337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

herkes kavuştu çok sakinleşti buralar artık bakıyorum saat 00.00ı geçmiş şafak attırasım geliyo yahu

kavuşma hikayemi anlatcam ben de banane bananeeeee:84:
kimse yok burda artık ama olsuun içimde kalmasın maksat

gezdi geldi susup otursun şimdi tabi:26:
gerçi sen yine yüzünü görünce unutcan hepsiniii

yok unutmıcam aklıma geldikçe sinirleniyorum :)
babam sordu konuştunuz mu nolcak diye..bu şekilde duramazsın daha fazla,olcaksa olsun olmıcaksa herkes yoluna dedi..onları konuşmam lazım da sölesin ailesine gelsinler..
babam cevap bekliyo benden :26:

aileler bilince daha hızlı olmak gerekiyor tabi, kız babası haklı yani ne diyim:26:
sen de açık açık konuş sorumluluklarını bilsin

anlatçaksın tabi bekliyoruz valla :)
ben burdayım bana anlatırsın sende

anlatcam anlatcam merak etme şekercim
offff çok özledim yaaa ben delirmeden gelseydi hayırlısıylaa

aa esraa sen baya baya evliliğee hazırlanıyosun desenee ne güzel ya benimki evliliğin e sini duyunca uykuya dalıyoo

kavuşma hikayemi anlatcam ben de banane bananeeeee:84:
kimse yok burda artık ama olsuun içimde kalmasın maksat

canımcımm bende merakla bekliyorum kavuşma hikayenii merak etmee senn :)))

konuş bakalımm ne diyceek seninkii...hakkınızda hayırlısı olsunn canımmm
baban yine anlayışlıymış ben babama açtım konuyu ama hiç istemiyor bizimki de ayrı bi olay..!!
Allah sonumuzu hayretsin

aşkım yola çıktıııııııııııııııııııııı bana doğru geliyooooooooooooooooooooorrrrr
heyecandan uyuyamam ki ben bu geceeeeeeeeeeeeee
yarın sabah sımsıkı bi sarılcam onaa var yaaa

hihihih iki kere atmışım aynı mesajı
aşkıma feda olsun bin kere atarım gerekirse
mutluluktan deliriyorum galibaa:)))

Son düzenleme:
kızlar noldu ya millt kvuştu yok oldunuz olmuyo böleeeeeee yaaaa

şafak sonnnnnnnnnnnn 3 2 1 bittiiiii olcak inşallah yaa bitsin artık ne olur çok bunaldım bengelsin benim gemimin küreği evimin direği kocişimm artık

amin amiiiiiin:)

kuzumm demedimmmi ben sana o gelicek duramaz hazirana kadar die hadii bakiim gözün aydın iyice hasret giderin artık hakettiniz fazlasıyla bide ben kavuşiim artık tam olsun demi benim depük geceme kimse gelmicek galiba 28 de ben kendi kendimimi depücem yawss küstüm işte:84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…