• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

umuyorum spookecim ya! delirmek üzereyim. güzel konuşmaları nasıl özledim. şöyle sıkıştırılmış bir öğle yemeği.acele acele :))

bu arada dün gelemedim ben. sizin durumda var mı bir gelişme ?

um um gerçekten öleee...bi gül yüzee unutulur tüm kawgalar :)) dünde bi gelişme olmadı bugünde bi gelişme olmadıı...kağıt imzalatmazlarsa sorun yok demek deil miii....öle düşünüorum da ben

um um gerçekten öleee...bi gül yüzee unutulur tüm kawgalar :)) dünde bi gelişme olmadı bugünde bi gelişme olmadıı...kağıt imzalatmazlarsa sorun yok demek deil miii....öle düşünüorum da ben

evet evet. yapacak olsalar hemen yaparlardı. sümen altı edecekler öyleyse son bir hafta ceza vermeyeceklerine göre :) :64:

hadi hayırlısı bakalım. Allah komutanlarına insaf, vicdan versin...

evet evet. yapacak olsalar hemen yaparlardı. sümen altı edecekler öyleyse son bir hafta ceza vermeyeceklerine göre :) :64:

hadi hayırlısı bakalım. Allah komutanlarına insaf, vicdan versin...

:)) aaay ayyy inşşşşş inşş bişicik olmaaaz :)) ağzından bal damlıo :)) heem o hastaaa heem kaç saaat nöbet tutuo yapmasınlar allahım ...

:)) aaay ayyy inşşşşş inşş bişicik olmaaaz :)) ağzından bal damlıo :)) heem o hastaaa heem kaç saaat nöbet tutuo yapmasınlar allahım ...

geçmiş olsun güzelim. gelip geçecek bu sıkıntı da inşallah.

Ben kaçıyorum şimdi şafak attırmak sana kaldı.

17 mayıs ! bu tarihi uzuuuuunca bir süre unutacağımı sanmıyorum.

iyi geceler tatlım.

geçmiş olsun güzelim. gelip geçecek bu sıkıntı da inşallah.

Ben kaçıyorum şimdi şafak attırmak sana kaldı.

17 mayıs ! bu tarihi uzuuuuunca bir süre unutacağımı sanmıyorum.

iyi geceler tatlım.

atttırırımmm şafaı ne demek :)) iyi geceler geçer geçer bugünlerr...17 mayısı kafamdan silmemde aralıktan itibaren yaşadıklarımı silmek istiyorum....bööf neyse iyi gecler öpüyoruum...

:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:Şafak BURSA $16-Bursa-Plaka.webp:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Açıllll topiic açıılll :52: gunaydın kızlarrr...askım ıcın uyandım erkenden geçtm pc başına :98: yarın 1 mayıs dıye bugun yarım çarşı ıznı vermış komutanı bunada şukur :69: Şafak Atarsa 15 İnanamıyorumm kavuşcazz :69:

iyiyim canım senden naber?
yok ya nerdee tatbikattalar ya yok o yüzden..haftaya da olmaz heralde :69:

boşwer olmasınnn 16 güncüğünüüüz kaldı ne de olsa...biziiimde yoook olmıcak da artıık ...zamanında çıksında 17 mayıs gelsin de gerisi teferruat:))

selaam kızlllarrrr....nasılsınııız ...çarşı izininde herhal yarenleriniz :))

benimki 24 saat santralde:((
yarın çarşıya çıkıcak zombi gibi çıkar artık:27: :1:
amaaan önemli değil artık

mayıs geliyor mayıs yalelel yalelel:66:
askercikler geliyor yalelellim :66:

olmadı ama idare edin:9::9:

Son düzenleme:
benimki 24 saat santralde:((
yarın çarşıya çıkıcak zombi gibi çıkar artık:27: :1:
amaaan önemli değil artık

mayıs geliyor mayıs yalelel yalelel:66:
askercikler geliyor yalelellim :66:

olmadı ama idare edin:9::9:

oooh oooohhh hadi bakaam bizim yerimize hasret giderinnn....ewet sonunda yarın mayısssss....

boşwer olmasınnn 16 güncüğünüüüz kaldı ne de olsa...biziiimde yoook olmıcak da artıık ...zamanında çıksında 17 mayıs gelsin de gerisi teferruat:))

olmasın ya çarşı çok ta önemli değil ama bi sesini duysaydım artık :(
bebeğim ne halde kimbilir..iyi mi değil mi bilmiyorum bilee ooooofffff offffff :43:

hala listeler asılmamıış ama tezkereleri hazırlayan ark ı 17 sinde çıkcaını sölemiş ... iyiki 18 ine uzamadı we umarım ceza durumu yaşanmaz ....

Back