meraba canımm şu an bi gelişme yok olursa ilan ederimm :)) sende ne var ne yok nasıl gidiyo?
kimseler uğramıo artık buraya
evet ya insanın içi buruluyo buraları boş görünce
canımmm senin adına çook sevindimmm baya hasret gidermişsinizzz...bizde bu haftasonu beraberdik yine çok güzeldi herşeey canımın sayesinde :)))
evet cnaımcımm dogru teşhiş :)) Daha güzelleri de sizlere olsunnn
evet
kızlar sevdiklerine kavuşunca burayı unuttu valla
ben biraz boşladım evett
ama yarın akşam aşkım bitanem gidiyo yine buralardayım
benim hiç bitmicek mi hasretim
Finaller bitti gelsin yaz tatili:118::118::118::118:
ohhh gözünaydın merve
benim daha finallerim başlamadı bile
günaydın kızçelerim ya nerelerdesiniz hala yoksunuz ya herks sevdiğinin yanında olunca yoksunz böle olmuyo yasmin yok nursel hasret gidriyo esra yok daha mina yokk hmmmm başla ebrully yok bernacık yokkk akşam geliyo bende akşam yokummm sıkıdlım sohbet etmeyi özledim sizlere ya:82::82::82::82::82::82::82::82:spokem de yokkk yok allah yok yani
günaydın kızçelerim ya nerelerdesiniz hala yoksunuz ya herks sevdiğinin yanında olunca yoksunz böle olmuyo yasmin yok nursel hasret gidriyo esra yok daha mina yokk hmmmm başla ebrully yok bernacık yokkk akşam geliyo bende akşam yokummm sıkıdlım sohbet etmeyi özledim sizlere ya:82::82::82::82::82::82::82::82:spokem de yokkk yok allah yok yani
gitti sevgilim
Sağol canım..
Allah yardımcın olsun valla çok zor bi dönem
Allah kavuştursun tatlım ya üzülme en azından artık ulaşabilirsin
sevgilime giderken şaka yaptım artık bi dahakine alırsın çiçeğini çikolatanı istemeye gelirsiniz, seneye de evleniriz ayrı kalmak istemiyorum artık dedim
tamam olur demesin miben de güldüm daha erken falan dedim
erken evlenelim nolcakki dedi
bu deli yarın bi gün ailesini alır gelir valla nasıl durdurcam
e ne güzel tatlım işte :)
sen daha evlenmek istemiomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?