• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

sevgililerimizde buna dahil.. benim sıpa için konuşuyorum paşa izmirde 150 gün sayıyor yaptığı tafranın haddi hesabı yok.. biri duysa dediklerini heralde 2 yıldır falan şırnakta çatışmada sanacak :27:

:1::1::1::1::1:ay allahım çok güldüm yaa,ewet ya bizim askerlerde var bi gariplik kuzum,hep bi isyanlar bişiler:60::60::60:

:52::52::52::52::52:çizelgeme bakın kuzularrrrr,çok güzel yaa bu günleride gördüm çok şükür:24::24::13::48::46::66::65::64::62::87::89::78::98::98::98::10::10::10:mehtabada bişi kalmadı sadece ve sadece 4 gün sora aşkımın yanında olacağım inşallah:69::70::38::21:

ziyolarrrr nie girmiyosunuzda ordan öle izliyosunuz yaww gelinde iki lafın belini kıralım demi ama zaten kimse yok:20:hadi bakiim öle izlemeyle olmaz gelin sohbet edelim:57:

hu huuuuu,ay ben kime diorum yawww hade kızlar :20:çabuk gelin bekliyorum,çok konuşasım var benim bugün,mayıs geldi sonunda yaa inanılır gibi deil:66::66::66::66::46::46::46::46::24::24::24::62::62::64::54::54:

günaydın millet.... biz şimdi 15 diyoruz ya? aslında 17 mayısta gelecekler... bugun ayın 1 i yani 16 dememiz gerekmiyomu ya?????? doğan güneş 17 mayıs mı olacak yoksa 16 mayısmı doğan güneş oluo.. yani biz 16 mayıs ta 1 gün boyunca doğan güneş mi dicezz??????????* ben bunu anlamaıorum halaaaa:DDDDDD

slm herkese nabersinis kıslarr,bu şafak olayını tam olarak bende çözemedim birazdan arar zannımca eşim(henüz aramadıda bugün)arayınca ona soriim bi ben,doğan güneş muhabbetini:86::26::35::52::27::37::53::78:

slm kızlar, biz de çarşıya çıkamayanlardanız. İstanbul olunca izin mizin çıkmadı.

yeşilimsi şafak olayına gelince bi tarihte konuşmuştuk seninle. Ben demiştim ki topiğin şafağı önde benimki 1 gün sonra. Sonra moralimiz bozulmasın diye topikle sayalım demiştik.

yani bizim şafak bugün 16 ve 16 mayıs günü şafak doğan güneş diycez.

yanlış biliyosam biri beni uyarsın :61:

slm herkese nabersinis kıslarr,bu şafak olayını tam olarak bende çözemedim birazdan arar zannımca eşim(henüz aramadıda bugün)arayınca ona soriim bi ben,doğan güneş muhabbetini:86::26::35::52::27::37::53::78:
ya ben sordumda eşime,o dioki doğan güneş 16 sı ogün öle geçiomuş, 17 sabahı da gelıyo ya sayım doğru dıyo yani.. oda 15 sayıyo çünkü.

slm kızlar, biz de çarşıya çıkamayanlardanız. İstanbul olunca izin mizin çıkmadı.

yeşilimsi şafak olayına gelince bi tarihte konuşmuştuk seninle. Ben demiştim ki topiğin şafağı önde benimki 1 gün sonra. Sonra moralimiz bozulmasın diye topikle sayalım demiştik.

evet hatırlıyorum canım,bizimkide 17 sinde gelicek sabak... ama şuan şafak 15 diyoruz.. 16 sı doğan güneş oluyomuş.. nebilim ben karıştım???

16 sı gecesi saat oo:oo olunca 17 sabahında güneş doğacakya 1 gün öncesi doğan güneş oluyomuş..... yani doğru sayıyoruz o zaman.. dimiiiiiiiiiiiiiii leeeeeeeeeeeeeeeyn:):74::74:

seninki 16 mayısta geleceği için sen doğan gğüneşi 1 gün öncesinden sölicen yani 15 mayıs doğan güneş olucak

Back