337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bilmiorum ordayken gelmesse cezası sivilde gelirse cezaewinde yatar yazıo hukuk sitelerinde siciline işlerse ((

yok artık, yuh artık. olmaz canım öyle şey. Abartmazlar o kadar. alt tarafı telefon ya. canım benim aklına getirme bu kadar kötü şeyleri. İnşallah çarşı kesintisiyle kurtaracak. gör bak.

bilmiorum ordayken gelmesse cezası sivilde gelirse cezaewinde yatar yazıo hukuk sitelerinde siciline işlerse ((

Askerin cep telefonu bulundurma suçu emre itaatsizlikte ısrardır ve adli sicile işlemez..
canım bak böyle yazıyo..inşallah bişey olmaz da dua et :26:

selammmm canlarrrrr
şafak sade ve sadece 1
aşkımsız son bir gün daha geçiricem,cuma da beraberiz allahn izniyleeee
içim içime sığmıyoooo, sizlerle paylaşmak istedim

açılllllll topiccc açılllllllllllllllll,günaydın kızlarrrr gerçi sizin gününüs bu saatte aydınlanmas ama neyse hadi daha erken,uyuyun uyuyun

Son düzenleme:
bi cep telimis vardı oda yalan oldu kızlar,benim çok sevgili saf eşim telefonunu hiç olmayacak bi yere düşürmüş:111::122::120::120::120fff yaasadece şu ankesörlüden haber alcam die beklemek çok sinir bozucu bişi

yaaa tutanağı yazıp alaya yollamışlar ya ne kadar kötüler ya

canım umarım kötü bişi olmaz yaa,belli olmuyomuş ama genelde geri geliyomuş bişi olmuyomuş bide zaten çok uzun sürüyomuş mahkeme vs. bugüne kadar kısa dönem askerlerden hiç ceza alan olmamış dedi eşim tutanak tutulsada bişi olmaz dediiüzülme emi kuzum düzelicek bişicik olmıcak

hu huuuuu ziyo,kimsin sen bakimmm bu saatte topiğimizi ziyaret edenin kim olduğunu çok merak ettim

kızlar nabersinizz nasıl gidiyo şafak saymaca...
20ler bile bitti plakalara geldiğimizde parti yapmıştık nasıl geçti :97:
giremedim bayadır,şehir dışındaydım.herşey yolundadır inşallah :79:

merabaa nerelerdesin senn bayadır yoktun ilk ona düşüncede bi parti isteriz senden ona göree :))
artık günler iyice azaldı..sevdiklerimize kavuşmanın heyecanı sardı şimdiden

merabaa nerelerdesin senn bayadır yoktun ilk ona düşüncede bi parti isteriz senden ona göree :))
artık günler iyice azaldı..sevdiklerimize kavuşmanın heyecanı sardı şimdiden

inşallah canım artık zaman zazaldı parti hazırlıkları başlasın
spooke canım benimkide telefonla yakalanmıştı,çarşıyla atlatır büyük ihtimalle.
Benimki bi hafta sonu çarşıya çıkamadı.Sonra komutanı onuda haftaiçi çarşıya göndermişti

kızlaaaar nerelerdesiniz bikaç gündür bende pek bakamıyorum ama bizim topik baya boş sıralar herkes bi rehavete kapıldı gidiyor heraldee..

nursell napıyosun canım sabah sabah açılışı yapmışsıınn oo ne güzelll

günleer git gide azalıyor kızlaar..benim canımda uçak biletini aldı 17 mayıs sabahı çıkıyor inşalahh önce ailesinin yanına 19 mayıstada benim ynaımda olucak inşalaaah

günaaaydınn
bu aralar herkes sıkıldı herhalde kimsenin yazası yok
benimm canım da 17 sabahı çıkıyor anne babası almaya gidicek
keşke 21inde yanımda olabilseydi
offf çok özledim yeter artıkkkk

günaaaydınn
bu aralar herkes sıkıldı herhalde kimsenin yazası yok
benimm canım da 17 sabahı çıkıyor anne babası almaya gidicek
keşke 21inde yanımda olabilseydi
offf çok özledim yeter artıkkkk

canımcım üzülme amaa..çok az kaldı baak bu hafta çabuk geçti sankii..bu hafta 1 mayıs die çarşıya çıkamıycakmış benimki...geriye sadece iki tanee çarşısı kalıyoor yaa inanılır gibi değil..bir zamanlar pazarları sayıyorduk hatırlıyormusunuzz 17 pazar dediğimizi hatırlıyorum yanii şimdii kaç pazar kaldı bi düşünsenizeee

slm kızlar nasılsınız??
benim hiç yazasım yok bi süre izlerim belki sizi..
aşkımı çok merak ediyorum.hiç keyfim yok aklım da sürekli onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…