içiaynen öle,askerliğin tek kazancı bu güzel arkadaşlıklar galiba ama burda kalmıcak bizim arkadaşlığımız daha sen evlenicen biz senin düğününe gelicezz,siz bize geliceksiniz kocaman bi aile olcaz biz demi kuzummsen bebelencen benim oğlanlara kız doğurcan onları beşik kertmesi yapcaz dünür olcaz vs vs.. daha çokkkkk işimiz var senlee

way way way amma çok şey varmış yapılacak inşallah kuzum hepsi olacak inşallllaaaahhhh:26:

ne demek tatlımmm inşş amin canım hepımız burda bekledıgımız gunlerın karşılıgını alır mutlu mutlu yuvalarımızı kurarızzz bebışlerımızleee

inşallah canımcım inşallah,güzel haberlerinizi bekliyorumm şekercimm.Sanırım sıralama şöle olcak önce citl cim den gelicek güzel haber sora esracımdan sora safimucumdan sora kim vardı evlilik teklifi almıştı süper havai fişekler eşliğindeçok ayıp yaa adını hatırlayamadım işte o kuzudan,soraaaa zannımca arzucumdan gelicek soraaa hmmm bernacıkım daha çok var dio ama inşallah olur tez vakitte başka kimler vardı yawww daisbetim minaaaam mervemmm işte herkesler söz nişan düğün cümbüş ohhhh ne güzel olcekk

ayy canımsın ya agzından bal damlıyoo duygulandım sırayla hepımız ınş canımm hepımız cok mutlu olalımmm 337.KD Yarenleriii

evlilik teklifi alan daisybeti işte betüüül:))
benim 2-3 yılım var ama belli de olmaz hani
haberlerimi veririm mutlakaa

ayy canımsın ya agzından bal damlıyoo duygulandım sırayla hepımız ınş canımm hepımız cok mutlu olalımmm 337.KD Yarenleriii

337. kd asker yarenlerine nazar değmesin hepimiz çokkkk mutlu olalım inşallah şekerlerimmm

ayy ben geç kaldım sanırım :)
nurselcim ders çalışıyodum ondan azcık geç kaldım ama unutmadım tabikiiii
allah bidaha ayırmasın kuzum,çok çok çok mutlu olun inşallah
e tabi bizde olalıııımmm,kendime de pay çıkarayım azcık

Son düzenleme:
Nurseliciiimm canımm gözünaydın:118::118:

Allah bidaha ayrımasın sizi..
Çok çok mutlu olun innşallaahhh

Son düzenleme:
hayatımızda yediğimiz en güzel depükler
inşallah bir daha yemeyiz :97:

ewt nurselim gözün aydın bu hafta takım elbise filan alcz kıs istemeye gelcekler artıkın işede girdi bebegimmm kocacığınla hasret gider bakalım

canımmm senin adına çook sevindimmm baya hasret gidermişsinizzz...bizde bu haftasonu beraberdik yine çok güzeldi herşeey canımın sayesinde :)))

nurseeel ben depük gecene gelemedim ama aklıma geldinn :) oldugum yerde internet yoktu ne yazıkkii
bu son ayrılıgınız olsun inşalah Rabbim bi daha ayrılık vermesinnn sizee

evet cnaımcımm dogru teşhiş :)) Daha güzelleri de sizlere olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…