• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar istanbul pendikte askeri olan var mı aranızda.benim askerimin dağıtımı olmuş oraya çıkmış artık Ankara istanbul arası gidip gelicem :64::64::64::62::62::62:

selam canım benim askerim istanbul pendikte asker denizci seninki de mi öyle ?? bende ankaradayım istanbula gittim geldimm ama artık o gelsin die bekliyorumm :))

yardımcı olacagım bişey varsa ederim inşalah

spookee son durum nediir ?? okudum burda yazılanları sende ağlama o kadar gözlerine yazık güzelimm

şafak atarsa 17, gerçekten yaklaşıyor, helecanlanıyorum:52: uyh tilledim haa:27:

selam canım benim askerim istanbul pendikte asker denizci seninki de mi öyle ?? bende ankaradayım istanbula gittim geldimm ama artık o gelsin die bekliyorumm :))

yardımcı olacagım bişey varsa ederim inşalah

seni bulduğuma çoooook sevindim benim askerimde denizci nasıl orası rahat mı?

daisybeti nerdesiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn nolur bişeyler yaz nasıl orası rahatmıydı askerin?

spookemm ağlama dayanamamm:14:

yaa ne olcağı belli olmayan bi durumun içindeyiz...pek kolay diil...siwil hayatına yanısrsa diye korkuoruum...akşamda aramadı zaten gelişme war mı bilmioruummm....umarım iyi ynde gelişiodur herşey...bugün ağlamıyorummmmm...olan olcak artık umarım kötü şeler olmazz.....

yaa ne olcağı belli olmayan bi durumun içindeyiz...pek kolay diil...siwil hayatına yanısrsa diye korkuoruum...akşamda aramadı zaten gelişme war mı bilmioruummm....umarım iyi ynde gelişiodur herşey...bugün ağlamıyorummmmm...olan olcak artık umarım kötü şeler olmazz.....

inşallah iyi şeyler olucak, iyi düşünmeye çalış
belli olmuyor mu hemen, acaba bu süreç nasıl ilerliyomuş

inşallah iyi şeyler olucak, iyi düşünmeye çalış
belli olmuyor mu hemen, acaba bu süreç nasıl ilerliyomuş

yaa hiç bilmiyorumkii nette yazanları okuyoruum bunalıma giriyoruum...o yüzden okumamaya karar werdiimm...kanunlara göre on günden bi aya kadar göz hapsi ya da oda hapsi weriliomuş...21 güne kadar olan hapisler askerlikten düşüyomuş...ama bizim o kdr da kalmadıı...bu gidişle çıkışa rastlıcak...amaa inşş korkutmuşlardır hiçbişi olmazzzz wazgeçerler falan filan....

yaa hiç bilmiyorumkii nette yazanları okuyoruum bunalıma giriyoruum...o yüzden okumamaya karar werdiimm...kanunlara göre on günden bi aya kadar göz hapsi ya da oda hapsi weriliomuş...21 güne kadar olan hapisler askerlikten düşüyomuş...ama bizim o kdr da kalmadıı...bu gidişle çıkışa rastlıcak...amaa inşş korkutmuşlardır hiçbişi olmazzzz wazgeçerler falan filan....

off okuma öyle şeyleri ya, gözünü korkutmuşlardır bişeycik olmıcak inşallah

off okuma öyle şeyleri ya, gözünü korkutmuşlardır bişeycik olmıcak inşallah

aaa yazdıklarım en masumları...siwildeyken gelirse bildiiğin cezaewine gircek hırsızların katillerin arasında şaka gibi fıkra gibi gelio bu durum...girenlerde warmış ciddii ciiddi onlarda yazmış netttee...

aaa yazdıklarım en masumları...siwildeyken gelirse bildiiğin cezaewine gircek hırsızların katillerin arasında şaka gibi fıkra gibi gelio bu durum...girenlerde warmış ciddii ciiddi onlarda yazmış netttee...

ya sen okuma bu konuyla ilgili hiç bişey canım ya..daha hiç bişey belli değil ki :69:

ya sen okuma bu konuyla ilgili hiç bişey canım ya..daha hiç bişey belli değil ki :69:

öylee yapıcam zaten ..okumadım da bugün...gözlerimi o halde görünce bi daa da okumam herkes anladı okulda ağladığımıı :( bi belli olsun bakalım nolcaı da...sora düşünces.....iyi olsuun allaaahıııım noluuur....
kızlar teşekkürler size de:)

öylee yapıcam zaten ..okumadım da bugün...gözlerimi o halde görünce bi daa da okumam herkes anladı okulda ağladığımıı :( bi belli olsun bakalım nolcaı da...sora düşünces.....iyi olsuun allaaahıııım noluuur....
kızlar teşekkürler size de:)

canım benim iyi olcak herşey,bişey olmıcak inşallah :)
burda herkes birbirine dua ediyo..Allah inşallah kabul eder tatlım...

Back