şafak sonnnnnnnnnnnn 3 2 1 bittiiiii olcak inşallah yaa bitsin artık ne olur çok bunaldım bengelsin benim gemimin küreği evimin direği kocişimm artık
nurseliiiiimm çok az kalmış yaa çok şükür :)
sende kavuşçaksın artık inşallah
ewet bebeğim ya nihayet gerçekten az kaldı bitiyoooooooooo siz neler yapıyosunuz herşey yolundadır umarım bebekimm
28.05.2011 de beni depüklemeyi unutmayın lem 337. dönem asker yarenleri allah mustahakınızı versin emi kimsecikler uğramii topiğee,lem ne vefasız ne hayırsız çıktınıs böle yawwss
daha iyi olcak inşallah canım inanıyorum yada inanmak istiyorum :)
bizde yavaş yavaş söz,nişan falan konuşmaya başladık bakalım nolcak :)
ohhh mis,allah tamamına erdirsin gülüm tatlılıkla inşallah.
aşkım yola çıktıııııııııııııııııııııı bana doğru geliyooooooooooooooooooooorrrrr
heyecandan uyuyamam ki ben bu geceeeeeeeeeeeeee
yarın sabah sımsıkı bi sarılcam onaa var yaaa
şafak atarsa ADANAAAAAAALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN SANA bende kavuşucam kocama sadece iki gün sora evinde olacak inşallah aşkım :97::98:
şafak 01 ADANA,inanılır gibi deil pazar öğleden sora evinde olacak aşkım :78::98::98::97: yarın benide bi depükleyin artık da gidiim kocişimi aliiim geliiimm :86:
canım Allah bidaha ayırmasın seni inşallah kocacığından
kuzumm demedimmmi ben sana o gelicek duramaz hazirana kadar diehadii bakiim gözün aydın iyice hasret giderin artık hakettiniz fazlasıyla bide ben kavuşiim artık tam olsun demi benim depük geceme kimse gelmicek galiba 28 de ben kendi kendimimi depücem yawss küstüm işte :84::84:
hadi gözünaydın şekerim sonunda kavuşmuşsunnn
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
aşk depolayıp geldim hem dee
hemen anlatıyorum
çarşamba sabahı aşkım istanbula geldi ben de koşa koşa hazırlanıp çıktım, yazık beni 1 saat beklemek zorunda kaldı ama. erken geldi biraz o yüzden bekledi. ben onu 5 ay bekledim 1 saatcik beklesin dimi ama :))
neyse oturmuş bekliyor ben uzaktan gördümm o beni görmedi önce, sonraa gördü melek yüzlüm
kocamaaaan sarıldık birbirimizee, sımsıkııı sarıldıkk. kokusunu çok özlemişimm
ne kadar öyle kaldık bilmiyorum
sonra da 2 günlüğüne tatile gittikk.. gezdik, dolaştık, çok eğlendik, yorulduk ve geldiiik
çok çok çokkk güzeldii. şimdi eve geldim ama çok özledim ben onuuuu((
yarın görücem tekrar ama yarına kadar çok özlerim ben aşkımı
beni ne kadar çok sevdiğini bi kez daha anladımm.ben de çok seviyorum yaaaa
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
aşk depolayıp geldim hem dee
hemen anlatıyorum
çarşamba sabahı aşkım istanbula geldi ben de koşa koşa hazırlanıp çıktım, yazık beni 1 saat beklemek zorunda kaldı ama. erken geldi biraz o yüzden bekledi. ben onu 5 ay bekledim 1 saatcik beklesin dimi ama :))
neyse oturmuş bekliyor ben uzaktan gördümm o beni görmedi önce, sonraa gördü melek yüzlüm
kocamaaaan sarıldık birbirimizee, sımsıkııı sarıldıkk. kokusunu çok özlemişimm
ne kadar öyle kaldık bilmiyorum
sonra da 2 günlüğüne tatile gittikk.. gezdik, dolaştık, çok eğlendik, yorulduk ve geldiiik
çok çok çokkk güzeldii. şimdi eve geldim ama çok özledim ben onuuuu((
yarın görücem tekrar ama yarına kadar çok özlerim ben aşkımı
beni ne kadar çok sevdiğini bi kez daha anladımm.ben de çok seviyorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?