• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ya uf ne bilim çok zor geçicek bu 17 gün diyor
santrale geçti tamamen yarın 24 saat santralde durucak pazar uyumadan çarşıya çıkıcak
haftaiçi 12 saat santralden kıpırdayamıcak
bi de denetleme geldi bunun üstüne
canı sıkkın yine, az kaldı diyip kandırıyorum napim :97:

az kaldı ama iyice sıkıldılar ki çok ta haklılar valla..
evet denetleme de olunca daha zor olur ama napalım bu da geçecek inşallah :69:
ama belki ona spor falan yaptırmazlar o kadar santralde diye..
spor yaptıklarında çok kötü oluyo

Son düzenleme:
az kaldı ama iyice sıkıldılar ki çok ta haklılar valla..
evet denetleme de olunca daha zor olur ama napalım bu da geçecek inşallah :69:
ama belki ona spor falan yaptırmazlar o kadar santralde diye..
spor yaptıklarında çok kötü oluyo

evet spor falan olucakmış dedi o da.
dediğin gibi santralde olduğu için spordan yırtar belki
ay inşallah
zaten pek sevmez spor yapmayı benim tembel bebeğimm:1:

evet spor falan olucakmış dedi o da.
dediğin gibi santralde olduğu için spordan yırtar belki
ay inşallah
zaten pek sevmez spor yapmayı benim tembel bebeğimm:1:

:) inşallah canım..
valla benimki de hiç sevmezdi ama askerde baya zayıfladı benim kuzum :69: orda çok spor yaptırıyolarmış :(
bi yandan iyi oldu aslında göbek baya gitmiş ama orda zayıfladım diince üzülüyorum çok :26:

Son düzenleme:
:) inşallah canım..
valla benimki de hiç sevmezdi ama askerde baya zayıfladı benim kuzum :69: orda çok spor yaptırıyolarmış :(
bi yandan iyi oldu aslında göbek baya gitmiş ama orda zayıfladım diince üzülüyorum çok :26:

gelince bi yedirirsin artık göbişi çıkarırsın dışarı tekrar, üzülme:1:
benim aşkım aynı ya hatta biraz aldı, hafif göbişi var ama ben seviyorum :69:
bizim beyfendi ballı biraz hiç spor yapmadı, denetlemeden de yırtarsak sporsuz atlatmış olucak askerliği

gelince bi yedirirsin artık göbişi çıkarırsın dışarı tekrar, üzülme:1:
benim aşkım aynı ya hatta biraz aldı, hafif göbişi var ama ben seviyorum :69:
bizim beyfendi ballı biraz hiç spor yapmadı, denetlemeden de yırtarsak sporsuz atlatmış olucak askerliği

seninki şanslı yinede ya dua et valla..
benimki her gün öğlene kadar spor yapıyo denetleme olmasa da..
göbeği gitmiş oldu ama gelince yerine gelcek gibi duruyo :) keşke böyle kalsa baya vardı çünkü :)

:)) ne o kızlarr tombul sewgilileriniz mi warr...benimki de zayıftı hastalıkla iyice zayıfladı herhalde aynı kiloya warırız yakında :))

:)) ne o kızlarr tombul sewgilileriniz mi warr...benimki de zayıftı hastalıkla iyice zayıfladı herhalde aynı kiloya warırız yakında :))

yok ne tombulu 67 kilo falan.minicik benim sevgilimm ayy yerim ben onu:16:
az önce çok güzel bi şekilde açtı telefonu aşkım depreşti şu an:69::69:

yazık seninkine de yaa:(( sen gelince özel bakım uygula ona :):69:
hemen kilo almaya başlar zaten:1:

yok ne tombulu 67 kilo falan.minicik benim sevgilimm ayy yerim ben onu:16:
az önce çok güzel bi şekilde açtı telefonu aşkım depreşti şu an:69::69:

yazık seninkine de yaa:(( sen gelince özel bakım uygula ona :):69:
hemen kilo almaya başlar zaten:1:

55 kilo bile diiildi askeriye giderken marttaa.....o kaslı kolları ( :) ) gitmişti ya minnicik kalmıştı:( bakalım gelnce ayarlıcas bişiler...benim yemek yapabildiim sölenemez ya neysee

