337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

en kötü gününüz böyle olsun canim..
uzaginda olunca hersey ne kadar baska oluyor,ama bak yaninnda olunca hersey cok güzel...
bizimde bunlara cok ihtiyacimiz var :50::50:
ama durumlarimiz musait degil iste...bu gidisle onu istemedigimi dusunmeye basliycakk:43:

amin canım inşallah:nazar: o yanımda olsun yeter, başka hiç bişey önemli değil :16:

aaayyyy canım sende kavuştun şükür yaa :)
ohh ne güzel tatile de gittiniz..
Allah bidaha ayırmasın,hep mutlu olun inşallah :nazar:

amiiiiiiiiiiiiiin:nazar: hepimiz çok mutlu olalım inşallah.
siz de söz nişan bişeyler konuşuyomussunuz çok sevindimm:)

veeeeeeeeeeeeee şafak doğan güneşşşşşşş:nazar::nazar::nazar::24::24::24::32::32::32::64::66::48:nihayet bitti :46::46::46:bu gece bakalım beni kimler depükleyecek hu huuuuu depük gecemi unutmayın kızlarrr:52::70::69::10::37::97::78::98:

yarın bu saatte o kabus gibi yerden kurtulmuş olacak benim bebeğim,evine aşkına ve bebelerine doğru geliyo olacak:69::69::69::69:

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16::16::16:
aşk depolayıp geldim hem dee:1:
hemen anlatıyorum
çarşamba sabahı aşkım istanbula geldi ben de koşa koşa hazırlanıp çıktım, yazık beni 1 saat beklemek zorunda kaldı ama. erken geldi biraz o yüzden bekledi. ben onu 5 ay bekledim 1 saatcik beklesin dimi ama :))
neyse oturmuş bekliyor ben uzaktan gördümm o beni görmedi önce, sonraa gördü melek yüzlüm
kocamaaaan sarıldık birbirimizee, sımsıkııı sarıldıkk. kokusunu çok özlemişimm:14:
ne kadar öyle kaldık bilmiyorum :1:
sonra da 2 günlüğüne tatile gittikk.. gezdik, dolaştık, çok eğlendik, yorulduk ve geldiiik
çok çok çokkk güzeldii. şimdi eve geldim ama çok özledim ben onuuuu:(((
yarın görücem tekrar ama yarına kadar çok özlerim ben aşkımı:(
beni ne kadar çok sevdiğini bi kez daha anladımm. :69: ben de çok seviyorum yaaaa:69:

:nazar::nazar:maşallah kuzum maşallah hep böle sevin birbirinizi emi,her zaman çok mutlu olun inşallah tatlımm:nazar::nazar::54::54::54:

beni kimse depüklemedi ama ben nurselimi büyük bir zevk ve itina ile depüklicem :1:
AL BAKALIM NURSEL DEPÜÜÜÜÜÜÜÜKKK:33:
Eki Görüntüle 201003
BİR DAHA DEPÜÜÜÜÜÜÜÜKKK:1:
$imagesCASOZMKF.jpg
HADİ BAKALIM KOCİŞİNİN YANINAA:80::80:
$imagesCAEM3L1Y.jpg

Allahım bir daha hiç kimseye ayrılık yaşatmasın :5::25:

beni kimse depüklemedi ama ben nurselimi büyük bir zevk ve itina ile depüklicem :1:
AL BAKALIM NURSEL DEPÜÜÜÜÜÜÜÜKKK:33:
Eki Görüntüle 201003
BİR DAHA DEPÜÜÜÜÜÜÜÜKKK:1:
Eki Görüntüle 201006
HADİ BAKALIM KOCİŞİNİN YANINAA:80::80:
Eki Görüntüle 201008

Allahım bir daha hiç kimseye ayrılık yaşatmasın :5::25:

oyyyy bebeğim yaa,çok duygulandım çok teşekkür ederim depükleyen ayacıkların dert görmesin kuzummm.amaaaa bişi de sölemeden geçemicem acıdı lemmmm:1::1::10::10::10::10::13::69::70::54::71:

nurseeeeeeeeeeeeeeeeel depük gecene geldim kuzucuum
seni unutur muyum hiiiiç:54:

