337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

evet evet çok az kaldıı kurtuluyor artık en çok ona seviniyorumm
ama yanımda olmasını da istiyorum

slm kızlar nasılsınız??
benim hiç yazasım yok bi süre izlerim belki sizi..
aşkımı çok merak ediyorum.hiç keyfim yok aklım da sürekli onda

yaz sen de tatlım ya kafan dağılır belki
bak bu hafta bitti sayılır
haftaya cuma mı biticek?

maşallah bize,kızlar yaaa çizelgemi görüyomusunussssadece ve sadece 1 ay yazıyo30 u bozucaz bugün çok şükürböleeeee hızlı bi şeklide geçsin inşallah şu son bir ay yaa ne olurr:98::98::98:

pazar biticek canım..tabi uzamazsa
ya ne yapsam geçmiyo vakit..gezmeye çıkıyorum,bişeyler yapıyorum ama yok kafamı veremiyorum bişeye :26:

gelince baya az kalmış olucak ya
ben de gündüz konuşamıyorum aklım hep onda, dizilere verdim kendimi ben de
dün izliyodum bi bakmışım dalmış gitmişim öyle boş boş bakıyorum ekrana
hiç bişey anlamadım tabi en baştan izledim

maşallah bize,kızlar yaaa çizelgemi görüyomusunussssadece ve sadece 1 ay yazıyo30 u bozucaz bugün çok şükürböleeeee hızlı bi şeklide geçsin inşallah şu son bir ay yaa ne olurr:98::98::98:

maşallah maşallah
1 ay nedir ki ya kaç ay beklemişiz biz
o da gelir geçer

piştt pişttt daisybeti kuzummmm napıyon bakiimmmm?

iyiiym canım nolsunn idare ediyoruz işte bu aralar pek konuşamıyoruz ama askerlikte bitiyor bi yandan
sende iyisin bakıyorumm ooo seninde bir ay bozuluyor artıkk..gerisi de çabucak geçiyor inşalahh..
kızlaaar depük gecelerimiz yaklaşıyoor depükleri hazırlamaya başlayalım yavaş yavaş

aynen bende kendimi hiç bişeye veremiyorumm..aklım hep onda..gelince şöyle mi yapsak böyle mi yapsak planlar yapıyorum kendimce ve şimdiden başladım ne giyicem die düşünmeye :)))

pazar biticek canım..tabi uzamazsa
ya ne yapsam geçmiyo vakit..gezmeye çıkıyorum,bişeyler yapıyorum ama yok kafamı veremiyorum bişeye :26:

esracımm pazara ne kaldı şurda ondan sonrada askerin geliyor artıkk.

ondan geriye saymak için sabırsızlanıyorummmm !!!!!!!!!:81::81::81:

Bi kez daha şunu anladım sevgilim eğer uzun dönem yapsaydı pek normal olmazdım ben
Allah onlara da sabır versin çok zor çook
Çok şükür ki kısa dönem, geliyorlar bile

Son düzenleme:
Bi kez daha şunu anladım sevgilim eğer uzun dönem yapsaydı pek normal olmazdım ben
Allah onlara da sabır versin çok zor çook
Çok şükür ki kısa dönem, geliyorlar bile

aynen canımcımm aynennn !! uzun dönem katlanmak çok çook zor olurmuş ama Allah ona göre sabrınız veriyordur eminimm..
yaaa çook özledimm yinee

bu pazar değil ki canım haftaya pazar
daha 10 gün var

tezkereyi arazide vericekler heralde..!!! haber alamamak çok zor seni anlıyabiliyorum canım bi hafta daha sabrediceksin artık ondan sonra da zaten geliceek..başka şeylerle ilgilenmeye çalış film falan izle haftasonu arkadaslarınla buluş canın istemese bile yap bunu biraz kafan dagılır hiç olmazsaa haa bi de bize takıl hayatını yaşaaa

aynen canımcımm aynennn !! uzun dönem katlanmak çok çook zor olurmuş ama Allah ona göre sabrınız veriyordur eminimm..
yaaa çook özledimm yinee

ben de özledimmm:84:
ruh halim şu yukardakiler gibi deliricem yakında gelsinler artık:97:
haber de vermedi bugün eşek daha çok merak ediyorum
geç artık zaman geeeç

Son düzenleme:
bu pazar değil ki canım haftaya pazar
daha 10 gün var

esra m kuzum tatlı kuşum benim üzme ne olur kendini oyalanmaya çalış bişilerle,hatta kalk gel bana bak sıkılmaya vakit bulabiliyomusunyine çok yoruldum doğru düzgün konuşamadıkta beyimiz ben kapatiim bari sen yoğunsun dedi ama böle bi tuhaf söledi,bende dedimki aşkım şimdi böle tatlı tatlı kapat iki dakka sora da sen benle konuşmuyon sen beni sevmiyon die triplere gir emi didim yok aşkım yaa felan dedi de bakalım artık,bide telefonu wc ye düşürmüştel.de yalan oldu,kaldık ankesörlülere yineeofffffffsssssssss yaaaa

spokeeemmm nasılsın,
varmı askerciğinden bir haber?

selaam canıım sen nasılsın ??**düün ağlamaktaan bi gözüüm şişmiiiş açılmadı daha tüm gündür :))) bi haber yok da alışmaya başladıım bu fikre...cezaewi sicil durumlarını düşünmek istemiorum şuan....

kızlar istanbul pendikte askeri olan var mı aranızda.benim askerimin dağıtımı olmuş oraya çıkmış artık Ankara istanbul arası gidip gelicem

kızlar istanbul pendikte askeri olan var mı aranızda.benim askerimin dağıtımı olmuş oraya çıkmış artık Ankara istanbul arası gidip gelicem

aaa çok güzeeel :)) ben pendikte çalışıyoruum:)) hızlı trenle tam pendikte inersin iştee :)) 5 saatte burdasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…