55 kilo bile diiildi askeriye giderken marttaa.....o kaslı kolları ( :) ) gitmişti ya minnicik kalmıştı:( bakalım gelnce ayarlıcas bişiler...benim yemek yapabildiim sölenemez ya neysee

nee 55 miii:53:
o da çok azmış yav, sen gelince bol bol yemek yedir çocuğa:56:
ben de bilmiyorum yemek yapmayı açlıktan ölmeseler bari bizim beyler :9:

kızlar hepinize iyi akşamlar napıyorsunuz.. ne zamandır giremiyorum sınavlar falan savaştan çıktım resmen =) özledim siziii öpüyorum kocaman mucukkk :3:

Son düzenleme:
uzun zamandır yoktum..slm olsun herkese..
şırnak gulyazı..şafak 16:)

Allah'ım sabır ver diye dua ediyorum. Günler azaldıkça sabrımız da tükeniyor. Sabır tükendikçe tartışma kaçınılmaz! Son 15 günde ayrılmadan geleydi.

Bi bakıyorum canım cicim, sonra aynı konuşmada hoooooop kavga! anlamadım ben bu işi. Çok sıkıldım, bunaldım, başarmak istiyorum.

Umarım hepimiz iyiyken, beklerken gelir 16- 17 mayıs.

Amin. :)

allah'ım sabır ver diye dua ediyorum. Günler azaldıkça sabrımız da tükeniyor. Sabır tükendikçe tartışma kaçınılmaz! Son 15 günde ayrılmadan geleydi.

Bi bakıyorum canım cicim, sonra aynı konuşmada hoooooop kavga! Anlamadım ben bu işi. çok sıkıldım, bunaldım, başarmak istiyorum.

amin..
Askerlık yoğun stresı vardır karşı tarafta..sizdede alttan almanın bıkmışlığı dıye düşünuyorum..sabır..gelecek dıye dahada sıkıştırır gunler..zorlanırsınız..
Hele bır gelsın sonra düşünun ılışkının yonunu..

Allah'ım sabır ver diye dua ediyorum. Günler azaldıkça sabrımız da tükeniyor. Sabır tükendikçe tartışma kaçınılmaz! Son 15 günde ayrılmadan geleydi.

Bi bakıyorum canım cicim, sonra aynı konuşmada hoooooop kavga! anlamadım ben bu işi. Çok sıkıldım, bunaldım, başarmak istiyorum.

aminnn canım... herkeste aynı durum var biz o yüzden son zamanlarda bir kaç günde bir konuşuyoruz.. anlatıcak çok şey oluyor ve sesimize hasret kalıyoruz.. o zaman kavgaya vakit kalmıyor =) ilk başlarda konuşamıyoruz diye kızıyordum ama böyle bencede iyi oldu..

amin..
Askerlık yoğun stresı vardır karşı tarafta..sizdede alttan almanın bıkmışlığı dıye düşünuyorum..sabır..gelecek dıye dahada sıkıştırır gunler..zorlanırsınız..
Hele bır gelsın sonra düşünun ılışkının yonunu..

Aynen öyle ama çok şükür yönlük bi şey yok canım ama bu boş kavgalar yıpratmazsa tabi :(

:(( herkeste aynı durum warr sıkma canını....bi güzel konuşmaylaa değişir herşey....

aynen öyle ama çok şükür yönlük bi şey yok canım ama bu boş kavgalar yıpratmazsa tabi :(

bızdede yok değil o barız değişimler..can sıkıntısı tek sorumlu..sabır gerekıyordu çok şükür allah verdı sabrımızı..
Az kaldı dıye avunuyorum..ıkı hafta gıbı bır zaman..

aminnn canım... herkeste aynı durum var biz o yüzden son zamanlarda bir kaç günde bir konuşuyoruz.. anlatıcak çok şey oluyor ve sesimize hasret kalıyoruz.. o zaman kavgaya vakit kalmıyor =) ilk başlarda konuşamıyoruz diye kızıyordum ama böyle bencede iyi oldu..

geçen hafta denetlemeler vardı. oh ne güzeldi canım, balım. Gün azaldıkça o da sabırsızlanıyor. ama ben de insanım yahu ! insaf!

sabır sabır ya sabır!

:(( herkeste aynı durum warr sıkma canını....bi güzel konuşmaylaa değişir herşey....

umuyorum spookecim ya! delirmek üzereyim. güzel konuşmaları nasıl özledim. şöyle sıkıştırılmış bir öğle yemeği.acele acele :))

bu arada dün gelemedim ben. sizin durumda var mı bir gelişme ?

Son düzenleme:
Back