hoşgeldiiiiiin:80: ilk zamanları düşündükçe insan bin kat daha seviniyor az kaldı gerçekten
140 falan sayıyoduk şimdi 10 diyoruz
selam kızlar bugün çok mutsuzum malesef daha öncedende bildiğim ama uzun zamandır konuuşmaya düşüncelerini duymaya çekindiğim bi konu hakkında konuştuk evet evlilik bunun resmen korkulu rüyası herşey iyi güzel hoşta tamamen evlilik düşmanı bana resmen boşuna hayal kurma diyo kaç yıldır beraberiz fikrim değiştimi dedi oysa ben askerden gelince olgunlasır gelecek hakkında plan kurmaya başlar diye hayal ederdim hala aynı bende şimdi evlenmek istemıyorumkı zaten daha 21 yaşındayım kendime zor bakıyorum tabiki yılllarr sonra ama olmıycağını bilmek beni mahfediyo
selam kızlar bugün çok mutsuzum malesef daha öncedende bildiğim ama uzun zamandır konuuşmaya düşüncelerini duymaya çekindiğim bi konu hakkında konuştuk evet evlilik bunun resmen korkulu rüyası herşey iyi güzel hoşta tamamen evlilik düşmanı bana resmen boşuna hayal kurma diyo kaç yıldır beraberiz fikrim değiştimi dedi oysa ben askerden gelince olgunlasır gelecek hakkında plan kurmaya başlar diye hayal ederdim hala aynı bende şimdi evlenmek istemıyorumkı zaten daha 21 yaşındayım kendime zor bakıyorum tabiki yılllarr sonra ama olmıycağını bilmek beni mahfediyo
kaaç yıldır birliktesiniz canım:26:
neden öyle düşünüyor acaba sevgilin:26:
nasıl yani canım hiç mi evlenmicekmiş??
hiç evlenmiycekmişyaşlanana kadar sevgili kalcaz heralde
hoşbulduk canımmm... ilk başları hiç düşünmek bile istemiyorum nisan nasıl gelir derken mayıstayız şimdişu son 10 günde bi geçse heycandan günler geçmiyomuş gibi geliyoo
evet canım doğru hatırlıyosun lalapaşada şimdi acemilikte beraberlerdiSenin askerinde edirnedeydi sanırım..Yanlış mı hatırlıyorum:26::26::26:
canım genelde tanıdığım bi çok erkeğin düşüncesi evlenmemek ama onlar alıcakları sorumluluklardan korkuyolar bence biraz daha bekle askerlik sorası güzel bi işe başlayınca fikirleri değişebilir evlenmeyi istemicek bi engeli kalmamış olucak
evet canım doğru hatırlıyosun lalapaşada şimdi acemilikte beraberlerdi
3 yıldır falan canım ama ben öyle düşündüğünü bilerek başlamıştım en başında aynı kalmaz değişir diye ümit ettim daha küçük dedim ama değişmiyo değişmiycek galiba hiç 24 yaşında onada soyledım şuan bi işin yok gelirin yok o yüzden böyle düşünüyosun dedim ama galiba sadece kendimi kandırıyorum her seferinde şakayla karışık hep böyle devam ediceğimizi dile getiriyo
oo kızlaar herkesleeer buradaaa !!! kaç günümüz kaldı şurda yaaa kaynatalımm :))
benim askerimde bugün pek bi asabiydi iyice gerginler sanırımm neysee gelince sinirlerini alırız artıkk
Bende aynen böyle düşünüyodum mutlaka budur sebebi diyodum hiçte söylememiştim bu yüzden istemiyosundur diye bugn dayanamadım söyledim bu yüzden istemiyosun ddedim olumsuz cevap alınca çok kırıldım üzüldüm belli etmedim ama telefonu kapattığımdan beri kahroluyorum sanki bende hemen evlenmek istiyorum kaç yıl olursa olsun beklerim ama o günün geliceğini bilmek istiyorum sadece hayal kurmak istiyorum
Bende aynen böyle düşünüyodum mutlaka budur sebebi diyodum hiçte söylememiştim bu yüzden istemiyosundur diye bugn dayanamadım söyledim bu yüzden istemiyosun ddedim olumsuz cevap alınca çok kırıldım üzüldüm belli etmedim ama telefonu kapattığımdan beri kahroluyorum sanki bende hemen evlenmek istiyorum kaç yıl olursa olsun beklerim ama o günün geliceğini bilmek istiyorum sadece hayal kurmak istiyorum
niyeti ciddi olmasa bu kadar uzun süre birlikte olmazdınızki ... sen üzülme şuan zaten piskolojileri çok bozuk bizimde gerçi hiç düzgün olduğu sölenemez sayelerindegeldikten sora inşallah daha farklı düşünür
evet o zamanlar dahaa 100 küsür gün vardı şimdi ise 10 güncük kaldıİyi bari doğru hatırlamışımYemin töreni zamanında konuşmuştuk baya..Vay bee ne günlerdi :124::124::124:
bu çocuk naıls üricek nasıl çocuk sahibi olcak nasıl aileye karışcak
evlenmeden olurmu ne o öyle
aklını başına alsın
işe girince fikirleri değişir inşallah canım
onunla bitmiyo ki dert derdi açıyo vallaaileler giriyo araya okul giriyo iş giriyo derken kendi isteğin olmuyo hiç bir zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?