- 8 Temmuz 2009
- 2.660
- 1.391
- 373
canım sıkma canını ya arayabilse arardı..demekki arayamadı yoksa o da alışkın senin sesini duyup ta uyumaya![]()
yok canım ya, istese çok rahat arayabilir.
yarın sorucam bakalım neden aramamış beyfendi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sıkma canını ya arayabilse arardı..demekki arayamadı yoksa o da alışkın senin sesini duyup ta uyumaya![]()
yok canım ya, istese çok rahat arayabilir.
yarın sorucam bakalım neden aramamış beyfendi
amaaan benimkisi de aradı uyuklar waziyette konuştuu...bende kawga ettim kapattım suratınaa...bu ne yaa ben mi yoruyom da cezasını ben çekioom sonunda((
evet yaa biri de bizi düşünsün, bize de yazık ama![]()
hmm o zaman inşallah geçerli bi sebebi vardır canım..
yoksa naparsın bilemiyorum :))
yaa kesinliklee bıktım artıık üsteliik geçen haftadan bu yanaa tek bi gün dinlenmeden çalışıoom okula gidiom okulda weli çocuk derdii ewe gelioom ewde yemek temizlik derdii bi de üstünee buu( ooofff yaaa ooofff yazıık bize dee yaa...en sonunda askeriyeyi gidip basıcam
![]()
uyuyakalmıştır ya, bilmez miyim ben sevgilimi yatmıştır yatağa, yerinden kalkmaya üşenmiştir, sonra da uyumuştur zaten, ben de telefonla bakıştığımla kaldım işte böyle
tembel işte nolucak, acaba ilacını içti mi 9da içmesi gerekiyordu puffffff![]()
valla rolleri değişsek biz askere gidip, onlar bizim yaptıklarımızı yapsalardı 1 ayda pes ederlerdi
yatıp kalkıp şükretsinler bize hıhhh![]()
ohooo kesinlikklee meselaa beni her sabah yedide kaldırıo konuşmak için...ben uykumaa kıyıp kalkıoom ama uykusundan wazgeçemio hıhbiz akan suyu durdururuz beaa...
aynı şekilde sen onu arasan o saatte konuşmak için ne yapar acaba![]()
uyuklar waziyette konuşurr...en nefret ettiğim şeydiiirrr bu beniim((
bende nefret ediyorum..bide tam konuşmanın ortasında benim çok uykum var uyuyalım mı der
o zaman onu boğmak istiyorum![]()
uyuklar waziyette konuşurr...en nefret ettiğim şeydiiirrr bu beniim((
bende nefret ediyorum..bide tam konuşmanın ortasında benim çok uykum var uyuyalım mı der
o zaman onu boğmak istiyorum![]()
bu erkekler çok tembel çoook, nasıl yola getiricez bunları hiç bilmiyorum![]()
ahaha bizde kawga ediokeen ölee derr o öle dedi mii hiiç kapatmam kapatıcaım warsa da :))
ayy gıcıklıkları aklıma geldi çok sinir oldum şu anda yine![]()
yook yaaa yolaa gelmezzkiii beniim sewgilim diodu alıştıım artık dönünce de sabahları erken kalkcaam falan...hawa değişimndee 2 günde eski dzeninee döndüü ama öğlenlere kadar uyudu...
ewettt beniimdee ...sabahda ben uyanmıcam iştee telefonun titreşimini kapatıp yatayım sora da sekiiz saat nöbeti war konuşamam ama burnu sürtsüün accık(
öff ben öyle yapamıyorum yaaaslında arada yapmak lazım akıllanmaları için
![]()
ya onu ben de yapamıyorum, bi kere tartıştık ben yatıyorum tamam dedim tamamen kapadım telefonu
çok mu rahatsız ediyorum seni telefonu bile kapatmışsın diye mesaj atmıştı, üzülmüş baya
o gün bugündür telefonumu yüzüne kapatmadım, dayanamıyorum hiç![]()