337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

esracım belki de en güzel zamanlar, benim kalın kafalı sevgilimin söylediği gibi az konuştuğumuz zamanlardı.

yook yook sende onun senlee konuştuğu gibi konuuşşş alttan alan kim olcak bakalım o zaman :)) bişi sölemiiinceee biiizz üstüne gidiolar tabiii heeeeeyttt demek gerekio galiba :)

canım sabır sabır çok az kaldı
onların durumu bizimkinden çok daha kötü
bende çok yıprandım çok yıprattı bu askerlik ama o benden daha çok yıprandı
inşallah kauvalım sevgililerimize de bitsin bu ayrılık dertler bir an önce

amaann erkek nazı işte..erkek nazıda biizmkınden beter..daha az konuşun..başka türlü olmuyor..

o da öyle dedi, erkek nazını yerim be benim naz yapmam lazım ben kızım bennn

yook yook sende onun senlee konuştuğu gibi konuuşşş alttan alan kim olcak bakalım o zaman :)) bişi sölemiiinceee biiizz üstüne gidiolar tabiii heeeeeyttt demek gerekio galiba :)

sonra direkt ben askerdeyim moralim bozuk tripleri, o zaman da kıyamıyor insan işte
heyttt be desem çökücek psikolojisi bu sefer suçlu ben

ikimizde çok yıprandık ama ben de insanım yahu benim de psikolojim var.
biticek 10 gün sonra askerlik, dertler de biter inşallah

hayır ordyken değer anlayıp dönmeleri gerekio ...tuhaf bu tutumlarııı...amaaan neysee ben de hastayıım iki gündüür yatıoom kendim çökmüş durumdayııımmm...

hayır ordyken değer anlayıp dönmeleri gerekio ...tuhaf bu tutumlarııı...amaaan neysee ben de hastayıım iki gündüür yatıoom kendim çökmüş durumdayııımmm...

sende mii,2 gündür akşamları ateşim çıkıyor benimde.. gündüz iyiyim geceleri fena
sana nolduuuu

sende mii,2 gündür akşamları ateşim çıkıyor benimde.. gündüz iyiyim geceleri fena
sana nolduuuu

oooff benim kaslarrıım sertleşmiiş ( sürekli ayakta olmaktan ( iki iğne yedim bu gün ilaç werdiler bisürü yürüyemiorum resmen...ama rapor da almadım çocukları bırakmıyim die sürünüorum anlıycaıın....we o alttan alıo been ondan çok çalışıyoruum zaten o pışpışlasın

ah canımm geçmiş olsun geçer inşallah hemen ya,iğneler iyi gelmiştir biraz da olsun..
aman bırak şu erkekleri

esracım belki de en güzel zamanlar, benim kalın kafalı sevgilimin söylediği gibi az konuştuğumuz zamanlardı.

canım yaa bazen gerçekten az konuşmak daha iyi ama artık iki tarafında sabrı kalmadı..
bide onlar anlamıyo bizi,yani ben en azından benim sevgilimin beni anlamadığını düşünüyorum.
ama gelsinler de acısını çıkarcaz inşallah

eeh iişteee idare ediorum ewde olduum wakitler yatıoruum iştee...dünden iyiyim daha iyi oluuruum inşş....sen nasıl olduuun...

bugün iyiyim bu akşam ateşim de çıkmadı, dün gece hiç uyuyamadım bi uyusam kendime gelirim heralde:2:

bazen anlıyor bazen anlamıyor
bazen sen de benim kadar askerlik yaptın yazık sana diyor, bazen saçma sapan konuşuyor işte
bitsin bi bakalımm belki o zaman kıymetimizi bilirler

bazen anlıyor bazen anlamıyor
bazen sen de benim kadar askerlik yaptın yazık sana diyor, bazen saçma sapan konuşuyor işte
bitsin bi bakalımm belki o zaman kıymetimizi bilirler

ben benim aşkm için askerlikten sonra akıllanır belki diyodum ama son kavgamızdan sonra anladım ki hala aynı..o yüzden artık öyle düşünmüyorum ama bakalım :)

kızlaaaar herkese slm!!!!! bende ilk başlarda aranızdydım soradan pek yazamadım ama arada bi okuyodum yazılanları.şafak bugün 10 oluyo inanamıyorum bu kadar az kaldığına artık sevdiceklerimize kavuşuyoruuz

ben benim aşkm için askerlikten sonra akıllanır belki diyodum ama son kavgamızdan sonra anladım ki hala aynı..o yüzden artık öyle düşünmüyorum ama bakalım :)

yok canım değişmez bunlar
benimki de huysuz geldi huysuz gidicek

Allahın izniyle canım

hoşgeldiiiiiin:80: ilk zamanları düşündükçe insan bin kat daha seviniyor az kaldı gerçekten
140 falan sayıyoduk şimdi 10 diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…