Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eveeet
ne atlet ne don şafak sadece 10
söylemesem içimde kalır![]()
Bencede olmaz ya söyledim çok saçma öyle şeymi olur diyeaskerlik bile olgunlaştıramadı galiba mantıklı düşünmüyo belkide beni istemiyo sadece
inşallah dediğiniz gibi olurda değişir yoksa bu gidişle ben çürüyüp gitcemm
günaydın kızlar son 10 gün
ve ben onun askerdeyken başka bi kızla konuştuğunu öğrendim.ne şekilde olduğunu bilmiyorum,şuan emin değilim ama moralim alt üst oldu..![]()
aa nasıl yani :26: nerden öğrendin bunu?
daha önceden arkadaş olduklarını biliyodum.çok eski tanıdıklar.aileleride tanıyo.
kızın twitter sayfasına denk geldim.
arkadaşı bişi yazmış oda laf yok benim xxxime yazmışxxx benimkinin adı işte.
2 hafta kaldı yazmış,21 mayıstada istanbula geliyomuş.
neler döndüğünü geldiğinde öğrenicem ama çok kötüyüm![]()
günaydın kızlar son 10 gün
ve ben onun askerdeyken başka bi kızla konuştuğunu öğrendim.ne şekilde olduğunu bilmiyorum,şuan emin değilim ama moralim alt üst oldu..![]()
Dur bakalım hemen kötü düşünme amelieeSevgilin askerden gelince yüzyüze konuşursun bakalım ne diyecek ama böyle birşeyin olmasına inanmak istemiyorum
![]()
canım yaaa allah yardımcın olsun
![]()
Evet hayırlısı canım.Olayı kapatman iyi olmuş zaten az kaldı yüzyüze konuşunca zaten gözlerinden anlarsın değişik birşey varsa.Şimdi tam olarak netleşmeden bir yorumda yapmak istemiyorum.Umarım böyle birşey yoktur.şuan zaten üstünü kapattım ama geldiğinde fena olucak.
herşeyin hayırlısı olsun kızlar,diyecek bişey bulamıyorum![]()
bu konuyu benimkine açtım,yeminler etti bişey olmadığına.
sandığın gibi konuşmadım dedi.
işin ilginci hemen bu konuşmadan sonra kızın twitterda yazdıkları gizlendi![]()
şuan zaten üstünü kapattım ama geldiğinde fena olucak.
herşeyin hayırlısı olsun kızlar,diyecek bişey bulamıyorum![]()
Evet hayırlısı canım.Olayı kapatman iyi olmuş zaten az kaldı yüzyüze konuşunca zaten gözlerinden anlarsın değişik birşey varsa.Şimdi tam olarak netleşmeden bir yorumda yapmak istemiyorum.Umarım böyle birşey yoktur.
allah allah yaa :26:
bence gelince konuş canım..allah yardımcın olsun zor bi durum![]()
aylardır yolunu gözlüyorum karşılığı bumu olmalıydı
umarım yoktur öyle bişey kızlar
aylardır yolunu gözlüyorum karşılığı bumu olmalıydı
umarım yoktur öyle bişey kızlar