şafak 17![]()
![]()
şafağımız 17 ne güzeel ya şükürler olsun bugünleride gördükk..
benim mehtapta doğan güneş oldu yarın nevşehir yolcusuyum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şafak 17![]()
![]()
selam canım benim askerim istanbul pendikte asker denizci seninki de mi öyle ?? bende ankaradayım istanbula gittim geldimm ama artık o gelsin die bekliyorumm :))
yardımcı olacagım bişey varsa ederim inşalah
yaa hiç bilmiyorumkii nette yazanları okuyoruum bunalıma giriyoruum...o yüzden okumamaya karar werdiimm...kanunlara göre on günden bi aya kadar göz hapsi ya da oda hapsi weriliomuş...21 güne kadar olan hapisler askerlikten düşüyomuş...ama bizim o kdr da kalmadıı...bu gidişle çıkışa rastlıcak...amaa inşş korkutmuşlardır hiçbişi olmazzzz wazgeçerler falan filan....
seni bulduğuma çoooook sevindim benim askerimde denizci nasıl orası rahat mı?
daisybeti nerdesiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn nolur bişeyler yaz nasıl orası rahatmıydı askerin?
yaa ne olcağı belli olmayan bi durumun içindeyiz...pek kolay diil...siwil hayatına yanısrsa diye korkuoruum...akşamda aramadı zaten gelişme war mı bilmioruummm....umarım iyi ynde gelişiodur herşey...bugün ağlamıyorummmmm...olan olcak artık umarım kötü şeler olmazz.....
yaa hiç bilmiyorumkii nette yazanları okuyoruum bunalıma giriyoruum...o yüzden okumamaya karar werdiimm...kanunlara göre on günden bi aya kadar göz hapsi ya da oda hapsi weriliomuş...21 güne kadar olan hapisler askerlikten düşüyomuş...ama bizim o kdr da kalmadıı...bu gidişle çıkışa rastlıcak...amaa inşş korkutmuşlardır hiçbişi olmazzzz wazgeçerler falan filan....
canım sen burdan yazmışsın bende bizim sayfadan soruyorum ne olarak gitti falan diye iyice aptallaştım varya :))) bu askerlik yüzünden.Neyse senden nasıl olduğuna dair haber bekliyorum şimdiden tşk.
günaydınnn 337. döneem güzellerii..bugün cumaaa ohhh ne güzeeel bir hafta daha bittiii
veee bu pazaar gelmez dediğimiiiz mayııs ayııı geliyoooooor !!!!
aman allahımmm inanamıyoruumm yaa resmeen bitiyoor artııııkkk...
bir zamanlar 335 dönemi okuyup bizde bugünleri görücezmi acaba diee az mı üzülmediiikk
ama bitiyor iştee !!!![]()
inşalah bundan sonrası hepimiz için daha iyi oluur
bu arada herkese HAYIRLI CUMALAAAR...askerlerimize dua edelimmm hepsi bi an önce gelsinleer
ve şafaaak daha onyedii onyediii onyediiymiiiiiiiiiiş :))))![]()
öpüyorumm sizleriiii..ben artık işlere dönsem iyi olucaak poff![]()
canım burdayımm :)) yemekler iskenderuna göre çok çook güzelmiiş dışardan geliyormuş askeriyenini içinde askerler yapmıyormuş kaldıkları yerler temizmiş yeniymiş sanırım lavaboda sıra beklemek gibi bi sorunları da olmuyormuş..benim askerim yazıcı ama günde 4 saat nöbet tutuyorgünde 8 saat tutanları da varmış.4 saat sabah 4 saat akşam mesela..hergün nöbet tutuyor kaçarı yok yanii
canım sana özelden mesaj atamıyorum
Özel mesaj gönderebilmeniz için Sitede yazmış olduğunuz toplam mesaj sayısının 100 veya daha fazlası olması gerekmektedir.
Şu ana kadar yazmış olduğunuz mesaj sayısı 90 olup şu anda sadece bu kullanıcılara özel mesaj gönderebilirsiniz :
nasıl yapalım ?
nE kadar az kaldı yaaa ama sanki bu günler hiç geçmio ya sizede öyle mi geliyo? Son 17 gün kızlar sabredelimm::) çoook az kaldı...
inanamıyorum aslında ilk günler dün gibi aklımda
335 dönemi okurduk onların az kalmıştı bizim yeni başlamıştı ne özenirdik,şimdi biz onların yerine geçtik,
taaaa aralık ayından beri beklenen mayıs ayı geliyor sonundaaa![]()
:)) çok sağol canım sevindim yazdıklarına.Benim eşim 8 mayısda teslim olmak zorunda.İskenderunda kameraya falan çekip görev belirlemesi yapmışlar sanırım bakalım gidince orda öğrenicek herhalde.Nöbetede katlanıcaz artık napalım hem yazıcı hem 4 saat nöbet zormuş amasenin askerin direk mi gitmişti yoksa ankaraya uğrayabildi mi ? yemin törenine gidicem ama tekrar beraber dönebilirmiyiz acaba? dün aradı 2 dk konuştuk dahada arayamadı söyledi kapattı merak ediyorum dünden beri.Telefonu rahat kullanabiliyor mu peki.çok soru sordum galiba :))
iskenderun aşırı kalabalık istanbulda öyle olmaz rahat rahat konuşursunuz :) nöbetlere de bi süre sonra alışıyolar merak etmee..bu arada yol izini veriyolar canım eşini iskenderundan alır ankaraya getirirsin bi gece kalır bu da yol izininden sayılır terhis tarihinde bi değişiklik olmaz..istanbulu da rutine baglar gidersinn..hem önümüz yazz kar olmaz kış olmaz..ben her gittiğimde hava çok bozuktuu..siz güzel güzeel gezersiniz![]()
![]()
12 mayısta denetim varmış aşkımın orda
puff nasıl oluyor bu denetleme bilen var mı kızlar,ne yapıcaklar ki
son 5 gün kala denetlemeye yakalandı yazık bebeğimee![]()
oyyy allah yardımcısı olsun canım yaa
çok yoruyolar denetlemelerde..
şansa bak yaa son zamanlarda nelere yakalandılar pöfff :26: