• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ben geldim eveet, döndüm sevgilimin yanından malesef :(
neresinden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum ama mükemmel bi haftasonuydu.
ablasıyla tanıştım, nişanlısıyla tanıştım. çok heyecanlıydı ama çok iyi anlaştık.
sevgilimi o kadar çok özlemişim ki yapıştım koluna bırakmadım hiç.
bu haftasonu sana 10 kat daha aşık oldum dedi bana:69:
gitmeye 2 saat kala durgunlaştı noldu dedim anlatmadı sıkıştırdım biraz
gidiceksin birazdan üzülüyorum dedi sesi ağlamaklı, ben de daynamadım tabi :14:
ayrılmak çok çok zordu, az kaldı dedim ,bitiyor dedim ona moral verdim ama ben daha kendime gelemedim..
en güzel yanı birbirimize tekrar tekrar aşık oldukk:69:
öyle işte geldi geçti çok çabuk, biticek ama çok az kaldı

hoşgeldin canım..kalan zaman daha çabuk geçer inşallah bak gördün sevdiğini :69:

oo süper olmuuş canım çok sevindim senin adınaa..askerliğin böyle de bir iyi yanı oldu..nerdeyse hepimiz aşk tazeledikk :9: :16: :16: :16:
bende 23 nisanda gitmeyi düşünüyordum günübirlik ama sevgilim gelmemi istemiyor ayrılması çok zor oluyor ondan sonra ben kendime gelemiyorum zaten az kaldı artık ben gelicem dedii:43: :43:
napalımm öyle olsun baaarii !!

gitmesi güzel de onu arkada bırakmak çok zor geldi ya.
onlar için de çok zor, haklılar belki de bilmiyorum, az kaldı dayan tatlımm

ablasıyla tanıştım, nişanlısıyla tanıştım. çok heyecanlıydı ama çok iyi anlaştık.
ayrılmak çok çok zordu, az kaldı dedim ,bitiyor dedim ona moral verdim ama ben daha kendime gelemedim..

canım senin adına çok sevindim, :64:

Sevgilin haftasonu evci olarakmı çıkıyor. Evci çıkması için bekar kardeşi yetmiyormu benim sevgilime evli kardeş evci çıkarabilir demişler:(
Kardeşi ile yemin törenine gitmek istiyoruz 29 nisanda Birde bildiğin bir pansiyon otel varmı?

gitmesi güzel de onu arkada bırakmak çok zor geldi ya.
onlar için de çok zor, haklılar belki de bilmiyorum, az kaldı dayan tatlımm

dayanıyorumm artık napimm günübirlik gidince hele hiçbişey anlaşılmıyor..insanın gözü hep saatte oluyoor !! birgünü daha bitridik çook şüküür kızlaar iyi akşamlar sizee ben çıkıyorumm :3: :3: :3:

Hoşgeldin canım.Güzel geçmesine çok çok sevindim.Şimdi daha cabuk geçer günler:1::1:

canım senin adına çok sevindim, :64:

Sevgilin haftasonu evci olarakmı çıkıyor. Evci çıkması için bekar kardeşi yetmiyormu benim sevgilime evli kardeş evci çıkarabilir demişler:(
Kardeşi ile yemin törenine gitmek istiyoruz 29 nisanda Birde bildiğin bir pansiyon otel varmı?

çok sağol canımm
ablası evci çıkardı tatlım, evli olması gerekiyomuş. zaten resmi olarak evliler de düğün falan olmadı ondan nişanlı diyorum.
pansiyon oteli nerde soruyosun??

çok sağol canımm
ablası evci çıkardı tatlım, evli olması gerekiyomuş. zaten resmi olarak evliler de düğün falan olmadı ondan nişanlı diyorum.
pansiyon oteli nerde soruyosun??

Anladım canım.
Kastamonu Gölköy yada merkez olabilir gidersem kalamm gerekirse diye sordum canım

Selam kızlaarr...nasılsınız bakimm.:70: kızlar hıç izin kullanmadan tam teskere alma tarihimiz 16 mı 17 mayıs mı ?

normalde 17sinde bitiyo canım..ama yol iznine göre 15-16-17 mayısta çıkmaya başlıcaklar..bazı yerlerde ise 18 mayısta bırakıyolar :69:

Back
X