Eki Görüntüle 201039

al bakalım sana depüüüüüüük doğru kocişinin yanınaaaaa
allah bi daha ayrılık göstermesin
bebişlerle birlikte bi ömür boyu mutlu olun :69:

arzum kuzum bu depük benden sana,sen beni depersün de ben seni depmemmi lemm yavruu kuşum:1::54:az geç oldu ama nasılsa daha kavuşamadınız:4::4:

AL BAKALIM DEPÜĞÜNÜÜÜÜ HAYDA AŞKINA GİT ARTIKINN

$imagesCA4AP850.jpg
AL Bİ TANE DAHAA
$10384421628376427468.jpg

ÇOK SEVİYOM SENİ KUZUMM İYİKİ TANIDIM SENİİ,İYİKİ VARSIN TATLIM:54::54::54::16::69::69:

Son düzenleme:
:nazar: maşallah çok sevgimiz hiç azalmadı,daha fazla artıyo gün geçtikçe :69:
inşallah çoook mutlu olucaz biz de sizin gibi yuva kurucaaz :1:

İNŞALLAH TATLIM,dilerim herşey gönlünce olurr:nazar::nazar:sizleri tanıdığıma çok sevindimm iyi kötü bi çok şey paylaştık burda onca zaman :70::69:seni de çok seviyom küçük melekk çokkkkkkkkkkkkkk mutlu ol sevdiğinleee emi:38::70::69:

İNŞALLAH TATLIM,dilerim herşey gönlünce olurr:nazar::nazar:sizleri tanıdığıma çok sevindimm iyi kötü bi çok şey paylaştık burda onca zaman :70::69:seni de çok seviyom küçük melekk çokkkkkkkkkkkkkk mutlu ol sevdiğinleee emi:38::70::69:

ben de çok memnun oldum, bu askerlik siz olmasaydınız eminim çok daha zor geçerdi
iyi ki tanımışım sizleriii, iyi ki dertlerimizi, üzüntümüzü, sevincimizi paylaşmışız
inşallah hepimiz çook mutlu oluruz bundan sonra:16:

enemmm safimucum canım sendemi geldin,çok teşekkür ederim canım benim,depükleyen ayaklarına sağlık canımcımm:69::70::54: pek çok teşekkür ederimmm kuzucukummm:69::69::69:sende umarım hep mutlu olursun bi an önce yuvanı kurar eşinle bebelerinle çokkkkkkkkkk uzun ve çokkkkkkk mutlu bi hayat yaşarsın inşallah tatlımm:54::71::70::69::16:

arzum kuzum bu depük benden sana,sen beni depersün de ben seni depmemmi lemm yavruu kuşum:1::54:az geç oldu ama nasılsa daha kavuşamadınız:4::4:

AL BAKALIM DEPÜĞÜNÜÜÜÜ HAYDA AŞKINA GİT ARTIKINN

Eki Görüntüle 201040
AL Bİ TANE DAHAA
Eki Görüntüle 201041

ÇOK SEVİYOM SENİ KUZUMM İYİKİ TANIDIM SENİİ,İYİKİ VARSIN TATLIM:54::54::54::16::69::69:

canım benim nurselim çok teşekkür ederim bu güzel depük için ayakların dert görmesin kuzum bnde seni çok seviyorum bu askerlik ömrümden ömür götürdü ama seni kazandırdı bana canııımmm:14:

enemmm safimucum canım sendemi geldin,çok teşekkür ederim canım benim,depükleyen ayaklarına sağlık canımcımm:69::70::54: pek çok teşekkür ederimmm kuzucukummm:69::69::69:sende umarım hep mutlu olursun bi an önce yuvanı kurar eşinle bebelerinle çokkkkkkkkkk uzun ve çokkkkkkk mutlu bi hayat yaşarsın inşallah tatlımm:54::71::70::69::16:

ne demek tatlımmm :70: inşş amin canım hepımız burda bekledıgımız gunlerın karşılıgını alır mutlu mutlu yuvalarımızı kurarızzz :69: bebışlerımızleee :23: :52:

Back