337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

selam kızlar bugün çok mutsuzum malesef daha öncedende bildiğim ama uzun zamandır konuuşmaya düşüncelerini duymaya çekindiğim bi konu hakkında konuştuk evet evlilik bunun resmen korkulu rüyası herşey iyi güzel hoşta tamamen evlilik düşmanı bana resmen boşuna hayal kurma diyo kaç yıldır beraberiz fikrim değiştimi dedi oysa ben askerden gelince olgunlasır gelecek hakkında plan kurmaya başlar diye hayal ederdim hala aynı bende şimdi evlenmek istemıyorumkı zaten daha 21 yaşındayım kendime zor bakıyorum tabiki yılllarr sonra ama olmıycağını bilmek beni mahfediyo

ne atlet ne don şafak sadece 10

bi arkadaş vardı sen de 10 kalınca yaz demişti, ona ithaf ediyorum

hoşgeldiiiiiin:80: ilk zamanları düşündükçe insan bin kat daha seviniyor az kaldı gerçekten
140 falan sayıyoduk şimdi 10 diyoruz

hoşbulduk canımmm... ilk başları hiç düşünmek bile istemiyorum nisan nasıl gelir derken mayıstayız şimdi şu son 10 günde bi geçse heycandan günler geçmiyomuş gibi geliyoo

kaaç yıldır birliktesiniz canım:26:
neden öyle düşünüyor acaba sevgilin:26:

nasıl yani canım hiç mi evlenmicekmiş??

kaaç yıldır birliktesiniz canım:26:
neden öyle düşünüyor acaba sevgilin:26:

3 yıldır falan canım ama ben öyle düşündüğünü bilerek başlamıştım en başında aynı kalmaz değişir diye ümit ettim daha küçük dedim ama değişmiyo değişmiycek galiba hiç 24 yaşında onada soyledım şuan bi işin yok gelirin yok o yüzden böyle düşünüyosun dedim ama galiba sadece kendimi kandırıyorum her seferinde şakayla karışık hep böyle devam ediceğimizi dile getiriyo

hiç evlenmiycekmiş yaşlanana kadar sevgili kalcaz heralde

canım genelde tanıdığım bi çok erkeğin düşüncesi evlenmemek ama onlar alıcakları sorumluluklardan korkuyolar bence biraz daha bekle askerlik sorası güzel bi işe başlayınca fikirleri değişebilir evlenmeyi istemicek bi engeli kalmamış olucak

oo kızlaar herkesleeer buradaaa !!! kaç günümüz kaldı şurda yaaa kaynatalımm :))

benim askerimde bugün pek bi asabiydi iyice gerginler sanırımm neysee gelince sinirlerini alırız artıkk

Bende aynen böyle düşünüyodum mutlaka budur sebebi diyodum hiçte söylememiştim bu yüzden istemiyosundur diye bugn dayanamadım söyledim bu yüzden istemiyosun ddedim olumsuz cevap alınca çok kırıldım üzüldüm belli etmedim ama telefonu kapattığımdan beri kahroluyorum sanki bende hemen evlenmek istiyorum kaç yıl olursa olsun beklerim ama o günün geliceğini bilmek istiyorum sadece hayal kurmak istiyorum

bu çocuk naıls üricek nasıl çocuk sahibi olcak nasıl aileye karışcak
evlenmeden olurmu ne o öyle
aklını başına alsın
işe girince fikirleri değişir inşallah canım

oo kızlaar herkesleeer buradaaa !!! kaç günümüz kaldı şurda yaaa kaynatalımm :))

benim askerimde bugün pek bi asabiydi iyice gerginler sanırımm neysee gelince sinirlerini alırız artıkk

benimki de eyifsizdi benim maça gittiğimi duyduğunca dahada keyifsizlendi yemek yicem aşkım kapatalım dedi
bütün askerler keyifsiz :26:

onunla bitmiyo ki dert derdi açıyo valla aileler giriyo araya okul giriyo iş giriyo derken kendi isteğin olmuyo hiç bir zaman

niyeti ciddi olmasa bu kadar uzun süre birlikte olmazdınızki ... sen üzülme şuan zaten piskolojileri çok bozuk bizimde gerçi hiç düzgün olduğu sölenemez sayelerinde geldikten sora inşallah daha farklı düşünür

inşallah dediğin gibi olur canım ya o kadar çok dua ediyorumki kimseylede konuşamıyorum içimde birikmişti hepsi sizleride sıktım şafak attırma öncesi

Bencede olmaz ya söyledim çok saçma öyle şeymi olur diye askerlik bile olgunlaştıramadı galiba mantıklı düşünmüyo belkide beni istemiyo sadece inşallah dediğiniz gibi olurda değişir yoksa bu gidişle ben çürüyüp gitcemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…