geçen hafta denetlemeler vardı. oh ne güzeldi canım, balım. Gün azaldıkça o da sabırsızlanıyor. ama ben de insanım yahu ! insaf!
sabır sabır ya sabır!
son 17.. gelince canına okursun olur bite

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen hafta denetlemeler vardı. oh ne güzeldi canım, balım. Gün azaldıkça o da sabırsızlanıyor. ama ben de insanım yahu ! insaf!
sabır sabır ya sabır!
umuyorum spookecim ya! delirmek üzereyim. güzel konuşmaları nasıl özledim. şöyle sıkıştırılmış bir öğle yemeği.acele acele :))
bu arada dün gelemedim ben. sizin durumda var mı bir gelişme ?
um um gerçekten öleee...bi gül yüzee unutulur tüm kawgalar :)) dünde bi gelişme olmadı bugünde bi gelişme olmadıı...kağıt imzalatmazlarsa sorun yok demek deil miii....öle düşünüorum da ben
evet evet. yapacak olsalar hemen yaparlardı. sümen altı edecekler öyleyse son bir hafta ceza vermeyeceklerine göre :)![]()
hadi hayırlısı bakalım. Allah komutanlarına insaf, vicdan versin...
:)) aaay ayyy inşşşşş inşş bişicik olmaaaz :)) ağzından bal damlıo :)) heem o hastaaa heem kaç saaat nöbet tutuo yapmasınlar allahım ...
geçmiş olsun güzelim. gelip geçecek bu sıkıntı da inşallah.
Ben kaçıyorum şimdi şafak attırmak sana kaldı.
17 mayıs ! bu tarihi uzuuuuunca bir süre unutacağımı sanmıyorum.
iyi geceler tatlım.
iyiyim canım senden naber?
yok ya nerdee tatbikattalar ya yok o yüzden..haftaya da olmaz heralde![]()
selaam kızlllarrrr....nasılsınııız ...çarşı izininde herhal yarenleriniz :))
benimki 24 saat santralde(
yarın çarşıya çıkıcak zombi gibi çıkar artık![]()
amaaan önemli değil artık
mayıs geliyor mayıs yalelel yalelel
askercikler geliyor yalelellim
olmadı ama idare edin![]()
boşwer olmasınnn 16 güncüğünüüüz kaldı ne de olsa...biziiimde yoook olmıcak da artıık ...zamanında çıksında 17 mayıs gelsin de gerisi teferruat:))